Farmerama játék (beszélgetés)
nekem régen adta,aztán egy ideje nem. most újra megpróbálom! Kell az a cukor!
ennek a fantásnak van valami titka, mert nekem még sose adta meg!
21fa-ért, UK radiumon is fent van...
szerintem érzik, hogy közel a cserenap, azért szaporodtak meg a koldulások. Cserenap után már nem érdekli őket a farm, mert olyat kapnának, amiről nincs mit elhordani!
erről beszélek :)
és még mi voltunk nyomik...
UK..több ippen próbáljátok és ippeken belül is peanuts labs...Seat 11fa,de többet ad...mikor visszaigazoltok ,akkor egy kicsit játszatok ...
Akció van és nem lesz 66FA-m, de jó...
Ha tudná egy fiatal leányka, hogy mennyi idő, pénz, aranyásás, gép előtt töpörödés kell ahhoz, hogy egy farm valahova jusson, biztosan nem beszélne ilyen szemtelenül. Mondjuk, megkérdezhetné Réka barátnőnket! - de jobb, hogy a stílusával elkúszott máshova!
próbáld más ippen, a rádium nem jön be mindenhol ,de az US005,015,014,013 be kell jönni
Ha valaki maga fejleszti fel a farmját, sokkal értékesebb neki, mint egy kapott kész farm. És ahhoz, hogy szerintem egy kb 60-as szintet tudjon kezelni, ahhoz kell egy pár dolgot csinálni, amit közben tanul meg. Én kértem már 16-os piacos farmot, de nekem egy kicsi is nagyon jó lenne, segédnek kell majd. Egy ajánlatot kaptam a csere nap utánra.
Hogy legyen normális ajánlat is:
01-es piacú farmot keresek.
Vagy lehessen rajta töklekvárt főzni, vagy ne legyenek megcsinálva rajta az aranyos küldetések.
Amit tudok kínálni érte:
65 feletti lekvárfőzős kert 27,22,34,32 piaccal.
Aranyak ki vannak szedve nagyjából belőle, viszont nem üresek. Csak aktív fórumozók keressenek.
Tudjátok mi, akik ismerjük egymást.
37-es farmom is van, de azt nem adom mert arra jönnek(jön) az ügyeskedők mint légy a szarra:)
Közbe rájöttem, hogy 24órás büntin vagyok :S
érdekes, h te is egyből felfogtad (értő olvasás... :D), amit írtam, ő meg nem :D
receptes videókat nézni 4 van mind jó.
egyetértek veled... amióta kéreget már a 30. szintet is elérte volna...de ő tudja.
nekem elég az ncore... az a legjobb úgyis :) nekem ne adjon semmit ... meg ez az ajánlat szerintem nem csak nekem röhejes...
Mit kell csinálni? Mert már kiidegelnek a kérdőívekkel :D
Gigca meg én is hányszor mondtuk már neki, de hát falra hányt borsó...
am láttam, nem csak itt koldul farmokat, más fórumokon is megfordult...
elég naív, ha azt hiszi, h egy 60 fölöttit odaad neki bárki is. mi meló van abban... ő ezt nem tudja felfogni!
tegyük fel, kap egy 64. szintűt, mit kezd vele? oké h arat vet állatozik a meglévő adaggal, de nem fogja élvezni, mert nem ő fejlesztette fel annyiadik szintűre. és ez így nem buli, lealábbis én nem élvezném a játékot.
na de befejezetem, nem érdekel ezentúl :D
US014 Radium Philadelphia ujra fent van több farmra is adja.
De ad meghívót... ezen nevettem mikor írta :D
nagyon érdekes, azzal hogy ha valakinek magas szintű farmja van, nem szívesen válik meg tőle, és nem kis munka van benne... még ő nevez itt mindenkit nyominak, mikor adnak neki farmot.. jó hogy valaki oda nem adja a piros meg rózsaszín fejlesztésű ólakkal, bahamával, XXL-es fákkal, lekvár és pékséggel rendelkező farmot... azt hiszi most jöttünk le a falvédőről?? jobb is hogy lelépett, remélem nem jön vissza.. regisztráljon és játszon rendesen.
pedig válaszolni fog :D mondom, élvezi az alázást :D
Mi van itt mostanában? A nyúl viszi a puskát és a lecsó teszi el a nagymamát?!
Akkor tényleg lépjél.
Ha még egyszer visszaírsz b..i vagy;)
úgy ahogy teccik mondani, a sohaviszonlátásra!
szerintetek ha most megveszem a bahama nélküli farmomra a titokfát, és majd ha elérem a bahama szintet, akkor rakom ki a fákat, akkor is megérik, és megmarad addig a raktáramban?
Van eventóra!
És cukor -só vásár is!!!!
Tiszta piacon érzem magam... :D (nem rosszból írom)
Filmes belépő nem kell.
3 sms aranyfeltöltésre, kapsz egy 68as
lekvárfőzős farmot.
Az aranyat előre kérem, utána átadom a kertet.
Az ajánlat nem kamu, fórumtársak is látják.
Ennél jobb ajánlatot nem fogsz kapni.
További ajánlott fórumok: