Farmerama játék (beszélgetés)
Köszi! akkor megállapítom hogy 2.750.000-ért olcsón vettem:)
igaz hiába drága mindenhol ha nálam minden olcsó akkor tökmindegy!!
nagyon sz@r a 03-as piac minden nagyon olcsó- vagyis jó lenne ha ajiküldős lenne és nem főfarm mert minden süti mindenhol baromi drága nálam meg pl a francialepény 110000.
néha néha felmennek az árak de alapjáraton nagyon olcsók a sütik.
06-os piac 1 db. 4.628.410,-
15-ös piac nincs ajánlat
17-es piac 4 ajánlat: 4,299.100 - 4.777.780 -4.999.980 - 5.043.290,-
20-as piac 3 ajánlat: 5.074.830 - 5.740.000 - 6.449.480
27-es piac 1 ajánlat: 5.101.090,-
sziasztok!!
nálatok mennyiért van vagánydenevér??
Nincsen semmi... csak gondoltam megemlítem, hogy ilyen probléma is van, legalábbis én egy párszor már tapasztaltam...
Viszont nem vettem észre, hogy ekőbb gazos vagy újra ott van az amit már leszedtem
Jaj Gigica, akor tobbet nem irok rad, inkabb a rendszerel veszekszem, bar folosleges.Mar megszokttam a rendszer hibakat, de nem gondolttam , hogy ez is az.
Nekem ma reggel az esti sarga repa maradt ott, pedig nem csak , hogy learattam tokot tettem a helyere.Ma reggel az elso rebarba vetes uttan , mikor uttana mentem egy kockan az ejszakai tok volt. A masnap a hagyma maradt ott egyik naprol a masikra maradt.Eloszor azt hittem en hibazttam , jobban figyelttem, es a hiba maradt.
A pillangókert nem rossz!
Az ajándékozás pedig: érdekes, mert tényleg napokig tart, ameddig odaér valakihez. Ma azt figyeltem, hogy még jött a tegnapi só-cukor akcióból is! Egy nagy értékű - sok tp-t adó süti - a mai napig nem ért oda, ahova küldtem!
Üdv Farmerek!
Sajnos a tegnapi nap során nem sikerült elindítani az anyák napi eventet.
A mai nap folyamán az a döntés született, hogy a következő időpontban kerül megrendezésre:
2012. május 13. 14:00
Még egyszer elnézéseteket kérjük - amiért nem sikerült 3 országban egy héttel korábban megtartani az anyák napi eventet. Így a többi országgal egyszerre kerül majd megrendezésre nálunk is.
A Farmerama csapata
13-án lesz anyáknapi küldi?
Csak mert Ausztriába, meg Németországban hivatalosan is 13-án lesz anyáknapja.
Oké beáltunk a sorba!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?