Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Farm VIP 2020 fórum

Farm VIP 2020 (beszélgetős fórum)


1 2
51. rizsa31 (válaszként erre: 49. - Sablonos)
ma 00:34
A kenyérsütést csak az összefoglalóban láttam, és nagyon jól kitalált feladat volt. Ebben a kerámiatéglás jelenetben minden benne volt, amit leírsz: a két fiú jó nagyot bakizott, és úgy csináltak, mintha semmi nem történt volna! A lesajnált okoskának pedig abban az esetben tényleg igaza volt. Ezért írtam, amit lentebb írtam: ebben a versenyben nem csak a dolgosság számít. Úgy érzem, ez az úttörőtábor szintje, ahol minden alkalommal meghirdették a tisztasági versenyt. A nagy szájú gyerekek meg elkezdték kínozni azt, aki lassú volt meg ügyetlen. Nem tudom, hogy itt is egyetlen ember kezdte-e el (Attila), és a haverjai követték ebben, hogy állandóan figyelik, ki mennyit dolgozik? Nem azzal van bajom, ha a sunyiságot szóváteszik. De ha egyszer ez a klikkesedés beindul, akkor már nincsenek játékosok, csak ellenségek meg barátok.
tegnap 22:19
hogy én mennyire utálom ezt a 3 sárga k...-t
49. sablonos (válaszként erre: 43. - Kicsi Fecske)
tegnap 21:55

Szia!

Igen, sok mindenben egyetértek veled.

Csodálkoztam Kucsin és Zalánon, hogy nem tudták azt mondani, hogy Máténak igaza volt a kenyérsütésnél, hogy bent kellett volna hagyni a kerámiatéglát. Inkább egymás közt pusmogtak, hogy ők dolgoznak, Máté meg okoskodik. Nem szó szerint így mondták, de a lényege ez volt.

A lányok közül Sydney nem egyenes. Nem azzal van a gond, hogy nem domináns. Vannak emberek, akik nem vezető típusúak. Ő sem az, ezt megteszi helyette Éva. Leírtad a lényeget a kis porcelánbabával kapcsolatban: konkrétan belehazudott Vivi szemébe. Ez nálam nagyon negatív.

Rita sem a kedvencem.


Várok.

tegnap 21:51

Visszanézve két adást, ennek megfelelően változott a véleményem. Kiskeró nekem eddig olyan "fekete ló?!" féle volt, de a látottak alapján kezd "kifehéredni"! Azt kell mondanom, hogy Máté tűnik jelenleg a legnormálisabbnak, a legtisztességesebb, aki tud számolni, gondolkodni. És ami a legnagyobb erénye, a rosszindulat mentessége.

Véleményem pedig úgy változott, hogy most már nem örülnék, ha Kucsera Gábor nyerne! Sőt, már azt sem bánnám, ha senki nem nyerne! Szerintem.

( Mert senki nem érdemli meg a nyereményt. Vagy a fizikai teljesítmény, vagy az emberi viselkedése miatt.)

A pénzt inkább adnám jótékony célokra, kórházra, vírológusoknak fejlesztése, jó célokra.


Egyébként pedig, az utolsó pár részben, igen tisztességtelenül bántak Mátéval, vagy akár Vivivel. Kucseráéknak bármit javasolt Máté, kinevették a háta mögött. Ezért esett ki Gábor is a pikszisből. Szindi a tegnapi viselkedéséért máris távozhatna. Véres zászlóként dobta be a "hírt", hogy Kiskeró még alszik??!! Erre Évától kezdve mindenki forgatta szemeit, melyekben a lélek rossz indulata tükröződött.

A pékárus feladatnál Máté javára írom, hogy javasolta a kerámai lap használatát a kemencénél, kinevették őt, a kenyér pedig szénné égett. Máté tudott számolni, ellentétben Éváékkal, akik igencsak hadilábon álltak a grammokkal, dekákkal.

( Azt pedig csak halkan mondom, hogy Máté éjszakai is foglalkozott a rábízott kiflikkel, és kora reggel is, amíg a rosszindulatúak aludtak!)

A három grácia Mátéra fog szavazni, Vivien is (mert Máté őszintén megmondta neki a véleményét=. Gábor is rá fog szavazni, mert lányra és Zalánra nem szavaz.

Kíváncsian várom ki fog legközelebb hazamenni?!

47. sablonos (válaszként erre: 45. - Rizsa31)
tegnap 21:45

Nem kell bocsánatot kérned. Én sem itt élem az életem.:)

Szóval, az a helyzet, hogy már okafogyottá vált az Attiláról való beszélgetés.

Ahogy írod, a győzelem tényleg nem csupán azon múlik, hogy ki mennyire dolgos.


Nincs semmi gond azzal, ha nem ugyanúgy jönnek át a dolgok. Másként érzékelünk helyzeteket, másként értékelünk, ennyi.

Egyébként meg a játékosok napjainak csak töredékét látjuk. Nem tudhatjuk, hogy mi zajlik kamerán kívül.


Most már inkább a bent maradottakra koncentrálok.

46. rizsa31 (válaszként erre: 33. - Sablonos)
tegnap 20:26
Tegnap belenéztem a műsorba, és azt láttam, hogy nem volt hangos veszekedés, és egymás minősítgetése. Viszont a pirosak elveszettek Attila nélkül, keresik a helyüket (Kiskerónak konkrétan hiányzik). Ebből is sejthető, hogy a Viszkis olyan típusú személyiség, aki könnyen felhívja magára a figyelmet, hangadó, aki egy csapatban nem vonul a háttérbe. A munkabírásával, határozottsággal tényleg viszi magával a csapatot. Talán ez a tulajdonsága teszi lehetővé számára, hogy akkor is ráerőltesse a véleményét másokra, ha nem neki van igaza (akár úgy is mondhatnánk, hogy manipulál). Ha más érve nincs, akkor előhúzza azt a kártyát, hogy mindenki aki őt támadja, az lusta, hazudós vagy megjátssza magát. (Amúgy azt honnan tudod, hogy ő mindig igazat mond?) Szerintem erre gondolt Kiskeró az üldözési mániával, nem orvosi értelemben mondhatta.
45. rizsa31 (válaszként erre: 36. - Sablonos)
tegnap 20:05
Bocs, hogy csak most válaszolok, mikor már nem annyira aktuális a téma. Most nem nézném vissza, de tuti vagyok, hogy vagy a kiesésekor vagy a beszélgetős műsorban elhagyta Attila száját az a mondat, hogy "egyáltalán nem voltam fejben jelen" vagy ilyesmi. Ezzel nem azt mondtam, hogy megérdemelte a kiesést. Csupán rákérdeznék, hogy akkor most bulizni ment be vagy nyerni? Szerintem egyikkel sincs baj, csak kérdés, hogy ő miért ment be? Lehet az a taktika, hogy én vagyok a legjobb dolgozó, de szerintem el kéne tudni fogadni, hogy másnak meg más a taktikája! Ez egy ilyen műsor, sőt valószínűleg ettől szórakoztató. Pl. igaz, hogy van teljesítményverseny, és sokat segít a továbbjutásban, de a győzelem nem egyedül azon múlik! A másik, hogy "ő nem tud félig bulizni", ami egy Dáridó jellegű műsorban akár még előny is lehetne. Itt inkább a vereséghez vivő úton indította el, lsd. széttáncoltatta a lányokat (ami később benne is volt a kijelölése indokaiban), másnap nem tudott dogozni, majd a párbajon lefagyott. Mivel nem néztem eddig a műsort, én nem drukkoltam se neki, se ellene. Csak leírtam, ami nekem átjött, pl. nem igazán tudta eldönteni, hogy akkor ő miért is van ott.
tegnap 06:54

Vivien ma fog rájönni kiben kellett volna megbíznia, ha rá szavaznak mégis az "esküdtek".

Kezd a játék kicsit forgatókönyves lenni.

tegnapelőtt 23:04

Sziasztok! Elejétől nézem én is a műsort. Némileg változott a véleményem a kezdetekhez képest. Nem hiába mondjuk, hogy lakva ismeri meg az ember egymást! Nagy igazság!

Horváth Évát, mint celebet, sok műsorban láttam már. Kellemes csalódás volt anno, a "Celeb vagyok ments ki innen" c. műsorban. Nem nyafogott, nem hisztizett a férgektől, bogaraktól végrehajtotta a feladatokat. Melyeket itt is megcsinál. De jobban előjött a természetéből adódó több negatív tulajdonság. Kiskero egy kicsit még mindig fekete ló nekem. De, alkalmazkodó, sajnos jelenleg nem találja a helyét. Olybá tűnik, mintha elmagányosodott volna, akárcsak Vivi. De a többiek sem befogadók feléjük. Úgy érzem.

Zalán és Gábor mindig csinál valamit, nagyon összecsiszolódtak. Ami nem tetszik, hogy időnként leszólják Kiskerót, mert éppen nincs a közelükben. Ugyanez miatt esett ki a pikszisből Éva, hogy előbújt a rosszindulata. Vivit a Nyerő Párosból ismerem, először nem volt szimpatikus, de a karankásága fordított a róla kialakult véleményemen. Itt mindent mondhatnak rá, de azt nem, hogy kétszínű. A legőszintébb és a legszókimondóbb ember a farmon. Szerintem. Az fájhat neki, hogy Éva lepattintja őt. Aki a kora miatt is (12 évvel öregebb) így rafkósabb, több mindenben gyakorlottabb. Vivinek viszont mindig helyén van az esze és a szíve is. (Nem vagyok Vivi fan!) Szidnit, simulékony, konfliktuskerülő, bizonytalan embernek tartom. Nem egy domináns típus. (Sőt, tegnap belehazudott a társa szemében, majd a kamerába elmondta az igazságot!) Ritát, az énekesnőt

sok egyéb más miatt már eleve nem kedveltem, és hiába próbáltam, igyekeztem, nem tudtam megkedvelni most sem. (Ahogy ma is összekacsintva Évával gúnyosan mosolyogtam, romboló hatású egy közösségben.)

Úgy érzem, ha Gábor vagy Vivi nyerne (jobb híján!), nem sírnék!

tegnapelőtt 19:49

Sydney erőltetett menetben próbálja alázni Vivient.

Amit tegnap este a hierarchiáról zengett...hát, erről a báránybőrbe bújt farkast jut eszembe.

Már korábban is felfigyeltem arra, hogy a női triumvirátus (Éva, Sydney és Rita) becsmérlő megjegyzéseket tett Vivire a háta mögött, többször gúnyolódtak rajta. Miután egyesült a két csapat, akkor meg provokálták, különösképp Éva (ezt legalább szemtől szembe), de ez is ellenszenves volt számomra.

Az az érzésem, hogy potenciális ellenfélnek tartják Vivit, ezért mindent megtesznek, hogy "összetörjék" őt. Mert a befogadásnak, a Vivi felé közeledésnek még csak a csíráját sem láttam. Nekem ez jön le.

Figyelem tovább, szerintem Vivit nem olyan fából faragták, aki könnyen kidönthető.

tegnapelőtt 07:34
Oké, hogy felvett adás, de azért nem kellett volna az adás közben bevágni a másik műsor stúdiófelvételét, ahol látható volt Attila. Így tudni lehetett ki esik ki. Ezzel az erővel kiírhatnák azt is ki fogja megnyerni a végét.
40. tulipán*** (válaszként erre: 38. - Auróra2010)
dec. 1. 22:48
biztosan nem fogják, pedig jó lenne. Szemtől szembe amúgy nem tennének rá a csapattársai szerintem (a régi sárgák), nem hiszem, hogy egy ilyen konfliktust felvállalnának. Őszintén szólva nem tudom, hgoy valóban úgy szimpatizálnak-e vele, mint ahogy mutatják.
39. andi6020 (válaszként erre: 36. - Sablonos)
dec. 1. 19:28
Így van. Nem hivatkozott semmi bulikára.
dec. 1. 19:02
remélem legközelebbi farmgyűlésen Évát kiszavazzák
37. sablonos (válaszként erre: 32. - Rizsa31)
dec. 1. 18:59

Kiskeró Kerényi Miklós Máté, az Operettszínház tagja. Apja Kerényi Miklós Gábor, akinek volt egy elég gázos ügye, de ez nem ide tartozik.


Ezt a videót, amit említesz, nem láttam. Ez Keró véleménye, hogy Attilának üldözési mániája van.

Nekem egyetlen adásból sem ez jött le, nem is értem.

Ja, hogy ez nem egy "szocialista munkatábor, se nem teljesítményverseny?"

Tényleg nem szoc. munkatábor. De igen, teljesítmény verseny. Amikor még piros és sárga csapat volt, ez bizony nagyon is jellemző volt. Lásd: mustkészítés.

Azóta sem értem, hogy nyertek ebben a versenyben a sárgák.


Ja, azért érzek némi különbséget a lusták és szorgosak között.

Igen. Attila tudta, hogy mit vállal. A többiek szintén.

36. sablonos (válaszként erre: 31. - Rizsa31)
dec. 1. 18:47

Lehet, hogy nem ugyanazt az adást néztük?

Nem láttam, hogy Attila arra hivatkozott volna, hogy azért veszített, mert előző este többet ivott a kelleténél.

Tudod, ez bárkivel előfordulhatott volna.

A berúgásával kapcsolatban is szimpatikusan nyilvánult meg. Bocsánatot kért a többiektől, kicsit röstellte is magát. Az vesse rá a követ, akivel ilyen még nem fordult elő.


Egyébként meg elismerte, hogy Éva jobban megoldotta a feladatot. Nem volt ezzel semmi gond.


Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Tud-e még valaki hőbörgés nélkül távozni.


Várom a folytatást.

35. sablonos (válaszként erre: 30. - Rizsa31)
dec. 1. 18:40

Nem értem az utolsó bekezdést.

Mit értesz azon, hogy Attilának nagyvonalúbban kellett volna veszteni?

Úgy láttam, teljesen korrekt volt, semmi kivetnivaló nem volt a távozásában.

Nem értette a feladatot, van ilyen. Éva győzött. Ez van.

Felesleges azon gondolkodnom, mi lett volna ha...

Ez így alakult. A show folytatódik.

34. sablonos (válaszként erre: 29. - Rizsa31)
dec. 1. 18:36

Először valóban azt mondta Attila, hogy nem fogja nőre tenni az útilaput.

De a tanácskozáson együtt beszélték meg, hogy úgy észszerű, ha mindenki egy emberre tesz.


A sárgák ugyanezt a taktikát választották.

33. sablonos (válaszként erre: 27. - Tulipán***)
dec. 1. 18:33

Korábban már én is írtam, hogy Attila nyers, szókimondó, de egyenes ember.

Becsülöm benne, hogy soha nem magyarázta a bizonyítványát, mindig is vállalta magát, soha nem mosakodott. Elmondta magáról, hogy indulatos ember. Szerintem nem tett semmi olyat, amivel nálam kiverte volna a biztosítékot. Többször elmondta, hogy gyarló ember, ő ilyen.

Sajnálom, hogy kiesett.

32. rizsa31 (válaszként erre: 11. - Fildus)
dec. 1. 18:16
A hírekben megnéztem néhány kiemelt videót. Az egyikben Kiskeró -bárki is legyen ő- azt nyilatkozta, hogy Attilának üldözési mániája van. Persze ezt kívülállóként nem tudjuk eldönteni, de Kiskeró hozzátette, hogy ennek van egy valóságos alapja. Ti. üldözték Attilát, és ez alatt véleményem szerint a kisebbségi létét értette. Romániában "bozgor", nálunk meg románnak számít. Ez utóbbi főleg a kilencvenes években dívott. Volt egy moldvai csángó ismerősöm, úgy hívta mindenki, hogy a "román Vera". Akkoriban jöhetett át ő is Magyarországra, és ők egy napig utaztak vonaton, hogy Bukarestbe érjenek. Sajnos már meghalt azóta, de egyebekben nem érte soha semmi retorzió. Szóval ebben igaza lehet Kiskerónak, hogy akkoriban alakult ki Attilánál egy ilyen sérelmi hozzáállás, hogy mindig azt hiszi, őt támadják. És talán ezzel védekezik ellene, hogy mindig, mindenkinél okosabbnak akar tűnni. A másik, ami a hírekben is megfigyelhető, hogy kétféle embert ismer a farmon, a barátot és ellenséget. Van ő meg még néhányan, akik odateszik magukat a munkába. Mások meg a "hajukat tupírozzák reggel kilenckor". Szerintem ez nem szocialista munkatábor, se nem teljesítményverseny. Itt a lustáknak és a városiaknak ugyanúgy esélye van nyerni. És nem az kapja automatikusan a fődíjat, aki legjobban dolgozik. Ez egy ilyen játék, és ezt tudhatta, mikor elvállalta.
31. rizsa31 (válaszként erre: 27. - Tulipán***)
dec. 1. 11:33
Lehet, hogy az Attila egy szórakoztató ember, az Éva meg nem, de ez itt egy játék. A továbbjutásához az kellett volna, hogy megnyerje a párbajt, és ez most nem sikerült. És nem azért mert az Éva "okosabb", amire az utóműsorban hivatkozott a pasi. Egyszerűen jobban oldotta meg a feladatot a nő. Ezt el kéne ismerni. Illetve nem hivatkozhat arra Attila, hogy ő szétcsapta magát a buliban előző este. Egyrészt senki nem kényszerítette a beivásra. Másrészt ez egy játék, amiben tudni kell előre gondolkodni. Mi lesz, ha másnap lesz feladat, (amiből ő ráadásul a kéztörése miatt ki is maradt)?! Akármennyi jó pillanata volt a játékban, a hibák is összeadódtak. És ez most hozta meg az eredményét.
dec. 1. 11:08

A párbaj egyébként bravúros volt a maga műfajában, még akkor is, ha ez a műfaj nagyon távol áll a valódi teljesítménytől. Kezdve azon, hogy Éva vélhetően igazat mondott, mikor a logikai feladat választását a fair play-jel indokolta. Nem szimpi a volt modell, de szerintem akkor is igazat mondott, mikor a "viszkis rablót" eleve esélyesebbnek tartotta magánál a nyerésre "logikából". Merthogy a másik választás valami ügyességi feladat lett volna (de nem erőnléti). Szerintem is a valódi életben a Viszkisnek nagyon jó szeme, kézügyessége van, legalábbis a gyakorlati dolgokhoz. Ez, hogy a modell megverte ebben a versenyben, szerintem abszolút annak köszönhető, hogy Éva nem egy számolgató típus, hanem inkább női megérzései vannak. Tehát elmondhatja magáról, hogy legyőzte a Viszkis rablót! És nem azért, mert okosabb, főleg nem mert egy számológép, hanem lazábban, nyitottan állt a feladathoz. Lefogadom, előtte ő sem látott hasonló kirakóst. Persze lehet, hogy otthon mindennap Rubik-kockázik a modell, de valahogy nem annak a típusnak látszik ...

Na szóval, szerintem Attilának nagyvonalúbban kellett volna veszteni. Mert ezt most teljesen köszönheti annak, hogy makacs, nyakas székely góbé, aki a kutyát is meg akarná tanítani ugatni ...

dec. 1. 10:57
Szerintem H. Éva tegnap este meglepődött, mikor őrá kezdték pakolgatni a jelet A. Attilával elkezdve. Erre magyarázat lehet, amit utána a beszélgetős műsorban mondott: ti. ő azt hitte, hogy Attila nem fog nőt jelölni. A Viszkis erre azt nyilatkozta, hogy ő nővel nem akart párbajozni, és nem is gondolta, hogy "ő párbajozni fog"! Én is úgy emlékszem, hogy azt mondta a konyhában, hogy nem fogja nőre tenni a jelet. De most ezért nem nézem vissza. Másik, hogy a Viszkis talán azt gondolta, hogy valamelyik társát jelölik be a többiek. Erre nem tudom, mi alapja volt? Egyébként nem nézem a műsort, csak a tegnapi adást néztem meg, mert egy ismerősöm dicsérte.
28. l.luiselotte (válaszként erre: 27. - Tulipán***)
dec. 1. 09:04

Én mostmár nem nézem, sajnálom a Wiskist. A nyivákoló csajokra és az agressziv Évára nem vagyok kiváncsi.

1 jó fej maradt a Zsolti, Ázsiáaban is neki drukkoltam.

nov. 30. 23:28
Nem hiszem el, hogy pont mire megkedveltem Attilát, kiesik. Az elején nagyon idegesített de ahogy ment a műsor egyre pozitívabb véleményem alakult ki róla és mára már nagyon szórakoztatónak találom!!! Nagyon megkedveltem és annyira drukkoltam neki a párbaj alatt! Roppant értelmes, jó dumás, egyenes ember. Nem úgy mint a nagypofájú sz@rkeverő Éva, akinek a bálna testénél már csak az egója méretesebb.
26. Auróra2010 (válaszként erre: 25. - Andi6020)
nov. 29. 10:37
kösz szépen.
25. andi6020 (válaszként erre: 22. - Auróra2010)
nov. 29. 08:25
Csabdiban, és augusztusban kezdődött.
nov. 29. 08:05
Éva néni és Vásáry André
nov. 29. 07:30
Ki az a 2, aki kiesett a végén?, sajnos lemaradtam róla.
nov. 28. 10:07
tudja valaki, hogy hol forgatták és mikor ?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook