Fánkocska recept

A Fánkocska hozzávalói:
25 dkg túró
25 dkg liszt
2 tojás
1 kávéskanál szódabikarbóna
kevés cukor
csipetnyi só
olaj


A Fánkocska elkészítési módja:
A túrót villával összetörjük ,majd összegyúrjuk a liszttel,a tojással,a szódabikarbónával,a cukorral és a sóval.A masszát forró olajba szaggatjuk,és aranysárgára sütjük.Lekvárral,cukorral tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fánkocska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook