Fánk almával recept

Elkészítési idő 30 perc

A Fánk almával hozzávalói:
4 drb.alma
2 drb.tojas
4-5 kanal liszt
2 kanal cukor
100 ml olaj
1 cs. vaniliascukor
keshegynyi so


A Fánk almával elkészítési módja:
Az almat megpucolni lereszelni es megcukrozni.A tojasokat jol felverni a soval es hozza adni a lisztett es a kinyomkodot almat.A forro olajba egy-egy kanalal tenni, mind a ket oldalan sutni es utana vanilias cukorba forgatni


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fánk almával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook