Fánk recept


Elkészítési idő 120 perc

A Fánk hozzávalói:
Kisültek a fánkocskáim ! 🥰🤗😋

50 dkg liszt,
5 dkg porcukor,
5 dkg vaj,
3 tojássárgája,
1 csipet só,
2.5 dkg élesztő,
3 dl tej.
1 l olaj a sütéshez.
Felfuttatom az élesztőt, összegyúrom, kelesztem, kinyújtom, kiszaggatom, pihentetem, bő olajba kisütöm.


Fánk

A Fánk elkészítési módja:
Felfuttatom az élesztőt, összegyúrom, kelesztem, kinyújtom, kiszaggatom, pihentetem, bő olajba kisütöm.

Kozepesen meleg olajban sutom,először fedővel,hogy szalagja legyen
Majd megforditom akkor már leveszem.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook