Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) recept

Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) recept

A Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) hozzávalói:
100 g csicseriborsó konzerv
75 g mandula
2 ek. cukor
1 ek. olaj
1 mk. őrölt fahéj


A Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) elkészítési módja:
A csicseriborsóról öntsük le a levet, és papírtörlőn szárítsuk meg. Egy kisebb sütőtálba tegyünk sütőpapírt, majd szórjuk bele a csicserit és a mandulát. Csurgassuk rá az olajat, és forgassuk össze. Szórjuk meg cukorral és a fahéjjal, majd ezzel is alaposan keverjük el. 210 fokon süssük 25-30 percet.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook