Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas, diós dugó recept

Fahéjas, diós dugó recept

A Fahéjas, diós dugó hozzávalói:
30dkg dió
20dkg porcukor
2 tojás
1 csipet fahéj
15dkg liszt
35db dió a díszítéshez


A Fahéjas, diós dugó elkészítési módja:
A diót ledaráljuk,összekeverjük a porcukorral,a két tojással és a fahéjjal,ráhintjük az örölt fahéjat,legvégén pedig hozzáadjuk a lisztet. A masszát nyomózsákba tesszük.Sütőpapírt helyezünk a sütőlemezre ,és nyomózsák segítségével egyenlő távolságban körülbelül hetven kis korongot nyomunk rá.Díszítésként mindegyik tetejére helyezzünk egy fél diót.

180 fokon 15 percig sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas, diós dugó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook