Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fagyasztott pangasiusból csinált már valaki halpaprikást? fórum

Fagyasztott pangasiusból csinált már valaki halpaprikást? (beszélgetős fórum)


2011. máj. 7. 12:07
A tőkehal is finom, nem zsíros. De a legjobb a hekk.
2011. máj. 6. 17:52
Én is már többször megjártam a pangasiussal. Nekünk nagyon zsíros a húsa. 3-szor vettem, mert "divatos", tele vannak vele a receptes oldalak és újságok. Mindig azt hittem, "rossz szériát" vettem, de nem. Mindegyik egyforma. Maradunk a hekknél. Viszont tőkehalat még nem vettem. Annak milyen a húsa?
2011. máj. 6. 13:49
Mi sem tudjuk megenni,egyszer hekket nem találtam és megvettem.A kajafutár hozott ebédet,mert a kukában landolt.Zsíros és nem tudom hogy miért,de mintha iszap szaga lenne.
2011. máj. 6. 12:38
Én nagyon szeretem a halat, de a pangasius az egyetlen, amit nem tudok megenni. Iszonyat zsíros.
13. 0f7ab7a24e (válaszként erre: 10. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:36
Én úgy szoktam,hogy túróstésztát tepsiben megpirítom egy kicsit,és azzal tálalom,de mindenki másképp csinálja!
2011. máj. 6. 12:36
Halászlét lehet belőle készíteni, vagy van más jobb fagyasztott? Gondolom, a fűszerezés, ízesítés se mindegy...
11. Kavicsné (válaszként erre: 5. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:35
dobd fel úgy, mint a normális pörköltet szoktad, csak vizet keveset tegyél bele, mert sok levet ereszt. A végén kis tejfölös habarás, és kész. Túrós csuszához így szoktam
10. b789d47c89 (válaszként erre: 7. - 0f7ab7a24e)
2011. máj. 6. 12:35
Én is gondoltam, hogy főzök hozzá tésztát és túróval összekeverem....így szokták ugye?
9. Tücke (válaszként erre: 1. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:33
igen apósom rendszeresen ha nincs friss harcsa
8. Kavicsné (válaszként erre: 6. - Kavicsné)
2011. máj. 6. 12:33
A pangasiust viszont nem szeretem. Másfajta tengeri halat szoktam választani. Meg az afrikai harcsát :-P
2011. máj. 6. 12:33
Én csináltam,túróscsuszával!Isteni finom!Semmi más csak só,bors,paprika,és halfűszer ami a fűszerezést illeti!Eddig mindig sikerem volt vele!
2011. máj. 6. 12:32
Fagyasztott harcsából már csináltam, nekem nem volt vele gondom vele, sem a családomnak. Annyiban más, hogy a megszokott édesvizi pocsolyaíz nem lesz benne. Nem rossz, csak kicsit más.
5. b789d47c89 (válaszként erre: 3. - Szimba)
2011. máj. 6. 12:31
csak ugyan úgy csinálta, mint a gombapaprikást szokták vagy tett bele paradicsomot/paprikát is?
4. Csicsi25 (válaszként erre: 1. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:30

Én is csak rántottat csináltam. Ez az egyetlen fagyasztott hal, amiben még sosem találtam szálkát. Viszont nincs is olyan jó íze, mint pl. a hekknek.


Halpaprikás nem tudom, milyen lenne belőle, ez nekem eddig eszembe sem jutott :)

2011. máj. 6. 12:30

Igen, a férjem. :)

Finom lett. :)))

2011. máj. 6. 12:27
Én csak rántott halat,viszont nem volt tiszta filé,nagyot csalódtam benne.
2011. máj. 6. 12:26

Nem tudom megpróbáljak-e fagyasztott pangasiusból halpaprikást csinálni.....szerintetek?


Valakinek van már ebben tapasztalata?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook