Fagyasztott pangasiusból csinált már valaki halpaprikást? (beszélgetős fórum)
17. kakukkfű
2011. máj. 7. 12:07
A tőkehal is finom, nem zsíros. De a legjobb a hekk.
16. 4c07880d46
2011. máj. 6. 17:52
Én is már többször megjártam a pangasiussal. Nekünk nagyon zsíros a húsa. 3-szor vettem, mert "divatos", tele vannak vele a receptes oldalak és újságok. Mindig azt hittem, "rossz szériát" vettem, de nem. Mindegyik egyforma. Maradunk a hekknél. Viszont tőkehalat még nem vettem. Annak milyen a húsa?
15. szakalyadri
2011. máj. 6. 13:49
Mi sem tudjuk megenni,egyszer hekket nem találtam és megvettem.A kajafutár hozott ebédet,mert a kukában landolt.Zsíros és nem tudom hogy miért,de mintha iszap szaga lenne.
14. kakukkfű
2011. máj. 6. 12:38
Én nagyon szeretem a halat, de a pangasius az egyetlen, amit nem tudok megenni. Iszonyat zsíros.
13. 0f7ab7a24e (válaszként erre: 10. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:36
Én úgy szoktam,hogy túróstésztát tepsiben megpirítom egy kicsit,és azzal tálalom,de mindenki másképp csinálja!
12. a14deb9047
2011. máj. 6. 12:36
Halászlét lehet belőle készíteni, vagy van más jobb fagyasztott? Gondolom, a fűszerezés, ízesítés se mindegy...
11. Kavicsné (válaszként erre: 5. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:35
dobd fel úgy, mint a normális pörköltet szoktad, csak vizet keveset tegyél bele, mert sok levet ereszt. A végén kis tejfölös habarás, és kész. Túrós csuszához így szoktam
10. b789d47c89 (válaszként erre: 7. - 0f7ab7a24e)
2011. máj. 6. 12:35
Én is gondoltam, hogy főzök hozzá tésztát és túróval összekeverem....így szokták ugye?
9. Tücke (válaszként erre: 1. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:33
igen apósom rendszeresen ha nincs friss harcsa
8. Kavicsné (válaszként erre: 6. - Kavicsné)
2011. máj. 6. 12:33
A pangasiust viszont nem szeretem. Másfajta tengeri halat szoktam választani. Meg az afrikai harcsát :-P
7. 0f7ab7a24e
2011. máj. 6. 12:33
Én csináltam,túróscsuszával!Isteni finom!Semmi más csak só,bors,paprika,és halfűszer ami a fűszerezést illeti!Eddig mindig sikerem volt vele!
6. Kavicsné
2011. máj. 6. 12:32
Fagyasztott harcsából már csináltam, nekem nem volt vele gondom vele, sem a családomnak. Annyiban más, hogy a megszokott édesvizi pocsolyaíz nem lesz benne. Nem rossz, csak kicsit más.
5. b789d47c89 (válaszként erre: 3. - Szimba)
2011. máj. 6. 12:31
csak ugyan úgy csinálta, mint a gombapaprikást szokták vagy tett bele paradicsomot/paprikát is?
4. Csicsi25 (válaszként erre: 1. - B789d47c89)
2011. máj. 6. 12:30
Én is csak rántottat csináltam. Ez az egyetlen fagyasztott hal, amiben még sosem találtam szálkát. Viszont nincs is olyan jó íze, mint pl. a hekknek.
Halpaprikás nem tudom, milyen lenne belőle, ez nekem eddig eszembe sem jutott :)
3. szimba
2011. máj. 6. 12:30
Igen, a férjem. :)
Finom lett. :)))
2. annácskaa
2011. máj. 6. 12:27
Én csak rántott halat,viszont nem volt tiszta filé,nagyot csalódtam benne.
1. b789d47c89
2011. máj. 6. 12:26
Nem tudom megpróbáljak-e fagyasztott pangasiusból halpaprikást csinálni.....szerintetek?
Valakinek van már ebben tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Aki fagyasztott anyatejjel készítette a baba főzijét, hogy csinálta?