Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fagyasztott kékkagyló, ha ki van nyílva az már nem jó? fórum

Fagyasztott kékkagyló, ha ki van nyílva az már nem jó? (tudásbázis kérdés)


4. Zoé5 (válaszként erre: 3. - Gribedli***)
febr. 15. 14:39
Köszönöm a segítséget! Akkor megfőzöm és ami nem nyílik ki azt kidobom!Másodszor csinálok kagylót ezért ebben még nincs tapasztalatom!Köszi!Szép napot!
3. gribedli*** (válaszként erre: 2. - Zoé5)
febr. 15. 13:49
Nem. Pont fordítva: azt nem szabad megenni, ami NINCS kinyílva! Főzés közben nyîlnak ki (a jók) és azért vannak kinyílva a fagyasztottban, amit vettél mert elő van főzve vagyis kinyílt. Ha pl frisset vettél volna, az összes zárva lenne, megfőzöd, kinyílnak, ami nem nyìlt ki főzés közben, azt nem szabad megenni.
febr. 15. 13:32
Vettem 1kg fagyasztott kékkagylót, most olvasztottam ki(magától hagytam a hűtőben) és most a 3/4e ki van nyílva.Ez már akkor nem is jó?Mert azt olvastam, hogy amik ki vannak nyílva vagy főzés után nem nyílik ki az már nem ehető.Most mit csináljak?Nem nagyon de azért nyitva vannak.Ha rossz nyilván nem akarom megfőzni de nem tudom eldönteni hogy mennyire lehet nyitva...Tud valaki segíteni aki ártasabb ebben???Köszönöm!
febr. 15. 13:24
Fagyasztott kékkagyló ha ki van nyílva az már nem is jó?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook