Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ezt muszáj leírnom fórum

Ezt muszáj leírnom (beszélgetés)

1 2
11. daroki (válaszként erre: 8. - D606bc0fd7)
2007. aug. 17. 20:39
Na akkor erről lemaradtam!Pedig én is röhögtem volna egy jót:)
10. d606bc0fd7 (válaszként erre: 9. - Szénaboglya)
2007. aug. 17. 20:36
Erre van igény, sajnos :(
9. Szénaboglya (válaszként erre: 4. - Ae14d52033)
2007. aug. 17. 17:36

Mi lehet az oka?Egy szó rá a magyarázat:primitívség.Picit gondolj bele abba,min is nőnek fel a mai tinik:Győzike show,Való Világ,Big Brother,Modelles és aktmodelles vetélkedők,Vad csajok és még sorolhatnám.Az edzőteremben,ahova járok a múltkor láttam egy leánykát,Vad csajok feliratos polóban.Látszott rajta,hogy régóta hordja,mert már agyon volt mosva.Sugárzott róla,hogy tetszik neki,hogy ő ezt "bevállalta".Mi ez,ha nem szánalmas?Attól lesz "menő" valaki,hogy egy busz hátsó ülésén az egész világnak mutogatja a bögyeit,a seggét esetleg még többet is?Ráadásként volt vagy 14 éves.Nem értem én ezt a mai világot.Nem vagyok egy prűd,konzervatív személy,sem idős,de ezek a dolgok valahogy nem illenek bele abba a képbe,amit én a normális kategóriába sorolnék.Ami még borzasztó,hogy erre van igény idehaza és a Frei dosszié című kultúrális műsort csak 11 után adják le,ami esetleg még érdekes és hasznos is az ismeretek bővítése végett,a marhaságokat pedig főműsoridőben.

Ráadásul másról sem szólt az az adás,mint arról,hogy milyen eme entellektüell leányka pasiideálja.Fantasztikus téma.

8. d606bc0fd7 (válaszként erre: 6. - Hetessycintia)
2007. aug. 17. 17:18
Egyeseket pontosan az anyjuk terelgeti ilyen "pályára", de azért a tegnapi részen szétröhögtem az agyamat :D:D Nagyon pofára estek!
2007. aug. 15. 16:31
Pont ez baj, hogy a tizenéves csajsziknak ez lesz a követendő példa, hiszen ŐŐŐ már bejutott a tv-be is!!! Engem ez keserít el.
2007. aug. 15. 16:25
Na és hol vannak ezeknek a beképzelt miss pi.áknak az anyjuk.Milyen neveltetésben volt részük??Engem is idegel egy picit,mert nem szeretném,hogy az én lányom ilyeneket lásson,és illyenné akarjon válni.Förtelem hová fajult a világ.:(
5. daroki (válaszként erre: 4. - Ae14d52033)
2007. aug. 15. 15:36
Nem láttam még ezt a műsort,de kiváncsiságból belenézek,aztán ha nem teccik kapcs.tovább:)Pasik is vannak???Mert ha csak csajok...az elég uncsi:)
2007. aug. 15. 15:25

Hát bevallom azért nem teszi tönkre a napom ez a csaj...;) de nem örülök, hogy ilyenekkel van tele a világ... Mi lehet az oka annak, hogy így elszáll valaki????

mert van ismerősöm aki úgymond ismert ember, mégis ugyanúgy megsimizi a kutyumat pl. ha összefutunk az utcán kutyasétáltatás közben.gondolom embere válogatja. De azért észbe kellene kapnia az ilyen a HP-nek mint ez a Zsuzsi vagy ki...

3. igi
2007. aug. 15. 14:51
Szia ! Sajnos egyre több ilyen figura van, és nem kell hozzá még tv.-ben szerepelni sem. A hétköznapokban is bőven akad, semmit le nem tett az asztalra, és mégis azt hisszi ő "sz..ta ezt a világot.És de engem is rohadtul idegesit egy egy ilyen emberke.
2. daroki (válaszként erre: 1. - Ae14d52033)
2007. aug. 15. 14:50

Szia!

Én ha ilyet látok a tv-ben akkor elkapcsolok máshova,vagy előveszek egy könyvet és inkább olvasok.Nem húzom fel magam olyan embereken akiket nem ismerek,akik nem érdekelnek.Sztem tedd te is ezt!:)

2007. aug. 15. 14:39

Sziasztok!

Bevallom őszintén nem szoktm pocskondiázni senkit.

Mindenkit igyekszem úgy elfogadni, ahogy van. de az előbb véletlen a COOL tv-re kapcsoltam, és ott volt egy csajszio, az Aktmodell című "show"-ból... Hát.. Én nemtudom mit képzel magáról. Helyes arcocska, tényleg semmi gond, de ahogy beszél... ez a felsőbbrendűség... Hát nemtudom.

Mire jó ez? Vagy ezt így kell, ha már a tv-be szerepel valaki?!?! Én látom rosszul? Annyi fiatal van, akit elkap a gépszíj, és azt hiszik ők sz..ták a világot. Szerintetek? Benneteket nem idegesít néha egy-egy ilyen h9ölgyike/uracska?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook