Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ezen a képzésen, hol kell teljesíteni szakmai gyakorlatot? fórum

Ezen a képzésen, hol kell teljesíteni szakmai gyakorlatot? (tudásbázis kérdés)


5. Napsugár8 (válaszként erre: 4. - Fincsi5)
dec. 25. 11:50
Ahogy én nézem, amit FI kinézett, az a közgazdasági egyetem szaktárgyait sorolja. Nekem volt olyan ismerősöm, aki a cégnél, a közgazdasági osztályon végezte a szakmai gyakorlatot, az oszt.vezető mentorálta a diploma munkáját is. Velem egy szobában dolgozott, és amikor végzett, oda is jött dolgozni. Később ő lett a közgazdasági oszt.vezető, néhány év után a gazdasági igazgató.
4. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 25. 11:42

Ettől a TB ügyintézői sokkal jobb kilátásokkal kecsegtet, ha valóban érdekel.


Én elvégeztem, de nem volt célom elhelyezkedni ezen a területen. Viszont 2 csaj komolyan vette, fiatalok is voltak, aktívak az előadásokon, az előadó nő felfigyelt rájuk, és azóta is a megyei Nyufi-on dolgoznak.

3. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 25. 10:47

"7. A felsőoktatási szakképzés célja


A felsőoktatási szakképzés célja olyan szakemberek képzése, akik ismerik a gazdálkodási és menedzsment folyamatok irányításának, szervezésének, működtetésének alapelveit és módszereit. Tisztában vannak a vállalati gazdálkodás finanszírozási, számviteli, adózási alapjaival, a munka- és ügyvitelszervezési eljárásokkal, a döntéstámogatás és a kontrolling módszertani alapjaival, az információs és a kommunikációs technikákkal."


Az önkormányzatoknál "költségvetési szak"-on végzettek dolgoznak, nehéz olyan mentort találnod, aki képes és hajlandó is saját munkakörének ellátása mellett veled foglalkozni.


Inkább keress egy olyan nagy céget, vállalatot, ahol leginkább a közgazdasági területen, de minimum a számviteli, pénzügyi területen találsz pártfogót. Nagyon meglehet, hogy a suli elvégzése után már a munkahelyed is biztosítva lesz. :))

2. Bichi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 25. 10:07
Pénzügy az alapja, egyértelműen "matekos"...
dec. 25. 09:44

[link]


Az önkormányzatnál el lehet végezni a teljes szakmai gyakorlatot?

Mi a véleményetek a szakról? Mennyire matekos?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook