Ez játszma lehet a részéről? (beszélgetés)
Hmm, érdekes...
Törökökkel még nemigen találkoztam úgy, hogy beszélgettünk volna. Arabokkal igen, egy igazán lovagias volt, kezet csókolt, és adott ajándékot is. Sz@r lett volna a vámolásnál hazudni, hogy nem kaptam ajándékot ott senkitől, úgyhogy Zoli tagadott helyettem. :D
Na az frankó lesz! :)
Majd priviben beszéljük meg a részleteket. Tudod, ajcsi, meg ilyesmi...
Én most nézek egy új török sorozatot. Lehet, hogy FI is nézi. 2 nagyon jó pasi van benne, meg most volt egy esküvő is.
Ha minket meghív FI, eskü, iszok pezsgőt a cipődből 😀
Scherlok, ez a cinizmus már túl sok..
Kérlek, ne itt csináld.
Ellinia a kérdésedre válaszolva. Kb 2 hónapja beszélünk, videóchat..stb
Jaaaa, köszi!
Szerinted mi is beleférünk a nagyon boldog vendégseregbe?
Jaj ne legyél már ilyen pesszimista!
És mi van, ha az itteni lebeszélés miatt marad ki a nagy szerelem FI életéből?
Igen, ahol a figyelem, ott az energia.
H a katona?
Te tényleg ennyire naiv vagy?
😳
Megkérdezhetem mióta cseteltek?
Szerinted lehet szerelmes valaki anélkül, hogy élőben találkoztak volna 1x is?
Tudod mi az a kémia?
Az ember az első pár mp-ben eldönti agyban klappol e az illető vagy sem élő találkozáskor.
Neten max egy ábrándba lehetsz szerelmes vagy annak a gondolatába.
Így van. Rákoncentrál. Odafókuszálja az erőt.
Lehet, H öltönyöket is nezeget közben.
Török? Szuper! Akkor ők fizetik az egész lagzit, ahova több száz vendéget hívnak.
Látod, milyen szerencsés vagy!
Egyértelmű, hogy beléd van szerelmesedve.
Szerintem válaszd ki a menyasszonyi ruhád, és mire leszerel tervezd meg az esküvőt is, foglalj helyet, fotós, rokonság meghívása, stb...
Nem gondolom, hogy egy katona ilyennel játszmázna. Á dehogy!
nem lehordást kértem..
Török, nem amerikai és valós személy. Nem vagyok annyira hülye, hogy bedőljek egy kamunak.
Köszönöm a válaszokat!
Állítólagos USA katonák szeretnek idővel különféle ürügyekkel pénzt kérni.
Már az USA nagykövetség is foglalkozik a problémával.
Hogy lehet valaki szerelmes olyanba akit még soha a büdös életbe nem látott élőben?
Ne legyél naiv kislány.. Te tényleg azt hiszed feleségül vesz x idő csetelés után?
Neten megismerkedtem egy nálam pár évvel idősebb sráccal (30 éves).
Külföldi férfi és emellett katona is.
Tudom, hogy rengeteg a dolga.. Nem is szoktam neki napközben írogatni, nehogy véletlen zavarjam.
Azt vettem észre, hogy akkor is 1-3 óránként válaszol egy üzenetemre, ha éppen ráér. Viszont teljesen ellentétes a válasza általában. Olyanokat ír, hogy feleségül akar venni, ha vége a kiküldetésének. Már el is kezdte tervezni az esküvőt, gyereket akar és azt mondta, hogy sose volt még ennyire szerelmes,képeket küld..stbstb
Akkor miért válaszol ilyen ritkán? Egyáltalán nem tudok rajta kiigazodni.🙄😔 Érdekelne a tapasztaltabbak véleménye,mert én csak rágom a kefét kb..
További ajánlott fórumok:
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- A Tv2-n induló új kvízműsorra lehet még jelentkezni? A Játszmára.
- Egyoldalú szerződésmódosítás OTP részéről! Mit lehet tenni?
- Ez játszma a férfiak részéről?
- Gellért-hegyre gyalog, a hegy melyik részéről lehet feljutni?
- Rendkívüli - azonnali hatállyal történő felmondás lehetőségei munkavállaló részéről