Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Egyébként most sül nekem is a piskóta, nyírfacukorral.
Értem, bocsi ha egy kicsit harcias voltam, de az előtted lévő hölgyemény akasztot ki.
Mi is ezeket használjuk:)
A nyírfacukor pont hu oldalról kopiztam be ezt az írást is!
Szép napot!
VL
Majd olvasd el a receptes fórumot, azt hiszem mindenki véleményét megfogalmaztam.
Egyébként nagyon jól esik, hogy fél év után egyszer elmegyek moziba, kiszorítom rá a lóvét, örömet próbálok szerezni a családnak, és ezt még gondoltam megosztom veletek is, erre leírjátok, hogy a fél világ öngyi lett emiatt. Kösz, hogy így velem érzetek, tényleg jól esik, főleg, hogy az elmúlt hetekben napi 8 órában erősítem a fórumot.
Akinek nem inge ne vegye magára.
Nem tudom mit írtak a neten, én megnéztem, nekem nagyon tetszett és még él az egész család. És az ismerőseim akik megnézték is mind élnek. Valahogy az a véleményem aki gyenge idegzetű az egy tom és jerry után is kinyírhatja magát.
A nyírfacukor azért jó mert 5 atomos cukor, ezért különbözik az összes többi cukortól. De konkrétan elolvashatod a www.nyilrfacukor.hu oldalon. Nem muszály ezt fogyasztani, mindenki eldöntheti, hogy jó e a számára vagy nem. Én használom, meg a steviát is. És nekem bevált, és nálam jobban hozzáértő emberek szerint is jó.
A pontosság kedvéért!
"A nyírfacukor előállítása alapvetően különböző szűrésekből, tisztításokból, keverésekből és sűrűsítésekből áll. Ezen folyamatok révén fokozatosan különválasztják a nyers cukrot az egyéb összetevőktől, míg a folyamat végén nyers fa- vagy rostcukor (xilóz) marad, mely csak igen kis százalékban tartalmazza a különleges nyírfacukrot (xylitol).
Ezért következő lépésként, a xylitol, hidrogén hozzáadásával egy ún. ”hidrogenizációs” folyamaton esik át, melynek során a nyers facukor 100%-os nyírfacukorrá válik."
Igen ezt én is hallottam.Több kisgyerek is magához vette a szülei illegásan tartott fegyverét és tarkón lőtték magukat.Aki szegény volt és csak kötelet talált otthon, az az eperfán himbálózott amíg ki nem lehelte a lelkét, de volt olyan aki a hülyeségbe pusztult bele...Utóbbiak írtak erről a neten:)
Erről írták a neten, hogy öngyilkosok lettek utána..
Hát próbálkozom. Lányok most jöttünk haza a moziból a gyerekekkel az Avatárt néztük 3D-ben hát aki teheti nézze meg, szerintem isteni. Mondjuk én még életemben először láttam 3 D ben filmet, de nagyon tetszet. Végre egy kis kikapcsolódás, persze anyagilag nem igazán hiányzott, de hát néha kell egy kis családi program.
Hát van valami ehhez hasonló neve. www.nyirfacukor.hu itt megtalálod.
Semmi baj,így is sokat segítesz!!!
SAjna nem.
Tegnap megnéztem és ananászlé kell bele meg méz:(((
Eddig egyszer készítettem,de az is rég volt,pedig isteni:(
A nyírfacukor mióta xylitól????Ma vettem nyírfacukrot és mellette volt a xylitol...
Őszinte leszek, nem tudom erre a választ, Zsu azt írta, hogy lesz a hét elején, szerintem várd meg ő mit mond erre. A kukorica önmagában kizárt a diétában. De neked van egy csomó ételérzékenyésged, ha jól emlékszem. Sajnálom, hogy nem tudtam ebben segíteni.
Sziasztok!
Szerintetek pór alakú zab és szója tejet ihatok?Kb.2 e.k kell 2 dl vízhez és tej fílingje van.Ami miatt bizonytalan vagyok,az összetevők,de leírom: kukoricaszirup,kókuszzsír,kálcium-foszfát,szójabab mono és digliceridjei.
Vélemény?Hátha iható 3 hét után:)
Itt vagyok ám még egy egész órán át :-)))
Priviben nem ment át amit írtam, tehát szerintem biobolt és gyógyzsertár, valamelyikben biztosan kapsz ott is béltisztítót.
Nekem izlik :) Zoldseggel nagyon finom.
Hát gondolom fajtától is függ. És egy teljesen más ízvilág, mint a fehér rizs, de hozzá lehet szokni. A lányom aki nem candidás kifejezetten szereti az árpát és a barna rizst is.
Nekem tobb viz kellett, 1 csesze rizshez picit tobb mint 3 csesze viz... en is igy csinalom egyebkent, hogy elotte megfuttatom olivaolajon. Nekem is sokaig tertott de nem volt 1 ora!!
25-30 perc. Max! bar lehet, hogy ahany fele barnarizs, annyifele elkeszitesi ido...
Hát én úgy főzőm mint a normál rizst, mármint úgy értve, hogy olajon megfutattom (hidegen sajtolt olajon), utánna feltöltöm vízzel. Tapasztalatom szerint egy csésze rizshez 2 cs víz kell. Takarékon főzöm. És sokkal tovább fő, mint a rendes rizs. Azért talán egy órán keresztül nem kell főzni. Ízesíteni biovegetával szoktam meg sóval, de talán a biovegeta elhagyható, még ez alatt a 3 hét alatt. Esetleg egy fej hagymát főzhetsz bele. Lehet belefőzni zöldséget is.
Sziasztok!
Vettem barnarizst. A csomiján az van hogy 1 órát kell főzni. Ez ugye túlzás? Főztetek már?
Hát igen erről beszéltem.
Hat nekem meg sem emlitette egyik doki sem a dietat.. se azt, hogy mit egyek vagy mibol egyek evesebbet.. semmit. Felirt egy gyogyszert es kesz.. ennyi.
Hát hogy fog ennek örülni a gyerekem.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok: