Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Fogalmam sincs, még nem állok a párommal azon a szinten, hogy kipróbáljuk bármelyiket. :-)))
Igen, az extravékony az jó. Mi utáljuk a Durexet, csak lifestyle. :)
Én a Kriston Andrea féle könyvet vettem meg, abba vannak ilyen dolgok. A lényeg, hogy mindennap tornáztatni kell a hüvelyed. Nekem szombaton jött el, be se mentem délelőtt a suliba. Otthon megittam vagy 2 liter folyadékot 2-3 óra alatt, tőzegáfonya kapszula és ittam még grape cseppet is, délutánra kutya bajom se volt.
Nekem is volt ilyen. Szerintem száraz vagy lent...A gumi pedig felsérthette a húgycsőnyílást, az meg ugye a baciknak egyenes út. Használjatok síkosítót, hátha beválik.
az nem ízesített?, narancso asszem:D
Álítólag a narancssárga durex ilyen ultra vékony, én egy pasitól hallottam (fiatal 18 körüli), hogy ez a legjobb, és ez egyáltalán nem érezhető.
Ha igazán szeret akkor nem kérdés számára szerintem.
Nincs mit!:) Szerintem is az extra vékony alegjobb, a nekünk a rózsaszín durex is bejött (nem tudom ez milyen)
Nekem a tőzegáfonya nem igazán csinált semmit! Az intim torna az segít? Tudnál erről írni? Köszi
Köszi :) Bepróbálkozom az ultra vékonnyal, hátha... Remélem, nem az volt legutóbb.
Nem tudom, hogy a gumi miatt van e, vagy amiatt , hogy így jobban feljutnak a bacik. Mondjuk nálam akárhányszor csináltak baktérium tenyésztést mindig negatív lett. Az összefüggés csak annyiben lehet, hogy ha a gumira vagyok esetleg allergiás , vagy sérti a hüvelyfalat akkor egyből jönnek a bacik, fertőzések. De én már tényleg nem tudom, hogy mi mitől és miért van.
Tőzegáfonyakapszula. Amúgy nekem akkor is előjött mikor régebben nem védekeztünk gumival. És a múlt héten is mikor már diétáztam, és persze előtte lévő nap szexeltünk.Szerintem inkább itt a hüvellyel van a probléma, én most az intim tornával segítek rajta. :)
Hát lényegében igen!:)) De szerintem az is kell hozzá, hogy Ő eldöntse, hogy legalább ennyivel segít neked és igenis elviseli a gumit! Esetleg annyit tudok tanácsolni, hogy ne már rögtön az elején tegyétek fel, csak mikor "be is vetitek":) mi így szoktuk és már szerencsére régen volt gond (pont ma vettem 40 db gumit:))
Akkor neked a barátod végülis megszokta a gumit, ha jól értem? Ó bárcsak nálunk is így lenne majd... :))
Gumi-hólyaghurut? Ez hogy függ össze? Biztos attól? Lehet, csak én nem tudok az összefüggésről, nem azért :) Ettől a Pharma.... dologról olvastam egy csomót, és sokan lettek terhesek tőle nagyon. A hüvelygyűrűtől pedig többen írták, h gombásak lettek, vagy begyulladt nekik ez-ez.... Örülök, h 2 év szenvedés után nincs bajom, tuti nem rakok magamba megint hormont...
Én sem tudom, mit kellene kitalálni. Én is használtam a pharma krémjét, és az után sosem volt panaszom, gondolom pont a fertőtlenítő hatás miatt. De ha egyszer is gumit használunk hiába voltem előtte akár két hétig is tünetmentes reggelre egyből előjön a hólyaghurutom. Ma pont így is jártam. Pedig a latex mentes gumit használjuk. Arról nem is beszélve, hogy természetesen előtte utána fürdés, pisilés, sok folyadék.... stb. és mégis. Ha valakinek van még tippje én is szívesen veszem!
Az volt igen... Hát, én is a gumit preferálnám, dehát a barátom nagyon nem... Meg az volt az eszemben, hogy ezek a pharma*** termékek (spermaölők) egyúttal fertőtlenítő hatással is bírnak, tehát az ottani flórát se lehet vmi egészséges ilyesmikkel bombázni rendszeresen. (Írja, hogy bakteriális és gombás fertőzések ellen is jó ez a fog. gátló). De ugye tünetek nem meglétekor nem jó ilyesmit bejuttatni, mert akkor sose lesz egészséges szegény szerv teljesen ... :)
Lehet kevesebbet leszek fent jövőhéttől, mert péntektől felmondták a munkaviszonyom, igyekszem minél többet itt lenni és segíteni titeket.
Nem emlékeszem pontosan neked nőgyogyis panaszod van? Mert ha igen, akkor csak és kizárólag az óvszert javaslom a gyógyulásig.
Ha nem nőgyogyis a panasz, akkor van még a naptár módszer. És az együtt létek előtt és után mindkét fél mossa lent le graepfuit cseppel. Ha már van gyerek szóba jöhet a spirál is.
egy kis segítség, ebben megtalálod a választ.
1.) Zöldségek
2.) Gabonák - kásák, teljes kiőrlésű lisztek és belőlük készült élesztő nélküli kenyér és pékáru.
3.) Nem édes gyümölcsök (alma, grapefruit, citrom, avokádó, málna, szeder, ribizli, meggy, paradicsom).
4.) Olajos és más magvak (a földimogyoró és a pisztácia gyakran penészes, ezért inkább kerülendők).
5.) Hüvelyesek.
6.) Tejtermékek: aludttej, joghurt, túró, mozzarella, feta, gomolya.
7.) Olajok - előnyben részesíteni a hidegen sajtoltakat.
8.) Fűszerek.
9.) Gyógyteák, szénsavmentes ásványvizek, forrásvíz.
10.) Húsok: előnyben részesíteni a halat, szárnyasokat, vadat.
11.) Tojás (heti 1 db).
Ez a receptgyűjtemény egy gyógyult beteg tapasztalatait foglalja össze. Mindenki a saját ízlése és szükségletei szerint variálhatja az alapanyagokat és a fűszereket.
Gyümölcsök:
• alma,
• málna,
• áfonya,
• csipkebogyó,
• eper,
• szeder,
• ananász,
• kivi,
• citrusfélék,
• gránátalma,
• csonthéjasok,
• fenyőfélék
Gabona félék és csíráik:
• rizs,
• búzacsíra,
• retekcsíra,
• hagymacsíra,
• köles,
• zab
Kenyér és tészta:
• durumliszt,
• rozsliszt,
• rizsliszt,
• teljes kiőrlésű magvakból készült dolgok,
• tönkölybúza,
• Graham-kenyér v. buci,
• durum tészták, fekete kenyér
Tejtermékek:
• natúr joghurt,
• feta,
• mozarella,
• kecskesajt,
• juhsajt (brindza),
• svájci cheddar,
• rizstej,
• zabtej,
• szója tej
Fűszerek: bőven és bátran minden, ami nem tilos!
Készételek: hozzáadott cukor és citromsav (E330) nélkül készült gyümölcslevek (házi frissen facsart), zöldtea, fehér tea, főző kakaópor
Húsok: minden, ami nincs a tiltó listán, DE a diéta elején részesítsük előnybe a fehér (hal, szárnyas) húsokat; ha kibírod, az első hónapban ki is iktathatod teljesen a húsokat.
szilvát lehet enni? Szerintem az savanyú. jahm és spárgára tudtok jó receptet?
hát a gumival mi is "megszenvedtünk", de mostmár megy ezzel is mint a karikacsapás:)
Már olyan optimista voltam, de mindig akad valami: most jövök rá, h tablettát nagyon nem kéne megint szednem, mert összefügghet a betegséggel. A gumi a barátomnak nagyon nem jó mert nem érez semmit, és elmúlik menet közben a "lelkesedése", pedig ilyen vele soha nem fordul elő... Most itt állok, h mi a fenét csináljak. Ezeknek a helyi alkalmazású cuccoknak meg nagyon gáz a megbízhatósága, még egyéb kiegészítő módszereknek is... Az orvosomat is egy csomót kérdezgettem, és csak azt mondta, nagyon gáz megbízhatóság szempontból a spermicid, stb, mikroszkóp, pesszárium... Meghát az indexük is gáz és a fórumhozzászólások is. Gondolom, ezeken kívül nincs ötlete senkinek, ugye?
Hát én kihagynám, az első 3 hétben.
Igen két külön dologról van szó. Olajfa kapszula az amit belsőleg javasolnak, ez pedig teafaolaj. Jó hogy felhívtad rá a figyelmet.
A nyelvedet kenheted graepfuit cseppel is, ez is segíteni fog szerintem.
Nagyon jó amit írtál. Én azért nem gondoltam erre, mert egyértelműen lenti panaszok vannak. De ami igaz az igaz, egy vérteszt tenné egyértelművé a dolgot.
A diétát én is írtam folyatatásra. :-)
Húslevesnek a levét szabad inni az első 3 hétben? Vagy az is gond, ha belefő a hús, de nem eszem meg?
Ja es nem tudom, lehet koze van hozza, hogy van ket lyukas fogam, csak hosszu a varakozasi ido a dokinal es csak juniusra tudtak idopontot adni. Lehet, hogy utana jobb lesz...
További ajánlott fórumok: