Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy bio boltokban vannak kifejezette candida diétásoknak ilyen tönkölybúzából készült dolgok zelleres izesitéssel medvehagymás,ilyen rágcsák
Ezeket lehet fogyasztani az első időszakban is ?megnéztem az összetevőket elvilekben nem volt semmi a tiltó listáról.
Szerintetek ez használható liszt első időszakban?
Ez van ráírva:
Tönköly búzaliszt
fehér
finom őrlésű
Tudom, hogy tönköly lisztet lehet enni, de bekavar ez a fehér meg a finom őrlésű dolog. Bocsi ha hülye a kérdés :$
na és hétfő van, ismét egy olyan hét, amikor várhatom a Prolaboros eredményt...
jól megvárakoztatják az embert, nekem most ez is egy kemény megpróbáltatás, türelmesen kivárni. :)
de addig is próbálkozom jókat enni, vettem nyírfacukrot, kölesgolyót is rágcsáltam...
de azért küldhetnék ma! :)
:DDD
hát én nagyon elszoktam a bulizástól és már nem is vágyom rá ilyen formában...:)
inkább csak beülni egy csendes, nyugis étterembe, kávézóba, ahol nem bömböl a zene, nincs füst, és nem kell hangosan beszélni, hogy másnap torokfájósan ébredj :)
glicerin borax?
én néha propoliszos oldattal kenegetem és öblítem a torkomat.
a propolisz elvileg nagyon jó, csak azt nem tudom, hogy az alkohol tesz e kárt...?mármint ugye az alkoholos oldata...
persze persze, gondolom, bőven megvagyok nélküle :)
viszont a 2 fokhagymagerezdemre amit ma megettem nagyon büszke vagyok, most nem lettem tőle rosszul :)
o értem, ez megnyugtató :)
ezek szerint ha a számban van, akkor azt is kimutatja..dejó
már annyira kíváncsian várom...
köszi :)
persze, még nem tudom sajnos...
nagyon remélem, hogy jövőhéten már meglesz :)
mindig nagyon megbánom az ilyen bulikat, utoljára decemberben voltam tavaly...
és tegnap...hát...nem volt jó
és muszálj volt 2 tekilát lelöknöm, hogy egy kicsit felszabaduljak
o neee...
az igaz persze, hogy még nem kezdtem el semmit, mert még mindig várom az eredményt...
ja és méég egy kérdés...
általában a nyelvem fehéredik sokat és sokszor, ezt a Candidát is kimutatja a vérteszt?
tehát az egész testben levő antitesteket mutatja ki...
bocs, ha hülye kérdés:)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok