Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Bocsánat picurka hogy kijavítlak, de mivel a koffein nem megengedett főleg az első időszakba így a fekete tea sem, szóval a Ir Cream-teát nem lehet inni!
Mert fekete tea!
És az első időszakban sem a tojás sem a feta sajt NEM fogyasztható!
A mi itt követett listánk szerint!
Persze van nagyon sok más lista is, de ha nem baj mi itt ezt követjük, és ne zavarjunk bele mással ha lehet.
Klau!
Hányadik időszakban vagy?
Miket szedtél a diéta mellett????
Ha nincs mit kiírjanak vagy nincs ki kiírja akkor vegyél olyat amit a lista is tartalmaz amit nem kell receptre venni.
De fontos hogy a diéta mellett szedd a gombaölőt és a béltisztítót is az első időszakban. Aztán jöhet a többi!
Folyamatosan olvasom vissza a korábbi írásaitokat.
Meglepődtem.
Hüvely feltőzés esetén a pinpong efektusra vigyázni kell.
Én korpásodásból, körömgombából és folyásból gondolom, hogy candida.
Nőgyógyásznál a rákszűrése mégsem mutatott semmit. Pedig az orvos is mondta, hogy lehet, hogy van egy kis gyulladásom.
A diéta óta javult a folyás (bár tegnap megint jelentkezett egy kicsit)és a korpa is.
Ilyen esetben mi a helyzet?
Párommal mit csináljak?
Kedves Klau080!
Én pl. joghurtos zabpelyhet szoktam enni, esetleg zöldségsalátát, fűszerekkel, fetával, tojást különféle módokon elkészítve, magam sütöm a kenyeret, a kávét Mate teával pótolom. De pl. az Irish Cream nevű teát is iszom (rá is van írva a dobozára, hogy diéták, fogyokúrák mellé ajánlott).
A kenyérsütés nem nagy ördöngősség, de azért kell hozzá egy kis idő, mire belejössz. Az első 2 kísérletem a komposztálóban landolt :)
A főtt ételek tárháza hatalmas. Szívesen küldök receptötleteket, ha szeretnél :)
Még semmit, mert nincs ki kiírja.
Úgy volt. hogy hétfőn megyel László Mária DrNőhöz, de már a bejelentkezés sem volt bizalom gerjesztő és azóta kaptam rossz tapasztalatot tőle.
Gondoltam lemegyek a háziorvoshoz. De amikor régen candidás voltam, azt mondta, hogy nem gondoljak rá és meggyógyulok.
Igaz a rokonom, lehet ha azt mondom ezt írd, akkor kiírja. Valamilyen vizsgálat biztos kell előtte indokként, mert nem hiszem hogy ha azt írja a gépbe, hogy tudom mi a bajom, az elég lenne.:)
Hogyan kell szedni a gyógyszer?Az N betűst, ami a leírásodban van.
Szia !
Amit leírtál, az majdnem jó!
Sajnos a kávé az egész diéta alatt tilos.
Mivel ittad a kávét?
És hol tartasz a diétában?!
Legalábbis a mi általunk követett diéta szerint.
A cukkinit miben sütötted, ha megkérdezhetem????
De a többi rendben van.
Fel a fejjel!
Hamar helyre jössz!
Elküldtem a listát, ha bármi kérdésed lenne írj!
Ami fontos, hogy ne csak a diétát nézd, hanem azt is hogy mellé mit mikor kell szedni.
A diéta önmagában NEM elég!
Sziasztok!
Én ma kezdtem el a candida diétát! Sok ellentmondásos dolgot olvastam, esetleg valaki segítene?
Ma eddig ezt fogyasztottam:
1 nagy natúr joghurt, élő flórás
1 kávé
1 l szénsavmentes ásványvíz
1 adag barna rizs, sült cukkinivel (candida recepteknél találtam, fel kell vágni, meg kell sózni, kisütni majd lelocsolni olívaolaj-fokhagyma-citrom-bazsalikom keverékével. A rizsre tettem curryt, mert úgy hallottam az gombaölő.
ez így eddig rendben van??
Többször volt már hüvelygombám, a legutóbb kaptam rá Klion gyógyszert és kúpot és Pimafucin krémet ill. kúpot. Nagyon szépen helyre jöttem, de eltelt pár hónap és most nagyon rosszul érzem magam, a gomba is folyamatosan visszajön, így belekezdtem a diétába.
Esetleg azt az e-mailes listát is megkaphatnám? klajd@freemail.hu
Köszönöm!!
Szia
Köszönöm a segítséget
szia
Köszi. Meg tudnád adni a márkát, hogy melyiket érdemes használni?
A Diflucan nagyon erős,mindent kiírt.. A jót is...
Jobb,hogy nem Te szeded be a Diflucant hidd el.. Max.a kúrához lehetne ,mint gombaírtó,de max.egy felet..
A fentikonazol tartalmú Gynoxin nem annyira gyakori szer,mint a többi gyakrabban használt hatóanyag:(ketokonazol,ekonazol flukonazol, ,klotrimazol, , natamicin, stb...,minden hatóanyag bizonyos gombafajtákra jó csak,bár főleg széles spektrumúak..Gombafajta pedig rengeteg van..
Igazából még nagyobb kár lehet ezektől a szerektől...,mivel tényleg kiirtódik a jó "állomány" is..Aztán pedig ennek a hiánya miatt még több rossz gomba fog szaporodni.
Nem tudok sajnos jó tanácsot adni..
Sziasztok!
Segítségeteket kérném abban, hogy milyen c vitamint tudtok ajánlani, a sima aszkorbinsavtól sajnos futhatok a nőgyógyászhoz ezért azt nem tudom szedni, viszont a kezem miatt kellene valamilyen c vitamin most csak napi 4-5 citromot iszok és csipkebogyót áztatok be, de ezektől meg ég a gyomrom és nem tudok így a munkára koncentrálni a munkahelyen vagy vegyek hozzá magnéziumot vagy lenkei forró vízben oldódó kal-magot amit langyos vízzel vennék be a hideg kalmag szukralózt tartalmaz de a meleg is hatásos utánanéztem
Hát amit szedtél szerintem nagyon kevés....
:o(
De! Elküldök nekegy egy listát, abban mindent megtalálsz..mit, mikor, hogyan kell(ene).
Ha kérdésed van természetesen csak írj és válaszolok.
Ami fontos lenne, hogy esetleg egy vérvételre el kellene menned, hogy ténylegesen megtud candidás vagy e v se és ha igen mennyire!
Szia!Eddig csak teafaolajat és grapfruit cseppet használtam, mivel semmit nem mondtak az orvosok, magamtól próbálkoztam nem túl sok sikerrel. Sajnos csak széklet tenyésztést csináltak nekem meg minden mást de az másra irányult, glutén,chron,colitis,stb...
A szigorú időszakot majdnem 1,5 hónapig csináltam, és még naplót is vezettem hozzá.
Ja és szedek fogamzásgátlót is mert azt mondták ez nem befolyásolja, de kezdem azt gyanítani, hogy igen.Köszönöm a gyors reakciót! email:gyurcsotamara@gmail.com
Szia!
Sajnálom hogy nem jöttél rendbe,remélem, hogy az itteni listát követve meg fogsz gyógyulni!
Ha megkérdezhetem, hogy milyen gombaölőket és béltisztítót szedtél? Mert ugye ez elengedhetetlen a diétához.
Mennyi ideig csináltad a szigorú időszakot?
Miből mutatták ki a candidádat?
Ha elküldöd a mail címedet, küldök egy listát ami alapján mi itt mind meggyógyultunk!
Ez a 3 kúp dolog ritkán jön be..De egyszer nekem mégis bevált.Emlékszem milyen boldog voltam.Kb.10 éve candidám lett,kenet kimutatta.Egy nagyon fiatal tanonc nőgyógyászhoz kerültem,mert a dokim nem volt bent.A fiatal "gyerek" írt egy gyógyszertárban készítendő kúpot...És képzeljétek meggyógyultam,utána megint vettek mintát,de úgy,hogy idáig nem volt bajom,nem jött vissza.Biztos,hogy enyhe volt akkor a candida mértéke ,mert mondta,de akkor is.. De ez szó szerint egy "siker story" ,mert ez nagyon ritka..
De a készen kapható kúpok sz:rt sem érnek az biztos..
Mindenképpen megcsinálnám a diétát a helyedben!
Milyen kúpot írt fel?
sziasztok!
kiscsikke köszi az eddigi leveleket,támogatást,listát,segítséget, mindent!igyekszem betartani,eddig sikerült...viszont...ahogy sokan írtátok is,a dokim tényleg elbagatelizálta a dolgot... jól kinevetett...tehát:tünetem tényleg semmi sem volt,de hüvelyváladékból kimutatták a candidát...egy 3 részes hüvelykúp szerinte a megoldás,semmi más nem szükséges.ne lihegjem túl, a vérben bizti nincs, páromnak nem kell semmi kezelés, ennyi.SZERINTETEK?most mi van?tényleg kikezelnek ezzel a három kúppal?mit tegyek?
Nem lesz mindig magas, legalábbi8s szerintem, és a többiek eredménye szerint. De a jelenlegi az most jó.
Örülj!
És vigyázz a jövőben
Szia!
Hát béltisztításra pl, colon ami nagyon jó, vagy utifűmaghéj...
A mustármag nem igazán elég..szerintem.
A többszöri székelés az természetess, hisz hajtja ki belőled a cuccot.
Milyen gobaölőt szedsz ezzel párhuzamossan? Mert ugye kell... :o)
Vagy ha jól olvasom még nem szedsz semmit? Csak mert hogy pont az lenne a lényege,hogy amjit a gombaölő megöl azt kihajtsa!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok