Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam? (beszélgetés)
Szia!
Most akkor tényleg írjunk erre az e-mail címre? Hányan írtak már vajon?
Sziasztok!
Most egy kicsit lemaradtam a fejleményekről. Történt ez ügyben valami? Persze, hogy a 0 Ft reálhozamra gondoltam!
Szeretnék csatlakozni a pertársasághoz. Nem fogadom el a 0 Ft-os reálhozamot, mivel a kezdetektől tag vagyok az Évgyűrűknél(1998)- vagyis 13 éve, azóta nem váltottam pénztárat, rendszeresek voltak a befizetéseim
Tagság kezdete:1998.03.01.
Egyéni számla szám: 2019801500203148
Egyenleg dátuma: 2011-05-31
Portfólió megnevezése: Növekedési portfólió
Elszámoló egységek száma: 1008700.63
Árfolyam: 1.191767
Árfolyam dátuma: 2011-05-31
Egyenleg: 1 202 137 Ft
Tőke: 1 006 338 Ft
Hozam: 195 799 Ft
Reálhozam: 0 Ft
erikakiss3@gmail.com
Ezt már el tudom olvasni! :D Rögtön elküldök minden adatot, amint "Kedves" pénztáram (Évgyűrűk) hajlandó lesz velem szóba állni, és ebben az évszázadban küld is valami álkalkulációt a kib@szott veszteségre, amit bevallásuk szerint produkáltak!
Emlékeztetőül 1-2 link a PSZÁF támagatásával:
A 9.48% szíven ütött! :(
Évgyűrűk hivatalos, éves nettó hozamai:
Sziasztok!
A következő történt:
Kedves Zsolt!
Dr. ------ Ügyvédnő vállalta, hogy részletesen megismerkedik az üggyel. Kérem, hogy vegyék fel egymással a kapcsolatot és tájékoztassanak a fejleményekről, hogy én is tájékoztathassam a már több ezres létszámot elérő érintetteket. Kérem Önt, hogy a fórumokon tájékoztassa Ön is az érdeklődőket, hogy a téma elkerült egy ügyvédhez, de kíméljük meg Ügyvédnőt egy érdeklődési rohamtól, ezért egyelőre név nélkül kellene írnunk. A további kommunikációban a Pertárskereső. hu oldal segíteni fog.
További segítséget nyújthat az, hogy egyik szeptemberi adásunkban részletesen szeretnék foglalkozni a témával. Ez nem ígéret, csak terv.
Sok sikert kívánok!
Üdvözlettel:
Hegyi Gábor
Nos.
Azt szeretném kérni azoktól akik VALÓBAN tagjai kívánnak lenni a pertársaságnak és kapcsolatba kerülni az ügyvéddel hogy az evgyurukkarosult@gmail. com-ra küldjék el a szándékukkal együtt a pénztári adataikat is(mi, mennyi mikortól stb).
Köszi!
szerintem valamelyik híradóban említették hónapokkal ezelőtt, és mintha a Selmeczi Gabriella nyilatkozott volna.
Akkor egyébként próbáltam is rákeresni ilyen hírre, de nem találtam... :(
Egyébként én korábban hallottam-olvastam valahol, hogy az állam ad esetleg valami kártérítést azoknak, akiknek nem lett reálhozamuk...
Aztán azóta sem semmit... csak duma lehetett...
ha mégsem kapok semmit, én is perelek! Kösz a lehetőséget!
Szia!
A honlapon nekem is pozitív egyenleget írtak, de még nem küldtek semmit. Remélem fognak! 2009-ben léptem át az ING-től. Nem is értem mi ütött akkor belém... Na, mindegy! Várom a pénzem! :)
Sziasztok,
Nem hergelni szeretnék, csak tájékoztatásul jelzem, hogy bár a személyes oldalakon 280e Ft szerepelt, ma utaltak nekem 306e Ft-ot. Korábbi bejegyzéseimben leírtam, hogy átléptem máshonnan stb., úgyhogy vszleg kirívó eset vagyok. Már amennyire a 7 éven át fizetett 3m Ft-nyi tőkém után ezt kirívónak lehet tekinteni :)
Ha vkinek kérdése lenne a részletekről, kérem h üzenetben keressen, mert egyébként ritkán van időm feljönni ide.
G
:-)
Megvagyok csak későn érek haza:-(
Hát...Beírtam de még nem jelent meg...
Terjesszétek oksi?
Köszönöm!
Zsolt
Sziasztok!
A következő történt:
Kedves Zsolt!
Dr.------ Ügyvédnő vállalta, hogy részletesen megismerkedik az üggyel. Kérem, hogy vegyék fel egymással a kapcsolatot és tájékoztassanak a fejleményekről, hogy én is tájékoztathassam a már több ezres létszámot elérő érintetteket. Kérem Önt, hogy a fórumokon tájékoztassa Ön is az érdeklődőket, hogy a téma elkerült egy ügyvédhez, de kíméljük meg Ügyvédnőt egy érdeklődési rohamtól, ezért egyelőre név nélkül kellene írnunk. A további kommunikációban a Pertárskereső.hu oldal segíteni fog.
További segítséget nyújthat az, hogy egyik szeptemberi adásunkban részletesen szeretnék foglalkozni a témával. Ez nem ígéret, csak terv.
Sok sikert kívánok!
Üdvözlettel:
Hegyi Gábor
Nos.
Azt szeretném kérni azoktól akik VALÓBAN tagjai kívánnak lenni a pertársaságnak és kapcsolatba kerülni az ügyvéddel hogy az evgyurukkarosult@gmail.com-ra küldjék el a szándékukkal együtt a pénztári adataikat is(mi, mennyi mikortól stb).
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Mikor tudom meg végre, mennyi a magánnyugdíjam reálhozama?
- Hol tudnám kiszámolni a magánnyugdíj reálhozamomat az évgyűrűk oldalán?
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárról mi a véleményetek? Eddig Aegonos voltam, de váltani szeretnék.