Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Eü-s alkalmassági szigorítás jogosítványhoz. fórum

Eü-s alkalmassági szigorítás jogosítványhoz. (beszélgetős fórum)

2010. aug. 4. 10:04
Ezt mégsem fogadták el, úgyhogy marad minden a régiben.
2010. aug. 4. 09:57

Én egyetértek vele, hogy szigorítják. Ma boldog-boldogtalan autót vezethet. Mikor hallottam, hogy nagyothallók, süketek is vezethetnek, háááát, azért a füleinkkel hallani kell a forgalmat, meg hogy mi történik a környezetünkben.


Azzal is egyetértek, hogy ne teszem azt tíz évre adják meg a beteg embereknek a jogsi-hosszabbítást, hanem teszem azt 3-5 évre, és a szakorvos adhasson rá engedélyt. A háziorvossal túl jó a kapcsolat általában (főleg a beteg embereknek, akik állandóan ott vannak), hogy ne adja meg az engedélyt hozzá.

Anyu hivatalosan ma is vezethetne, 73 évesen, egyik karja félig béna, alig tud vele fogni. Engedélye van vezetésre!!! A háziorvos tud a bajairól, mégse vonta vissza az alkalmassági papírt. Persze nem vezet.

2010. aug. 4. 09:47
Azt mondták, hogy mégsem szigorodik.
4. 30d5fdc0b3 (válaszként erre: 3. - Aae97ac565)
2010. aug. 4. 09:36
Ezt nem tudom,hogy a szakorvos pénzért állítja-e ki a kedvező alkalmassági papírt,bár a mai helyzetben nem lehetetlen,hogy visszaélések lesznek.
3. aae97ac565 (válaszként erre: 2. - 30d5fdc0b3)
2010. aug. 4. 09:34
Ez akkor gondolom hozza majd magával azt is hogy megint több pénz kerül majd az orvosok zsebébe!
2010. aug. 4. 09:31
Én a cukorbetegekre és a szívbetegekre hallottam a szigorítást,ami azt jelenti,szakorvosi papírral kell igazolniuk a háziorvosnál,hogy alkalmasak a vezetésre.Lehet ez még változni fog,vagy el sem fogadják,mert ha el is fogadják,januártól lépne állítólag életbe.
2010. aug. 4. 09:29
Biztos halottatok már arról,hogy szigorítani fogják az alkalmasságit a jogosítvány megszerzéséhez.Reggel olvastam egy cikket melyben az alacsony vérnyomást is úgy jellemezték hogy "nem gyerekjáték".Ezekszerint ha alacsony vagy magas valakinek a vérnyomása majd nem kaphat?Gondolom a pszichológiai betegeket is kizárják majd,holott a pánikbeteg növérem imád vezetni,és teljesen jól és biztonságosan érzi magát a volán mögött.Na de mi lesz a felelőtlenül száguldozókkal,akik ittasan is kocsibba szállnak,akik menősködnek az utakon???Meghurcolják a beteget,meg azt akinek rendetlenkedik néhány értéke,az igazi bűnösök meg vígan száguldozhatnak?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook