Észrevettétek már, hogy egyes boltok hígítják az öblítőkoncentrátumot? (tudásbázis)
Ha már itt tartunk, barátnőm is mondta, hogy ha kimegy Ausztriába, az ottani C&A-ban nem ilyen sz...rt kap, mint itthon, mármit a ruhák anyaga sokkal jobb minőségű, mint ami az itthoni C&A-ban kapható (van kivétel is, de a többség).
Én már arra gondolok, úgy vannak, hogy a magyaroknak a sz... is jó:(((
(ez nem öblítő téma, csak kikívánkozott.)
Higitják bizony. Ami még inkább érdekes ,hogy akár mosóport , akár öblitőt hozunk kintről ,egész más a ruha a mosás végén .
Bár én jártam így nem csak mosószerrel hanem az A...ON termékkel. Na ott mondhatom ,hogy köze nincs a kinti cuccoknak az itt kaphatóhoz :( De vajon miért?
Amíg egy csavarintással ki lehet nyitni bármely gélt és öblítőt, bármi megtörténhet. Jó lenne, ha a gyártókat köteleznék az originális zárókupakok használatára !
Persze az is mond valamit, hogy a mosószerek összetételénél ez olvasható : mosóaktívanyag tartalom 5 - 15 % akkor most mennyi is ?
Én is csak cocc.lino,s.lan,vagy le.or öblítőt használok.
Jelenleg a 750ml-es le.or még jó...ki tudja meddig...
Azt hittem gyártók akarják így kedvezőbbé tenni a maguk számára a bevételt. Bár amilyen sűrűn változtatják a "üvegek" formáját, tuti ott is lecsalnak egy-egy kupicával.
Hiába locsolom teljesen sprődek a ruhák.
Most kipróbáltam, hogy a mosószer mellé beöntök egy kis ecetet, 20%-os kb. 20 ml. Puhábbak lettek tőle a ruhák, bár a mosás elején egy kicsit büdi van, de a ruhán a végén nem érezni az ecetszagot.
Ne ijedjetek meg, egy kicsit felhabzik, amikor ráöntitek.
Tőlünk nem messze van egy "kisbolt" és már gondolkoztam h szólni fogok a tulajdonosnak h mi van, de nem tudom...mert lehet h ő is már eleve úgy kapja...
Csak rosszul is esett, hogy rámtuszmálta, hogy jajj ezt vedd, mert ez most akciós...
Hát marha akciós volt....
De nagyobb boltokban sem lehet megízni:(((
Én ugyanezt tapasztaltam.
Ezért igyekszem mindig olyan terméket venni,amit külföldről hoznak be.
Mosógélel ugyanezt tapasztaltam.
Engem nagyon bosszant, hogy veszek egy nem olcsó öblítőt és szinte semmi illata nincs...
amit külföldről hoz az egyik rokonom persze ugyanolyan márka...na abból meg nagyon kevés kell és illatozik a szekrény pár db ruhától...
Persze nem hozathatok vele állandóan...
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Mostanában észrevettem, hogy tetszem a férfiaknak. Volt,...
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)
- A körzeti orvos észrevette volna a 13. hetes terhességet?