Esküvő 2010 (beszélgetés)
Nekünk azt mondták, hogy nem lehet előbb a templomi mint a polgári.
Én is valahogy így gondoltam :D
Én is baileys-es vagyok =)
Nekem csak annyi a bajom a pezsivel, hogy többet kell a mosdóba mennem tőle, így fotózás előtt biztosan nem iszok, esetleg egy kis baileyst. :-)
Nem is kell, elég ha belekortyolsz, hogy bírd az estét.
Nálunk közvetlen a polgári után lesz koccintás mindenkinek pezsgővel még a teraszon és utána megyünk be az étterembe.
Én gondoltam rá, hogy mielőtt elindulunk, kellene egy pici pohár pezsgőt meginnunk párommal, mert mi templomival kezdünk, utána fotózás, végül polgári, ahol van pezsgő, úgy talán lazábbak lennénk :)
De lehet, épp akkor az fog segíteni. :)
Nálunk szerintem pezsgős koccintás lesz. Nem akarom egyből leitatni a tömeget =)
Mifelénk sajna csak a gazdaságos láncnál lehet kapni és ott is el van dugva, mert nem a többi pezsgő között tartják, de még csak nem is az alkoholmentes italoknál hanem a tésztás, rizses polc végén. :)
Ezt nem is ismerem, a Törleynek a rosé pezsgőjét ismerem, de az alkohol mentes változatával nem találkoztam még, majd megnézem, köszi a tippet.
A Törleynek nagyon finom alkoholmentes rosé pezsgője van (a fehér nem jó szerintem). Ugyan úgy néz ki mint a normál pezsgős üveg, rendes dugóval, meg minden, csak a cimkéjén lepkék vannak és rá van írva, hogy alkoholmentes, még az ízhatást is elég jól eltalálták.
Egyébként én is nagyon ritkán iszom alkoholt és nagyon keveset, úgyhogy elég nehéz lesz a lagzin is. Azon gondolkodom, hogy nem iszom meg sehol sem az egész pohár pezsgőt, nehogy bekábuljak :D
Hogy őszinte legyek a pálinkát mi visszük és mi is gondolkodtunk rajta, hogy igazából az még ingyen is lenne, de a vendégeink legalább 60-70%a nem iszik töményet, így inkább a pezsgőt választottuk. Majd később hoznak töményet.
Nálunk különböző pálinkák (amit viszünk), ezen kívül a rövidek amit adnak és alkoholmentes rosé pezsgő miattam.
Szia!
Nálunk a polgári után az étterembe érkezéskor a lépcső előtt köszöntjük (az emeleti teremben leszünk) az érkezőket egy pohár pezsgővel, a tervek szerint mindenkivel váltunk 2 mondatot és úgy mennek fel. Ha mindenki megérkezett felmegyünk mi is és párom mond valami pohárköszöntőfélét.
Sziasztok!
Az étteremnél lesz nálatok üdvözlőital? Ha igen, akkor mi lesz? Mi nem tudjuk eldönteni, hogy pezsgő legyen, vagy inkább rövid...
Nálunk 5350 lesz a kaja. Igaz, elég nagy lesz a választék, és benne van az éjféli, illetve mindenkinek egy pohár pezsgő.
Az üdítőt, sört, töményet mi visszük...
Talán egy kicsit drága, a minékhez képest.
Igen, ilyesmire. Mert ezeket már ritkán választják.
Jó ár szerintem is.
Mi Pest megyében vagyunk, 7500 a kaja, a bort és pálinkát vihetjük, rendeltünk 3 féle rövidet és sört meg üdítőt. Valószínűleg 10000/fő áron fog kijönni a vége.
Nem tudom az ország melyik részén vagytok, de pesti viszonylatban egészen jól hangzik szerintem. Mi vidéken vagyunk, előzetes számítások szerint 5500-6000 Ft környékére jön ki a fogyasztás itallal együtt, de mi visszük a bort és a pálinkát, székszonyoknya és fényfüggöny nem lesz, pedig biztosan nagyon jól néz ki :D. Szerintem nem rossz, főleg ha amúgy is rendeltetek volna valahol máshol székszoknyát meg dekort, mert annak a bérlése is 400 Ft/db körül van.
Megvan a befutónak ígérkező vacsora ajánlatunk. 8000ft/fő. Tartalma: vacsora, éjféli kaja (mindkettő svédasztalon), korlátlan üdítő, ásványvíz, kávé, sör és bor fogyasztás. Jár a székszoknya és fényfüggöny a főasztal mögé. A mi kérésünkre nem tartalmazza a sütiket és a tortákat. Valamint a rövid italok fogyasztás után fizetendőek, a legdrágább 5cl-es 300ft. Vélemény?
nekünk a Mendelssohn féle van meg, de erősen gondolkodom, hogy letöltöm a másikat is, majd bemutatom a páromnak és választhat :)
Wagner vagy Mendelssohn?
Mi a Wagnert választottuk, ami még klasszikus lsz az Liszt: Szerelmi álmok.
mi pl a nászindulóra fogunk bevonulni a polgárin
milyen klassikus zenére gondolsz?
20-25 perc körül tudtommal
kb 20-25 perc.
De az a max.
További ajánlott fórumok: