Esküvő 2010 (beszélgetés)
sziasztok! na igen, anyós téma nálunk is megvan...mi is egy tetö alatt lakunk, csak úgy, hogy miénk a földszinti lakás, anyóséké az emeleti...két teljesen különálló lakás, de akkor is!!! Tegnapelött egy szó nélkül mentünk el barátainkhoz, és mivel 200 kmrel arrébb mentünk, valahogy természetes volt, hogy ott is aludtunk. Tegnap este hazaértünk, mindezt anyós érzékelte (meglátta az ablakból az autót) és olyan 10 percenként nekiállt letelefonálgatni...hogy hol voltunk, kérünk-e húst, mert csinált enni, ha kérünk, menjünk fel érte, de nem megyünk már, jó akkor lehozza...és lehozta...ááááá...ja, amúgy nem kértünk...az meg, hogy ö mindent jobban csinál, mint én, az természetes...szürkék a fehér pólók, nem panírozok jól, nem tudok hagymát szeletelni...volt is sértödés, mikor a sógorom odavágta, hogy alkalmanként jobban szereti az én föztömet, mint az övét...és mekkora öröm volt, mikor csináltam egy fasírtot, ami hát nem sikerült olyan jóra, anyós önelégülten közölte sógorral, hogy hát azt tanuld meg kisfiam, hogy nem mindenki föz úgy, mint én, ami nem feltétlenül rossz, csak más. Erre kisfia odaszólt: nem azt mondtam, hogy rosszabb mint a tiéd, és nem kell elszállni, mert neked is vannak kajáid, amik nem ízlenek...Akkor csönd lett...nyilván nem fözhetek olyan szarul, ahogy ö azt elöadja, ha a férjem elég rendes pocit növesztett házasságunk egy éve alatt...na mindegy...anyósok már csak ilyenek
Sajnos nem.
Páromat még mindig gyerekként kezeli, csak már neki is elege van ebből a túlzott gondoskodásból... :)
Fényképet raksz fel róla?
Sajnállak benneteket lányok az anyósok miatt. Nagyon durva amiket leírtok,nem veszik észre hogy felnőtt emberek vagytok,és ha több ember lakik egy fedél alatt illik betartani bizonyos iratlan szabályokat?
Én sokszor a 13 éves fiam szobájába nem megyek már be kopogás nélkül,nemhogy ha már párja is lenne..!
Az én anyósom sajnos meghalt 3 éve,nagyon aranyos volt,de nem tudom milyen lett volna ha együtt kellett volna lakjunk.
Anyámmal már évek óta nem beszélek,azóta van nyugtom tőle mióta külön lakom.
Elkészült a menyasszonyi ruhám, holnap megyek próbálni 10-re =) Végre valami jó is történik =)
Két hete volt nálunk egy szülinapi buli.
A vendégek 1 után mentek el.
Megkaptuk, milyen neveletlenek, hogy addig maradtak, és állítólag anyós nem tudott tőlünk aludni, mert felhallatszott a nevetésünk. :S
Múlt pénteken mi voltunk vendégségben, fél 3 után jöttünk haza. Persze mi is kaptunk, hogy nem illik addig maradni :)
Pedig nem is utolsóként jöttünk el :D
Ez egy generációs szakadék a 20-40 évesek és az 50 fölöttiek között. Más kor, más élet, más szabályok. Régen 1 év alatt visszafizettél egy lakáshitelt, ma már nem is kapsz és te vagy a hibás miatta.
Össze kéne gyűjteni az ilyen vadbarmokat és visszalőni őket oda, ahonnan kiszabadultak. Bocsi.
Nahat!!!nalunk is ez ment ,ha mar nem jottunk haza hamarabb mint este10 akkor mar ment a duma ,hogy mondjuk mar meg hol tudunk minden nap lenni az ejszakaban?!:S Na de mostmar apa elmagyarazta hogy mi a helyzet es nem motyog!!!:D
Az enyém azért szokott furán nézni rám, ha elmegyek barátnőzni.
A párom igazi otthonülő típus, akit napok munkájával lehet csak kirobbantani.
Ilyenkor kétségbeesetten néz rám, hogy mi lesz a fiával, amíg nem vagyok otthon? Mi lenne? Nagy fiú, egyedül is megtalálja a száját.
Az utóbbi pár hétben viszont hetente háromszor eljárunk valahova. Ez sem tetszik neki, ezért is megkapjuk, hogy miért kell mindig mennünk valahova, és nem tudunk nyugton maradni a fenekünkön. :S
Az egyik barátnőmék, akár csak mi, ilyen okok miatt akarnak elköltözni.
Nem értem, a szülőkben miért nincs ennyi tapintat. Ha nálunk vagyunk, soha nem jönnek fel a szüleim, vagy ha igen, kopognak, és megvárják, amíg nem szólunk ki, hogy bejöhetnek....
Akkor én nagy mázlista vagyok, mert az én anyósom nem szól bele semmibe, persze ülön élünk. Egy fedél alatt egyik szülővel sem lenne jó lakni. Minden fiatal párnak már megvan a saját élete és a hozzá tartozó menetrende.
:S ezek nagyon necc sztorik...
Sziasztok!!Mintha csak az en anyosomat latnam ,csak Ő azert nem jon be kopogas nelkul!!De detto ilyen gusztustalan!!!Uuuuutttttttaaaaaaaaaallooooooooooom!!Meg az a maniaaja,hogy mindegy csak csinaljak valamit nehogy mar uljek:( amikor egesz nap melozom es faradtan hazajovok es megkerdezi(VASALNI NEM FOGSZ????) - hozzateszem par ruha darab volt!!Ra vagtam nem mert van meg mit felvenni :D Nekunk is kell meg kb 1 ev mire lesz annyi penzunk hogy kuon menjunk!!ALIG VAROM!:)
de hát nem értem...a párod miért nem mondja meg neki a véleményét?!
Elköltözni akkor fogunk, ha én is dolgozni fogok. Még 1 év, ha addig bírjuk idegekkel. Már 2 éve élünk együtt, 2 éve megy ez a cirkusz is.
Csillag, jó ötlet, de hidd el, nem hatásos. Simán bemegy a fürdőszobába is, ha fürdik a fia és én is ott vagyok.
Most is főztünk este (húst sütöttünk ki olajban) és beszól, hogy nem kell ám ott állni mellette. Tök hülyének néz minket, mintha még életünkben nem főztünk volna. Közben megkavargatja nekünk, elmosogat, 5 percenként bejön a konyhába, mindenkinek segít, de tök fölöslegesen...
én simán elkezdenék vetkőzni előtte, vagy simogatni a párom, mintha ez lenne a legtermészetesebb, és közben mosolyogva beszélgetnék vele...garantáltan kihúzna :P
Mikor fogtok elköltözni? Hogy van tervben?
Tudjátok, mert ő már ötvenen felül van és 5-kor kilöki az ágy......majd ha én 50 leszek, tuti én is fent leszek 5-kor, csak mi még pihenni szeretnénk. De ennek nem lehet megmagyarázni.
Kulcs nincs egyik ajtóban se, viszont most jeleztük hogy ne jöjjön be azzal, hogy becsuktuk. (ebbe a melegbe nem szoktuk becsukni mert meg lehet fulladni). Tetőtérben vagyunk, ők lent, mi fent, meg Párom öccse is fent. Egy kasszán vagyunk, meg anyós úgy kezeli a fiait, mintha 3 évesek lennének. Na és most direkt megkértük, hogy ne jöjjön föl (amúgy mindig feljön) és feljött......
Azért, mert após felidegesítette és ezért le kellett vezetnie Vőlegényemen......
Ha épp akció lenne, be is ülne? Vagy mi?!
Nincsen kulcs az ajtóhoz? Szerintem durekt csinálja. Nincs benne ennyi tapintat? Én is ki lennék akadva.
?! ezt meg hogy?! egy helyen laktok?
Én tuti olyan ruhát vennék fel, amitől zavarba jönne :)
Egyébként ez tök kellemetlen lehet. Sajnállak benneteket....
Képzeljétek el, anyósom minden reggel (hétköznap, hétvégén) felkelti Páromat. Ma például be volt csukva az ajtó, de simán bejött. Mi van ha épp lengén vagyunk felöltözve? Amúgy direkt megkértük, hogy ne jöjjön fel. Mit csináljak? Olyan mérges vagyok rá.
Ez nekünk sem ment könnyen.
Igen, bár most nem tudom a Hooligans-re vagy Enyára gondolsz =) Mindkettőt szeretjük. Enyát kivonulásra gondoltuk, kivágni belőle azt a részt, amikor a tetőpontjára ér a zene. Mit gondolsz?
Az este folyamán valamikor játsszák majd el a zenészek.
Megtaláltuk, miután dúdoltam belőle Páromnak. Enya -Adiemus =)
Sziasztok!
Szünetet tartunk, eddig esküvői zenéket kerestünk, csak már nagyon meghatódtam, és a végén mindenen sírtam.
Párom mondta, szüneteltessük kicsit a dolgot :D
További ajánlott fórumok: