Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Erzsébet-program fórum

Erzsébet-program (beszélgetős fórum)


jan. 12. 18:52
Valaki tudna nekem segiteni hogy kell regisztrálni az erzsébet pályázathoz?
18. ettika
2017. dec. 18. 11:29
Sziasztok, Ismét lehet pályázni :)
17. magdalénamagdika (válaszként erre: 14. - CILUSKA)
2017. jan. 24. 12:54
A kísérő 60000 Ft!!!
16. Fiqus
2017. jan. 12. 08:52

Sziasztok!

Évek óta működik az Erzsébet-programon belül a nyugdíjasok részére a kedvezményes fürdőjegy pályázat. Azt az információt kaptam, hogy idén (2017) nem hirdetnek ilyen pályázatot. Mit tudtok erről? Igaz lehet a hír? Vagy csak azért terjesztik, hogy kisebb legyen a túljelentkezés?


A válaszokat előre is köszönöm

Fiqus

15. beneliv (válaszként erre: 14. - CILUSKA)
2016. dec. 13. 08:14
Köszönöm. Már elindult vajon az értesítés?
14. CILUSKA (válaszként erre: 12. - Beneliv)
2016. dec. 12. 21:52
E-mailben kapsz értesítést.
13. CILUSKA (válaszként erre: 11. - Boldogliz)
2016. dec. 12. 21:51

A kísérő sokba kerül. Jobban járnak, ha a szállodával egyezkednek. Mi úgy jártunk két éve, hogy a kiválasztott időpontban nem tudtunk elmenni betegség miatt. Kértünk időpont módosítást az Erzsébet programnál. Erre egy sokkal jobb helyre (Öszöd helyett Hajdúszoboszló) kaptunk. Ott mondták a portán, hogy a kísérő akciósan, olcsóbban is jöhetett volna...

A foglalás folyamatos. Mindig tesznek fel újabb lehetőségeket. Én ma adtam fel a csekket. Semmiről nem maradunk le.

2016. dec. 12. 19:48
Mikor tudjuk meg, hogy nyert a pályázatunk a 2017-es évre?
2016. ápr. 6. 17:57

Anyukám megkapta,h nyert. Apukám saját költségére lenne kisérő. Azt mikor tudjuk meg,h mennyi lenne apukámnak a befizetendő összeg?

Az önrész befizetése után mennyivel érkezik meg a kártya? Mert olvasom,h van ,akinek már megvan a kártya és már foglalnak. De szüleimnek még csak múlthét pénteken jött meg a csekk,h be tudják fizetni az önrészt.

2014. márc. 6. 11:39
Nem értem, hogy márc. 05 től lehet szállást foglalni, visszajelzés a befizetett 5000 Ft ra meg még idáig semmi!hogy van ez?
2013. okt. 1. 22:33

Helló mindenkinek! A Yacht Club Tihanyt ajánlom mindenkinek, aki az igénytelenség és a lesajnálás magasiskoláját akarja kipróbálni.

Szombaton indultunk, vasárnap már csodás reggelre ébredtünk. Ránk is fért, mert a szoba (102-es)abszolút minimalista stílusú volt, az ízléstelenséget leszámítva. Az ágy pl kőkemény, ezzel az erővel a rémes répavörös padlószőnyegen is fekhettünk volna. A szobában választható illat volt: Ha becsuktuk az ablakokat, akkor a fürdőből jövő csatornaszag, ha kinyitottuk, akkor az alattunk levő konyha szaga árasztotta el a szobát. Igyekeztünk minél kevesebbet ott lenni. Az ellátás érdekesre sikeredett: A kaja minősége kritikán aluli, mennyisége átlagon felüli. Az ebéd és a vacsi is főtt étel volt, menzaleves, és választható másodikféle. Mindig volt hús is, igaz, a kínai cipők talpa gyakran lágyabb és ízesebb. Folyamatosan ott motoszkált bennünk az ujrahasznosítás gyanúja is: első nap cigánypecsenye, utána ugyanaz a hús (a tegnapi maradék) kis tárkonnyal, harmadnap a lé berántva tárkonyos húslevesként, a hús meg feldarabolva vörösboros marha néven. Persze akkor volt ott vörösbor, meg marha, amikor Vangelis zongorázott a vacsoránál. Ja, utána a maradék pörki ledarálva milánói néven futott. A hús mennyisége folyamatosan csökkent, a hűtőíz ellenben fokozódott. Mikor a második választható fogás rizs körettel futott, másnap rizskoh volt a desszert. Mikor a tárkonyos flekken fantázianevű borzadályt ettük sztrapacskával, másnapra tutira tudtuk, hogy a vörösboros marhához is galuska lesz, és lőn. Bónusz túróval. A sztrapacskáról nem tudták levakarni…

Nade!!! Nem enni mentünk oda. A félsziget legbelső csücskében voltunk, olyan kilátással, hogy a fülünk is ketté állt. 30m-re a szállótól volt egy pici yachtkikötő, 36 olyan csónakkal, hogy darabja is megért egy házat, némelyik hármat-négyet. A Rózsadombon.Megnéztük a helyi látványosságokat is. A boltosok olyan flegmák voltak, hogy gyakorlatilag bármit elvihettünk volna, az árak viszont igen magasak. Minden a turistáknak volt megcsinálva, de olyan igénytelenséggel, hogy én szégyelltem. Pl fél éve nem takarított üvegszekrények, cellux-szal összeragasztott figurák a marcipán-múzeumban, poros és szemetes sétányok, rovargyüjtemény (kilóra!!) a lámpákban. Minden levendula szagú, színű és ízű, ami nem, az paprika, vagy gulyás. Levendula az úton, a virágágyásokban, a szemetes körül, a parkokban és az erdőszélen elvadulva. Levendula sétány, ház, játszóház, oktatóközpont, cukor, pálinka, fagyi, benne az összes lekvárban és az ember t*kében, nagyon-nagyon tele.

A másik növény, amit nem reklámoztak, de iszonyú sok volt, az a füge. Az autónyi bokor nem is számít, a szobányi éppen-hogy valami. Láttunk 20-25nm-en elterülő bokrokat, és egy helyen két emelet magas (!!), emberderéknyi vastag „bokrot”. Ez még elmenne, de ezek TERMETTEK, és alattuk rengeteg, ökölnyi nagy érett füge rohadt el, ették a mókusok és a madarak. Ugyanis hiába volt mindenhol szekérszám, NEM SZEDTE LE SENKI. Én meg itthon vért izzadok, hogy ugyan legyen már valami ezen a retek kis bokorkán.

Hát így...

A hely lepukkant mivolta ellen szól, hogy a személyzet viszont nagyon jó fej volt! Minden kívánságunkat igyekeztek teljesíteni. Maximális pirospont nekik!!

Ui.: Wi-fizni, vagy netezni ne is akarjatok ott. A gépeken Y2K matrica van, meg micro Xp, 36mb ram, stb... Jujj!!

2013. febr. 25. 14:10
ma is hívtam őket,megint csak azt mondták meg kell várni az értesítést.amit tudok róla hogy egy csomagot kapunk(ha elbírálnák),amikor a szállásokat nézed ki kéne írja hogy amit kaptál keret, abból az adott szálláshelyen mennyi napot tölthetsz,étkezéssel vagy nélküle.az utazás önköltséges,de nagycsaládosként 90%ossal bárhová eljut az ember.én úgy gondolom hogy a legegyszerűbb szállást érdemes választani,hiszen bolt van mindenhol,nyaralás ide vagy oda kevés idő alatt is össze lehet dobni egy ebédet ami biztos olcsóbban kijön,mint a menű a nyaralóban,és akkor ha csak szállást kérsz akkor több napot tudsz a keretből ott tölteni.
7. 325b42d966 (válaszként erre: 6. - Bettianyu)
2013. febr. 25. 13:38
szerintem akkor is kellene értesítést kapnod,esetleg te tudsz többet erről a programról,mi nyertünk de nem tudom hogy mit (mennyit)olyat is hallottam hogy nem éri meg mert ahová el lehet menni az túl drága?!
2013. febr. 24. 13:48
Soha nem igényeltem még ilyet,most beadtuk...12én letelt a 15 munkanap ami alatt el kéne bírálják,de még mai napig nem kaptunk semmi értesítést.ha megnézem a státuszát az áll benne hogy beadott,de már az is ott van mennyim az önerő,felhívtam őket de azt mondták várjunk még. :-( attól tartok hiába adtam be a legelején,majd most nem jut a keretből.Járt valaki így esetleg?
2013. febr. 12. 21:52
Az önrész befizetése (5000 ft) után küldik meg az utazásra jogosító kártyát, ennek segítségével tudjuk megnézni, hogy mit és mennyit kapunk. Ahogy néztem a listát, elég bő a választék, szerintem lesz egy fix összeg és vagy kitelik, vagy megpótoljuk.
2013. febr. 12. 20:41
Szívesen :-)
2013. febr. 12. 20:37
köszönöm a segítséget.
2013. febr. 12. 18:12
Mert nem pénzt nyertetek,hanem üdülési jogot.Meg tudod nézni a pályázatnál a szálláshelyeknél,hogy hová tudtok menni,és le is kell foglalni.Jó nyaralást :-)
2013. febr. 12. 17:54
Nagycsaládosként pályáztunk üdülési támogatásra és nyertünk az önerőt kell befizetnünk ,de nem tudom honnan tudjuk hogy mennyit nyertünk.?ha valaki volt hasonló helyzetben tanácsot várok.Az értesitő emailben nem írtak összegről.

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook