Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Érzések, érzelmek, fájdalom fórum

Érzések, érzelmek, fájdalom (beszélgetős fórum)


1 2
20. New(l) (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 17:46
Ehhez akkor nincs mit hozzáfűzni. Vannak önsorsrontó emberek. Nem értem viszont, mit vársz a fórumtól, ha tudod, hogy megint újra fogod vele kezdeni?
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - New(l))
nov. 17. 17:43
Pár hónapja ő szakított velem. Megbeszéltük, hogy attól függetlenül fogunk beszélni, de nem fogjuk egymást mindennap keresni. Egy hét sem telt el, és megint beszélgettünk mindennap. Hol ő keresett, hol én őt. Tegnap felhívott és közölte, ő szeretné, ha újrakezdenénk. Minden vàgyam, hogy újrakezdjük, de félek az újbóli csalódástól és fájdalomtól, hogy megint nem fog működni, így elutasítottam. Mondta, hogy akkor ad időt, hogy átgondoljam, de addig ne keressük egymást. De sajnos sejtem, hogy fogjuk, és bele is vágunk megint a kapcsolatba, és megint összetörjük egymás szívét.
18. Amaunet (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 17:36

És miért jöttetek össze újra, ha a szex nem jó, közös témátok nulla?


Egyikőtöknek sem jó vagy csak neked? Hetero pár vagytok? És te melyik fele vagy a párnak?

17. New(l) (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 17:31

Tudom, hogy nem könnyű lezárni ezt, de azzal, hogy mindenáron meg akarod érteni az okokat, csak további energiát adsz a helyzetnek, és lehetetlenné teszed az elszakadást.

Én is szeretek mindenre választ kapni, megérteni, de rájöttem, hogy - főleg érzelmi kérdésekben - nincs mindig elfogadható magyarázat.

Fogy az időd, az energiád, és egyszer nagyon fogod bánni, hogy ennyi energiát fektettél egy teljesen értelmetlen kapcsolatba. :/

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - New(l))
nov. 17. 17:15
Szerinted én értem ezt az egészet? A kémiát úgy kell elképzelni, hogy vonzódunk egymáshoz, kívánjuk egymás érintését, stb. De vmiért a szexre nem tudunk úgy ráhangolódni. Nem azt mondom, hogy nem megy, de nem olyan, mint amilyennek kellene lennie... Igazad van, én lelkileg biztos sérült vagyok, hogy ő az, azt nem tudom pontosan. A egymás iránti függőség is stimmel. Azt is tudjuk, hogy el kell szakadni egymástól, hidd el nagyon sokszor próbáltuk is már.
15. New(l)
nov. 17. 17:08

Hát én nem tudom. Hogy működhet a kémia, ha pocsék a szex? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Csókolózni jó, de a többi szar?

Ezt a sehova nem vezető helyzetet egy módon lehet megoldani, nem keresitek egymást. Ez valami függőségi viszony köztetek, lehet marhára magányosak vagytok, vagy lelkileg sérültek (ezt nem bántásból írtam).

Ha eddig nem tetted, fogj bele egy komoly önismereti munkába, légy őszinte magadhoz, akkor talán ki tudsz lépni ebből a marhaságból.

14. Ghost👻 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 17:05
Nem tudom. Nekem ha nem jó a szex akkor inkább kerülöm a testiséget majd rövid úton lapát.
nov. 17. 16:50
Nyílván a kémia az egyik fő dolog, ami közrejàtszhat az egészben. Ez lehet talán az oka, hogy hiába nem jó a szex, mégis egymással kívánjuk. De minden csak talán és talán, mert nem értem az egészet.
12. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:47
Hanem? Milyen érzelmek?
11. Ghost👻 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:45

Pedig ennek semmi értelme!

Miért keresitek egymást ha a szex sem jó?

10. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:45
Felsoroltál szinte mindent, ami fontos egy kapcsolatban. Mi az, ami ezzel szemben jó? Amiért érdemes lenne változni érdeklődi körben, életstílusban, mert ezekben elvileg lehetséges. A kémia, hát az más tészta...
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Globus)
nov. 17. 16:38
Nem tudunk barátok maradni/lenni, mert nem olyan érzelmek fűznek egymáshoz.
8. globus (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:36
Maradjatok barátok! :)
nov. 17. 16:34
Van egy férfi az életemben, akivel egyáltalán nem passzolunk semmilyen téren. Se érdeklődési kör, se életstílus... A szexben sem tudtunk egymásra hangolódni. Ezekből kifolyólag a párkapcsolat sem működött. De! Mindezek ellenére szeretjük egymást, és nem bírunk elszakadni egymástól. Hiába próbáljuk meg 100-szor nem keresni egymást, újra és újra egymást keressük 100-adjára is. Mintha a lelkünk összeköttetésben lenne vagy nem is tudom. De szörnyű ez az állapot!
nov. 17. 16:14
Írd le mi az amivel nem boldogulsz,akkor talán tudunk segíteni.
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:13
Idővel minden a helyére kerül. Ha nem tud, akkor valami baj van.
4. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:11
Az attól függ mi az az érzés!
3. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:07
Én sem voltam így, hál Istennek. Nagyon rossz lehet, bármi is próbáld elengedni és túl jutni rajta.
2. Bichi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:03
Szerencsére nem voltam így, de ilyen kevés infóval nem fogsz segítséget kapni :(
nov. 17. 15:58
Sziasztok! Én még nagyon új vagyok itt, nem tudom igazából, hogy működnek itt a dolgok, de bízom benne, hogy el tudok indítani egy olyan beszélgetést, amibe minél többen becsatlakoznak. A kérdésem: Voltatok már úgy, hogy egyszerűen nem tudtatok megbirkózni az érzéssel, ami bennetek zajlik? Nem tudtátok kellőképpen kezelni, egyszerűen felemésztett az egész? Én valahogy így vagyok már lassan két éve..
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook