Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Értünk dolgozó angyalok fórum

Értünk dolgozó angyalok (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Értünk dolgozó angyalok

9. Banyaci (válaszként erre: 8. - Netty80)
2013. okt. 10. 10:33
Köszönöm!
2013. okt. 9. 21:16

:) kedves! Kedves,hogy hálád jeléül "tollat" ragadtal!

Valószínű Te is egy "angyal" vagy, eloszor is,mert "azt kapsz,amit adsz!" :) másodszor pedig ,mert volt "idod" ezt felfedezni,észrevenni es hálát mondani érte! Legyen csodas életed es légy körülvéve továbbra is angyalokkal! :) <3

2013. okt. 8. 06:01
Szerencsés vagyok, sok angyallal találkoztam.:) Szerintem sokakban ott is lakik, kedvességgel, mosollyal elő lehet hívni.
2013. okt. 7. 21:22

28 éve eü dolgozóként,sajnos gyakran tapasztalom a szűkebb és tágabb munkahelyi környezetemben amiről írtál Krisz42 :-(...de azért,sok olyan kollégám is van,aki szívvel lélekkel végzi a munkályát...remélem én is közéjük tartozom!


..a nevükben is ,köszönöm a soraidat Banyaci :-))

5. Banyaci (válaszként erre: 4. - Krisz42)
2013. okt. 7. 16:18
Ezért is akartam megemlíteni azokat, akik tudnak úgy dolgozni, hogy a kezük alatt nem érezzük magunkat munkadarabnak. Kevesen vannak. Nagyon kevesen.
2013. okt. 7. 16:02
Az a szomorú,h nem mindenki ilyen.Ên itthon az egészségügyben csak negatív tapasztalattal rendelkezem....bocsânat,egyszer volt,h a vakbélműtétemnél normálisan viselkedtek velem,de csak azért,mert ismerős intézte.Holott annak kellene a normálisnak lennie.Én mindenkinek segítek,hiszen attól nem leszünk kevesebbek,mégis mindenki meglepødik.Ráadásul akiknek segítenek,sokszor ők nem hajlandóak segìteni másoknak.Én csak Kanadában találkoztam olyan emberekkel,akik önzetlenül segítettek,itthon sajnos nem nagyon.
2013. okt. 7. 11:25

Igen én is láttam, hogy a tínító nénink küzd a kollégákkal. Ráadásul a szívvel lélekkel tanítónak elismerés sem jár. Mert nem az kap évente díjat aki a diszes vagy viselkedés zavaros gyerekből kitudja hozni a maximumot, hanem az, akinek a jóképességű gyerekei az osztályból sorra nyerik a versenyeket. Hiszen egy diszgráfiás gyerekkel négyesre föltornázni a nyelvtant, csak az tuddja mekkora munka akinek van diszes tanulója. Viszont ezt nem igazán értékelik, mert a négyes nem kiemelkedő eredmény. Ugyanígy a diszlexiánál vagy a hiperaktív, de ötös tanuló gyereknél. Nehéz nem beállni a sorba.

Szóval köszönöm, ha vannak itt olyanok, akik nem "csak" dolgoznak, hanem oktatnak, gyógyítanak, gondoznak, vagy csak kedvesen szólnak a munkahelyükön útjukba kerülő nehéz emberekhez.

2013. okt. 7. 10:45

Megfogott a cikkednek az a része, amikor a kisfiad alsós tanító nénijéről írsz. Én is tanító vagyok, mindig érdekeltek a gyerekek családjai is, akiket tanítottam. De amikor egy alkalommal mondtam, hogy sokat beszélgetek a szülőkkel nemcsak az iskolában, hanem az utcán is, úton-útfélen megállítanak és sok olyat is elmondanak, ami talán nem is tartozik az iskolához, csak egyszerűen tanácsot kérnek vagy megosztják örömüket, bánatukat- hát nagyon komolyan kiakadtak! Nem részletezem, de nagyon kioktattak, hogy vegyem tudomásul, hogy én egy hivatalos személy vagyok... Igen, ez addig igaz is, amíg a munkahelyemen vagyok! De miért kell nekem elzárkóznom az elől a közeg elől, ahonnan nap mint nap érkezik az a kisgyerek?! Hiszen alapvetően odatartozik, akarva, akaratlanul is hoz egy stílust, egy morált és nekem arra kell építenem az iskolában. Hát miért nem ismerhetem meg jobban?! Na nem szaporítom a szót, olyanná kellett lennem, mint a kollégáim.

Nem azt mondom, hogy én angyal lettem volna, de sok segítő szándékot tudnak visszafogni és letörni azok, akik mereven a szabályokhoz igazodnak. Sajnos vannak egypáran.

2013. okt. 7. 09:08
Írtam cikket arról, hogy mennyire megalázó ha valakit lekezelnek betegség idején. Írtam egy emberről, aki nem volt orvosnál egészen idős koráig, amikor betegsége miatt kiszolgáltatottá vált.
Most itt az ideje, hogy azokról is írjak, akik a munkájukban a hivatásukat találták meg. Akik tudják, hogy emberekkel dolgoznak. Ők azok akik nem fásulnak bele látványosan. Akik együtt éreznek és megkönnyítik a gyógyulást, vagy az iskolai, óvodai éveket. Most róluk írok.

Ugrás a teljes cikkre: Értünk dolgozó angyalok

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook