Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Erőszak a gyerekek között - hajtépés fórum

Erőszak a gyerekek között - hajtépés (beszélgetős fórum)


16. e705905164 (válaszként erre: 1. - Susan81)
2011. márc. 22. 16:51
bakker!!a szülővel kell beszélni és én megmondanám az igazgatónak is,nem értem,hogy nem figyelnek ilyenre az óvónők,mert hát ha ilyen erővel tépte ki a haját,hogy egy csomó hiányzik,nem lehetett kis bunyó...észre kellett volna venniük és közbeavatkozni...a kicsinek is nagyon fáj ez mind lelkileg,mint testileg!!!!!
2010. szept. 1. 12:54
Üdv mindenkinek! Iskolai erőszak témakörében írom a szakdolgozatomat, de egy kis ötlethiányban szenvedek. Le kellene konkretizálnom a témát, szűkíteni a témakört. . . és itt akadtam el. Ha valakinek van valami jó ötlete, vagy jártas a témában, vagy pszichológia szakon végzett esetleg személyes tapasztalatait megosztaná velem, kérem írjon privátban. Nagyon köszönöm előre is.
2010. aug. 7. 14:55
Még azóta se látni, hogy nőtt volna azon a részen a haja... :( A szüleit még nem sikerült elérnem.
2010. aug. 3. 16:50

En is kisebb gyerekekre tippeltem, de 12 evesen az a lany mar nagyon is tudta, hogy amit tesz, az nem helyes es mivel mar ennyi idos, ez nem is az utolso ilyen huzasa, hacsak nagyon nem piritanak ala.

Az onvedelmi sport nem hulyeseg, hasznat veheti az eletben, sose lehet tudni, mikor, milyen korulmenyek kozott kell megvedenie magat.


Szuleivel nem beszeltel? Elso gondolatom a viszonttepes volt, de ezt ugye nem tehetnenk meg.

2010. aug. 3. 16:25
Au.. azt gondoltam, kisebbek, úgy 7-8 évesre tippeltem. 12 éves lány már elég nagy ahhoz, hogy ilyen goromba legyen, és hogy így rendezze le ha nézeteltérése adódik. Vagy ez megy ebben a korosztályban? Én nem tudom. Tényleg nem tudom mit írhatnék. Szomorú ami van, hogy ilyenek a gyerekek. És ami szerintem a legnehezebb: mit mondjunk a saját gyerekünknek ilyenkor, hogy ne legyen szenvedő alany, de ne is vadítsuk el.
11. a0c1361e44 (válaszként erre: 9. - Susan81)
2010. aug. 3. 12:12

Nem nagyon értelek.

Mi a kérdésed egyáltalán? Írtuk, hogy kinő a haja, nem? A többi csak kérdezgetés volt.

Velem sosem történt ilyen gyerek koromban, mert egy csendes, barátságos gyerek voltam, így senkinek nem volt oka arra, hogy bántson.

A mai gyerekeknél sajnos minden elképzelhető. Igaz, még csak 12 éves, de sajnos egyre hamarabb előkerül a rivalizálás, stb. ezek a gyerekek már nem játszanak együtt, hanem csak egymás mellett. Nincs közös érdeklődésük, mert amit csinálnak, ahhoz nem kell társ, így nem is alakul ki semmi köztük. Csak azt látják, hogy milyük nincs még, és ezen keseregnek, ahelyett, hogy örülnének annak amilyük van.

Ezt nem a te esetedre írom, ezt látom.

Mit várnál attól, akivel megtörtént már ilyen?

Ha érdekel: 28 éves koromban átéltem egy támadást. Kisebbségi asszonyoknak nem tetszett, hogy visszakértem a gyerekem játékát, így megvertek. Karmoltak, tépték a hajamat. védekezni nem mertem, mert ott volt a kisgyerekem és nem akartam, hogy neki essenek, valamint én nem is vagyok verekedős.

A hajam kinőtt, sosem felejtem a történteket, és a fiam sem pedig azóta eltelt 15 év.

Tehát megértelek, de nem tudom mire vagy kíváncsi...

10. jozsi.38 (válaszként erre: 8. - Andi6020)
2010. aug. 3. 12:01
mitől lenne olyan nagy baj ha megtanulja megvédeni magát? persze inkább verjék meg
9. Susan81 (válaszként erre: 4. - A0c1361e44)
2010. aug. 3. 11:55
Mindegy már, akármi is történt, szerintem semmi nem indokolja, hogy kitépjék a haját! Lassan sikerül megnyugtatnom, hogy nem történt nagy baj, csak azért fájt neki fizikailag és lelkileg is. Nem tudom ki mit szólna hozzá, ha megfosztanák a hajának egy részétől, de az eddigi hozzászólások alapján csak a lányommal történt még ilyen... Esetleg az jobban megért/tapasztaltabb, akivel már történt ilyen vagy hallott ilyenről, ezért is kérdeztem az első hozzászólásomban.
8. andi6020 (válaszként erre: 5. - Jozsi.38)
2010. aug. 3. 11:30

:-)))

Gáz, és/vagy paprika spray-t ne vegyen rögtön?

7. kitrákotty (válaszként erre: 1. - Susan81)
2010. aug. 3. 11:22

Azért lehet, hogy nem ártana megkérdezni kívülállókat is arról, hogy hogyan kezdődött....


Táborbeli pedagógussal/nevelővel beszéltél? mit mondott?

2010. aug. 3. 11:17
Milyen apróság? Ki kezdte? kit zavart az apróság?
2010. aug. 3. 11:17
visszanő a haja nyugi. éd írasd be egy önvédelmi tanfolyamra
2010. aug. 3. 11:16

Kíváncsi lennék a vita miértjére, meg arra, hogy a te lányod mit tett, hogy a másik így rendezte le.

Persze, hogy kinő a haja. A legjobb az lenne, ha te sem foglalkoznál ennyit vele, mert a kislányod azt hiszi, hogy valami nagyon nagy baj történt, és lelkileg is gondjai lesznek.

3. Susan81 (válaszként erre: 2. - Elszabadult hold)
2010. aug. 3. 11:16
Valami apróságról fokozódott fel idáig a dolog, 12 éves a lányom és az a másik is
2010. aug. 3. 10:52
Végül is kiderült mi volt a veszekedés oka? Hány évesek a lányok?
2010. aug. 3. 10:21

Elmesélem a történetemet, kíváncsi vagyok a ti hozzászólásotokra, tapasztalatotokra, történetetekre! Táborból hoztam haza a lányomat és akkor tudtam meg, hogy azon a napon egy vadabb lánnyal összeveszett, mire az belekapott a lányom hajába és elkezdte teljes erejéből tépni, majd egy nagyobb tincs ki is jött belőle, és azon a helyen látszik is, hogy ki lett tépve a haja. Tegnap történt, annyira sír szegényem, mert olyan szép hosszú haja van és most egy diónyi részen hiányzik belőle :( Meg is tettemmindent, hogy az a gonosz kislány megkapja a büntetését, amelyik ilyet tett!

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Hallottatok, tudtok hasonló esetekről? (Akinek még kitépték a haját)

Vissza fog nőni a lányom haja azon a részen, ugye? Vagy ha a hajhagymáival együtt tépte ki a haját, akkor nem?? :(

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook