Erőltetem az evést, de nem megy (beszélgetés)
44. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 22:26
A komplex "B" vitamintól nekem farkaséhségem lett!
A Béres cseppben is van belőle bőven!
De legjobb lenne, ha a körzetit látogatnád meg!
Biztos felír neked egy beutalót, hogy csináljanak egy vérképet!
jún. 19. 16:31
Köszönöm szépen a jó tanácsokat, megpróbálom össze szedni magam, és betartani amit írtatok!
42. srcrss
jún. 19. 15:51
Ha meg akarod tartani az izmaidat, ne péksütit meg gyümölcsöt egyél, hanem húst, tojást, zöldséget, hüvelyest.
41. 55Judit (válaszként erre: 38. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 15:40
Nem kéne de leépül ha fogysz. Elsősorban izomból veszítünk. Könnyebben mint zsírból. A péksütemény pedig csak ront a helyzeten. Semmi olyan nincs benne amire szüksége van a szervezetednek.
40. Kacsahercegno (válaszként erre: 38. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 15:37
Egy bizonyos kor felett (nőknél olyan 35-40 éves kor) felgyorsul az izmok leépülése. Lehet, hogy a fogyás is emiatt van. Vizsgáltasd ki magad, de itt szerintem a gerinceddel kellene valamilyen állapotjavulást elérni, hogy tudj mozogni. Meg péksüti és csoki helyett normális, fehérjedús ételeket enni, amit tud is hasznosítani a szervezeted.
39. srcrss (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 15:36
Mindegy, hogy mit. Összesen mennyit eszel? Lehet, hogy régen sokkal többet ettél, és azért érzed kevésnek. Hány kg-ból fogytál? Én nem tudnék ilyen gyakran enni. Igaz, hogy egyszerre többet eszek mondjuk délben, de max. háromszor.
38. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Kacsahercegno)
jún. 19. 15:32
Értem, csak régebben sem mozogtam többet és nem volt ilyen problémám. Ez hírtelen jött és a fogyás az sok, ettől még az izmaim nem kéne hogy leépüljenek.
37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - Srcrss)
jún. 19. 15:29
Én főtt ételt nagyon keveset eszek, sőt van hogy egyáltalán nem. Akkor csak én érzem úgy hogy kevés?
36. Kacsahercegno (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 15:28
Óránként egy banán, alma vagy péksüti? Napi hányszor? Plusz főtt étel? Biztos, hogy kevés ez? Nem lehet hogy a kevés mozgás miatt épülnek le az izmaid? A gerincproblémáddal kezelnek? Bár ha jól emlékszem, másik fórumban már írtad... A "kevés gyaloglás" meg a bolt oda-vissza hacsak nem 2-3 kilométerre van, az nem igazán számít mozgásnak sajnos. Ha nem használod az izmaid, leépülnek.
35. srcrss (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 15:25
Ha kétóránként eszel egy gyümölcsöt vagy akármit, az is sok. Miért mondod, hogy alig eszel? Én kétszer, max. háromszor eszek.
34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Kacsahercegno)
jún. 19. 15:20
Mert nagyon sokat fogytam és erőtlen vagyok, egy banán vagy egy alma, valami péksüti muszáj össze szednem magam. Jó lehet, hogy nem óránként de sűrűn keveset.
33. 55Judit (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 15:04
Ne viccelj! Csecsemők sem esznek óránként! Azért nem vagy sosem éhes mert mindig van a gyomrodban valami.
32. Kacsahercegno (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 15:00
Óránként? Minek? Meg mi az a kevés? Hogy képzeljük el egy napodat?
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Kacsahercegno)
jún. 19. 14:58
Keveset gyalogolok, mert nagyon rossz a gerincem, enni óránként eszek mindig egy keveset, de valamit mindig próbálok enni.
30. 55Judit (válaszként erre: 29. - Globus)
jún. 19. 14:57
Nem csak. Sportolók használnak olyan aminosavakat is amiket én. Ők nagyban izomépítésre, én meg mint idős, szarkopénia ellen.
29. globus (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 14:23
Megnéztem közben, csak a neve utal izomerősítésre. Sportolók fehérjeporokat használnak, no meg anabolikus szteroidokat, nem ajánlom.
28. Kacsahercegno (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 14:21
Mennyit gyalogolsz? És mennyit eszel a felsorolt dolgokból?
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Globus)
jún. 19. 14:17
Van kondigépem azon szoktam gyalogolni, sétálok a boltig meg vissza, és az itthoni háztartási munkák. Nem kifejezett izomerősítő rosszul írtam, van benne magnézium,kálcium,meg B vitaminok.
26. globus (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 14:14
Milyen napi mozgásod van? Izomerősítő nem csinál izmot, ha az nincs használva.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Srcrss)
jún. 19. 14:07
Musco Aktív vitamint szedek, izomerősítő. Gyümölcsöket, joghurtot, egy keveset amit főzök, tejtermékeket. Húst csak nagyon keveset.
24. 55Judit (válaszként erre: 21. - K-né Zsóka)
jún. 19. 13:50
Igen, így is lehet hogy megszabjuk mint mikor engedünk meg magunknak. Én csak annyit szabok meg, hogy jó ritkán legyen az ami nekem inkább árt mint használ, de teljesen nem engedek el semmit.
23. srcrss (válaszként erre: 22. - Srcrss)
jún. 19. 13:49
22. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 13:41
Mit eszel?
21. K-né Zsóka (válaszként erre: 19. - 55Judit)
jún. 19. 13:35
Ezen már én is töprengtem, mert bizony kicseszésnek érzem :D De azt mondta az orvosom, hogy hetente egy nap lehet bűnözni, sőt kell is! Na nem degeszre enni magam, de nyugodtan pizzázni, fagyizni, tortázni...
20. globus (válaszként erre: 19. - 55Judit)
jún. 19. 13:02
Franc tudja. En kevés purpur kenyeret eszek, de ha nagy ritkán zsírosat kívánok hagymával, azt csak fehérrel tudom elképzelni. Diétásban egyszerűen nincs az az íz...
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Globus)
jún. 19. 12:56
De miért van az, hogy a legegészségtelenebb élelmiszerek a legfinomabbak? Jó, az egészségesek között is van sok finom. De akkor is!
18. globus (válaszként erre: 17. - 55Judit)
jún. 19. 12:46
Sajnos sok finomság van az egészségtelen kategóriában ;)
17. 55Judit (válaszként erre: 13. - Globus)
jún. 19. 12:35
Ha több szénhidrátot eszek mondjuk néhány napig, akkor gyengülök, enerválttá válok, csak vonszolom magamat.
Sajnos a saját zsemlét nagyon szeretem, a sonkás tekercset, a bundáskenyeret és a lángost is. Ezeket ritkán szabad ezt érzem.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Érdekes73)
jún. 19. 12:24
Nincsennek lelki okok, most rendbe van velem nagyjából minden.
15. Érdekes73 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 19. 12:18
Lelki okok ?
További ajánlott fórumok:
- Szobakerékpározom, visszafogtam az evést is, mégsem tapasztalok súlycsökkenést, miért lehet ez?
- Hogyan büntetnéd meg azt a 14-15 évest, aki síremlékekben tesz jelentős kárt?
- Meddig bírja a szervezet a nem evést?
- Elengednétek egy lassan 9 évest egyedül az iskolába?
- 2 hetes kislányom szopi végére rendszeresen bealszik! Böfizni sem tud álmában, hiába erőltetem. Te felkeltenéd böfizni?
- Fél évestől 1 évesig- értelmileg