Érezted már magad nagy nullának? (beszélgetés)
Akkor paterolj ki a fórumról,mert még fiatal vagyok,,igazad van,nincs itt keresnivalóm...................
Pedig csak a beszélgetés lehet a megoldás.
Lehet,h sok mindenen átmentél,átmehetsz de sosem fog egy 19 éves azokon a dolgokon átmenni amin már egy 40 éves átment.
Hogyan keressek meg valakit aki még nem is köszön!!!
Végül is nem a világ negnagyobb dolga!De én akkor nagyon felfujtam!A volt párjával összeveszett és hagyott hátra egy-két olyan problémás dolgot ami a fülembe jutott és a lányomat kérdőre vontam.Erre ö elfordult tölem,és azóta nem szól hozzám.Most és azóta ia bánom,hogy szóltam!
gyakran annak érzem magam
Tudod már lassan egy éve nem szól a lányom hozzám!Nem keres!Általában a szülő a hibás,vállalom is,de annyira fáj a hiánya,hogy ordítok a fájdalomtól!
Azért mert 19 éves vagyok?Ugyanmár..19 év alatt nagyon sok mindenen át mehet az ember...olyanon ,amin akár egy 40 éves ember nem ment át...már ne is haragúdj.
Miért?Elmondod?Lehet,h nem is olyan vészes mint gondolod.
Tudod valamikor én is alaposan pesszimista voltam!
Remények nálam egy sarki pofon volt!Óriásian tudtam örülni ha nem kaptam meg a várt pofont!
De Te oly fiatal vagy még ahoz,hogy ezt írd le"REMÉNYEIMBEN" csalódtam!De végül is azt mondja az ember mindig az emberhez kel mérni a dolgokat!
Szerencsére én még a reményeimben nem csalódtam..
Nagyon okos a lányod!
Én is épp a lányom miatt "haldoklom"!
A lányom erre azt szokta mondani.
A remény hal meg utoljára.És miért?
Mert ő a gyílkos. Hm van benne valami.
Akkor a férjed egy nulla,és nem TE!!!!
Tudod!Igazad van!Lehet sokan az apró gondokból csinálnak nagy problémát!Pedig lehet épp a másiknak még fájdalmasabb a helyzete!Aláírom!De akár,hogy is nézem én akkor is és most is valahogy még ha én tehetek is róla akkor is nagyon ramatyul érzem magam.Jó lenne ha most lenyulna egy kéz és megmutatná a helyes utat!Vagy a helyesa dolgot!
Hogyne!Rendszeresen mert a párom nem bánik velem úgy,hogy nőnek érezzem magam.Csak úgy vagyunk és ez eléggé elcsorbítja az ember önbizalmát.
Sokan asemmiből is nagy problémát csinálnak. Én már megtanultam, hogy ha kis gond van akkor a szar is le van szarva:-))
csak nem mindegy,hogy az ember 19 éves,vagy 47,vagy 57!..a fiataloknak valamivel több a lehetőségük,de mi mamik!!!Igenis csak 2 percre érezzük,és ráfoghatjuk a klimaxra!!!
Fel a fejjel!Erősnek kell lenni,és nem szabad engedni ,hogy a 0 alatt legyünk.Mindig van kiút,csak erőlködni kell,hogy megtaláljuk.
A remény a legvékonyabb szalmaszálba is belekapaszkodik.
Ezek a szavak adnak erót!Jó,hogy vannak ilyen emberek mint Te!!!!
Különben meg olvasd el amit írtam.Nem azt írtam,hogy te tehetsz róla,hanem ellene!Más nem fogja megoldani helyetted a problémáidat,csak is saját magad!
Össze tudod szedni magad, ha nem is könnyű.
Én tudom, nem először állok fel.
Ha lenne akarat erőd akkor nem kellene most ez...én is voltama nullán.sőt látod más is és mégis tudott tenni ellene..
köszi...
Én az utóbbi napokban érzem igy!Hogy nincs tovább!
Valahogy ugy a béka fenekén érzem magam,hogy csak na!Talán biztos igaza van annak aki azt írja én tehetek róla,nem is kételkedem!De mindig én????!!!
Igazad van! Én tehetek ellene!Én teszem olyanná az életem amilyen!A padlóról most szerintem még saját magam sem tudom össze szedni!Köszi!
Igen...de aztán felverekedtem magam az egy re, a kettőre, a háromra, és így tovább:) Szóval fel a fejjel:)
További ajánlott fórumok: