Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet!
Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon.
Ki barát volt, az maradjon,-
ki elindult, az haladjon.
Mindenkinek Kívánok Boldog Új Évet, erőt, egészséget, szeretete !!
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Orvendek,hogy irtal.
Boldog Karacsonyt
Áldott, békés, meghitt karácsonyt!
Minden kedves fórumozónsk Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok 🌲🙏
Sziasztok! Sok minden történik és történt, nem is tudnám felsorolni. Van, ami jó és persze van , ami rossz. De ugye, fejet fel és megyünk tovább! Puszi mindenkinek!
Nem unatkoztál! De ez így van jól. Velünk is folyamatosan egész nyáron itt volt az unoka. Szép, boldog és fárasztó volt.
Ugyes vagy,ha egesz nyarra vallaltad oket.
Sziaasztok! Senki semmit nem ír😒. Hogy vagytok akik olvassátok? Hogy telt a nyár? Nálunk unoka dömping volt. Egész vakáció alatt itt voltak néha együtt mind az öt, nem unatkozunk. Kettő egész napunk volt gyerekmentes 2,5 hónap alatt. 😉
Aldott karacsonyi unnepeket kivanok szeretettel.
Áldott, békés karácsonyi ünnepet kívánok.
A kicsink 7 honapos,aranyos baba.
Szervusz
Most mar jobban vagyok,de 7 en szivkateteren voltam,felhelyeztek egy sztentet,labadozom,meg nem fozok,rendelem az ebedet.
Pinhengetek es setalok a lakasban.
Legyen szep napod
Szia! Most tekertem lentebb a profilodon és láttam a kiírást a dédunokáról. Mikor született? Jól vannak/vagytok? Hogy hívják. Jó egészséget kívánok.
Eltuntek a tarsak,legalabb egy sort irhatnanak.
Sziasztok! Mindenki elpártolt a fórumtól :(
Hogy vagytok? A Tv-ben látom az egyre nehezebben viselhető Covid helyzetet. Sajnos itt sem rózsás.
Vigyázzatok magatokra.
Kedves csoporttagok, szomorú hírt osztok meg veletek. Gyula bácsi (Varbóc)földi élete véget ér.Örökre itt hagyta szerető családját, drága unokáit, febr.4-én csendesen megpihent.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.😢
Aldott.husveti unnepeket kivanok
Krisztus feltámadt! Áldott ünnepet kívánok minden fórumozónak !
Marcsi Nagyon boldog szülinapot és jó egészséget !!! 🌹🎂🍾🥂
Szeretetben, egészségben gazdag, BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok minden kedves fórumozónak! B.Ú.É.K. 🍀🥂🍾🥳
Boldog Uj Evet,jo egeszseget kivanok.
Üdv. a klubban :)
Nagyon csend van mostanában a fórumon! Fiúk - lányok hol vagytok? Mindenki jól van?
Jó reggelt! Dodi44 örömmel látom hogy ismét jelentkeztél. Jó egészséget kívánok!
Jó reggelt! Nálunk még tombol a nyár szinte, még reggel is +10/15 fok meleg van. Nagyon szeretem a nyarat. Sajnos most a Covid nagyon elkeserít, főleg sokaknak a hozzáállása. Mi betartjuk a szabályokat maszk, a kijárást lecsökkentettük. A férjem is túl van egy térdprotézis, már 7 hete, nem egyszerű, de reméljük hamarosan jobb lesz.
Jól vagytok? Zajlik az élet mindenkinél.
Mindenkinek aki olvassa jó egészséget.
Aldott vasarnapot kivanok.
Jó reggelt! Lassan itt az ősz. Merre vagytok? Mindenki jól van? Békés vasárnapot!
Halihó Mindenki! Esős reggelre ébredtünk, de a nagy vihar elkerült. Leült a fórum nagyon :(
Mindenkinek jó egészséget és ha van kedvetek néha írjatok !
További ajánlott fórumok: