Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
sziasztok.... ausztriában élö, magyarországról elvándolrol, erdélyi sepsiszentgyörgyi lány vagyok... csatlakoznék a fórumotokhoz... üdv mindenkinek zsuzsi
Sajnos meg mindeg keveset tudok feljonni a nettre,de neha bekukkantok.Kulonben koszonom,jo erzes tudni hogy hianyzom.Minden jot!
Koszonom,kb.7 ev utan kezdtem el ujbol kotni.Az uzletben jelenleg van idom ha kezdodik a szezon felben hagyom.
Megneztem a naplod, szep sapkakat kotottel.
Haszanljak egeszseggel az unokak.
A legtobb anyagom vilagos szinu es leanyoknak valo,nagy nehezen ket sapkara valo kek cernat szedtem ossze igy a fiuk is kapnak ajandekot.Holnap megmutatom a kotes naplomban.A fiuknak szeretnek kotni rovid nadragot es mellenyt csak a szinvalasztasban vagyok elakadva es meg azt se tudom hogy hol lehet venni?ritkan jarok a varosban pedig hozzank a kozpont 5-7 percnyire van.
En vagyok ha megfelelk.:))
Sziasztok lanyok!
Hova lett mindenki???
Puszi! :)))
Kossel az unokaknak kis mellenyeket is ha van eleg fonalad. Az Anyukam mindig sok kis mellenyt kot a fiamnak es mindig jo hasznat vettuk. Osztol tavaszig folyamatosan hordja oket.
Sziasztok!
Mi van veletek? semmi mozgas?en nagyban kotogetek az unokaknak sapkat eddig 8-at megcsinaltam es meg folytatom rengeteg maradek cernam van.Amit nem fognak hordani oda adjuk raszorult gyerekeknek/templomban Mikulaskor/
Sok erot, kitartast! Pusz :)
jó hetet, szép napokat mindenkinek.
Jeleztem a hozzaszolasoknal hogy hianyzol.Orvendek hogy ujbol koztunk vagy,egy nagyon szep hetet kivanok mindenkinek!
sziasztok! Kellemes vasárnap estét!
Koszi szepen!Neked meg mindenkinek kellemes vasarnapot!
Nagyjabol igen ,de nem teljesen.A korhazat jarom aposommal,de mar tul van a muteten,es a tegnap mar jarkalt is egy kicsit.Ugy nez ki a jovohet vegere hazaengedik.Minden jot, es kellemes hetveget!
Koszi jol ,orulok ,hogy megoldodtak a problemaid!!
Szia Genia!
Igen,eltuntem,mert problemaim voltak,de ugy nez ki kezdenek megoldodni.Remelem ezutan tobbszor jovok.Te hogy vagy?
Szep napot mindenkinek! :)))
Szia Mareszt!! Jol eltuntel reg nem lattalak !!!!
Csak vicceltem! Dehogy érzem magam vénnek!
Csak egy nehéz periódusban vagyok, meg kell felelnem egy olyan helyzetnek, amit még nem próbáltam, azért töltök itt több időt veletek, mert ez segít elviselni a nehézségeimet. Köszönöm nektek.
Egyettertek veled.En is igy gondolom.
Vén nő!))) ????
Olyan nincs is!!!!!!!
A no olyan mint egy minosegi bor:
Mennel korosabb, annal eretebb, izesebb, ERTEKESEBB!!
Megneztem adatlapod es beleolvastam naplodban meg velemenyt nem tudok adni.Pako es kolykei gyonyoruek megjegyzem allatt bolondok vagyunk.Teszek fel kepet a kertrendezes naplomban a cicusokrol.
aranyosak vagytok;)
majd megköszönöm a naplómban! :)
puszi Nektek!
ja, ha van esetleg hozzászólásotok, írjatok!
Én nem mondtam, hogy nem vagyok nő! Vén nő!)))
De a lelkem nagyon fiatal!
További ajánlott fórumok: