Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
Sziasztok!
Szep jo reggel ki ker kavet egy jo kis edes valamivel....:)
Megfoztuk az idei ev elso bogracsosat, csulokbol es korombol! Nagyon jol esett mindenkinek!
Megsutottem a turos-sos rudakat, el van dobozolva. Csutortokon begyurom a lapot a kremes-turoshoz, penteken kisutom, bele a kremet, szombaton mire jonnek a vendegek Temesvarrol, mar eheto. Kozben egy kis takaritas, ablakpucolas, fozes, stb.
Ja Temesvariak kulon keresere (ha nem esik) rablohust kell keszitsek. :)))
Neked is szep almokat kedves margareta51!
Akkor legalab nem egyedul beszelek itt te beneztel.:)
Jo munkat holnapra mara meg jo pihenest kivanok.
Sziasztok!
Nagyon foglalt voltam ma egesznap most sikerult gephez ullnom.Gondolom mindenki el van foglalva az unnepi elokeszuletekel,vegre az islert es a linzerkarikat megsutottem meg a tv tortahoz a lapokat,kozben megjott a leanyom az aruval kimentem segitettem lepakolni holnap reggel fogom szortirozni es arazni.Ahogy volt egy kis idom kotottem.Szep almokat kivanok mindenkinek!
Nincs nagy tolongas itt na megyek en is ugy latszik senki nem ker egy jo kavet de lehet csak azert mert mar este van.
Szep estet nektek es kellemes hetett kivanok aztan meg egy Vidam Hetfot is.:)
Sziasztok mindenkinek.
Jelentesem csak anyi tegnap beteg voltam mert biztosan megcsomoltem egy jo nagy girosztol aztan meg hideg majonezes salit is ettem kiseretkent csomo hideg viz,na tesek be is tette az ajtot nekem rendesen.De hal istennek ma jol vagyok tegnap csempesztunk meg ma is egesz delutan nezelodtunk vasaroltunk fenykepeztunk es ilyesmik.
Alakul a villank is mar az egyik apartmanban kesz a noi es a ferfi furdo kivan csempezve es a konyha is aztan neki kezdtek a szobakat is kirakni.Eso is volt nalunk tegnap delutan aminek nagyon orultunk es meg inkb annak ,hogy kint voltunk amikor kezdet esni.Hat enyi tortent velunk es persze fozes es suli manokanak.
sziasztok!
olyan ideges vagyok, h csak na. feletsétek el, hogy a bécsi román konzulátuson valamit elintéztek!! a telefont nm veszik fel, a honlapon nincs infó, németül nem beszélnek. alíg várom, h megszabaduljak a román állampolgárságtól. soha nem fognak az osztzrákok nyomába érni....
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Nalunk a fiam meg en esszuk a salatalevest es a spenotot is.
A ferjem meg sem kostolja, szerinte is:
"Nem jo"
Csak arra lennek kivancsi, honnan tudja, ha nem kostolja?!
Nalunk en veszekszek a ferjem "legkedvesebb" pulijaval.
Keresztbe-kasba szaladgal at minden viragomon.
Tegnap, mire hazaertem, finom jacint illat fogadott. Gyonyorkodtem bennuk egy ideig (az ibolyaval egyutt), kozben eszrevettem , hogy kb. 5-6 bimbo nyomja magat kifele a tulipanjaimbol. :)))
:) Mostanában csak az egyetemmel vagyok elfoglalva. Nem panaszkodom, mert nem vészes, de nem nagyon jut idõm másra. Hoxára is csak 1-1 percre ugrottam be.
Itthon meg ha van idõm akkor sütök-fõzök. Jajj és az új nagy kedvenc: a rafaello házilag, Isteni finom lett. Felrakom a receptjeim közé, próbáljátok ki :)
Sziasztok!
A tegnap beneztem a forumban de mar nem voltam kepes irni egy nehany sort,faradt vagyok de nem tudom mitol?holnap megprobalok irni.Mindenkinek egy nagyon kellemes ejjszakat es szep almokat kivanok!