ERD tipusú reflux. Van valakinek ilyen? (tudásbázis)
Hát, igen.. A 'gyári hibás' beszólást a vesém miatt kaptam, a többi mindenfélét nem is mondtam neki. Egy felülvizsgáló doki volt, de valami borzalmas! Ha még csak ezt mondta volna... Komolyan, némelyik nem tudom, minek képzeli magát.
Na, megyek alszom. :) Jóéjt nektek!
gyári hibás???de egy Tuskó
mintha te tehetnél a bajaidrol...
igen az epe ilyen, nekem váltig állototta a doki h 25évesen nem lehet epe baj...
sztem a gerd az is..erd röl nem hallottam
Szia! Meg szia Lilla is! Mindjárt válaszolok! ;)
Nem stresszelek, néha bepörgetem magam, de szerintem bizonyos mértékben mindenki "stresszel".. Múltkor azt mondta egy doki, hogy én "gyári hibás" vagyok.. Nem mondom, hogy jól esett..
Mikor az epekövemet mondom, akkor is le szoktak padlózni, hogy képtelenség ilyen fiatalon, de hát ez van. :) Már szerencsére megszabadultam az epehólyagomtól, azóta sokkal jobb.
Egyébként akkor mi a különbség a 'gerd', és az 'erd' között? Gondolom, valami mozaikszó..
igen sajna
és sok lemondás kaja stb
ja szia !
igen voltam sajna,bár ne mentem volna...kegyetlenvolt,sosem voltam igy natúr,minden nyugtató stb nélkül.folyt mindenem mindenhol,ááááááááá
negativ ,,akkoriben nem hittem mert ugyanylan szarul voltam de iszok vmit és azóta sokkal jobban vagyok.
hihetetéen de kiadtam több 10 20ezret dokikra a nagy semmire,mert egy olyan vmi hasunál ami 2500 ft.és csak természetes növényeköl áll.
szal tényéeg sok a savam azóta nemis böfögök de akkor miért nem használ a pariet stb???????????
Érdekes, mert azt, hogy mar, azt én is csak kb 2 hetente érzem, de akkor is csak azért, mert elfelejtek enni..
Fekélyem szerncsére nincs, de mutatta a doki a képeket a nyelőcsövemről, és tényleg ott volt a felmaródás. Pedig utolsó pillanatig tiltakoztam, hogy nekem semmilyen savproblémám nincs.
Időszakosan szokott még jönni reggeli ilyen torokfájás érzés, de az is csak januárban volt utoljára. Most nem szedek rá semmit, pedig biztos kellene.
Ha nem eszem tele magam, akkor minden ok. Azt meg ugye az epém miatt sem szabad, de egész jól megtanultam, hogy mennyit ehetek. Mostanában minden rendben. (koppkopp) :)
További ajánlott fórumok:
- Neked milyen színű és típusú autód van?
- Phil and Teds. Van valakinek ilyen típusú babakocsija?
- Van-e valakinek tapasztalata, hogy régi típusú belvárosi házban , 48nm2, két konvektorral kb. milyen gázszámlára számíthatok?
- A Media Markt-ban láttam Agait Eclean típusú robotporszívót, van esetleg valakinek? Megéri az árát, milyen a szívóteljesítménye stb..?
- Kaptunk egy Urban Jungle tipusú babakocsit. Van esetleg valakinek ilyen tipusú kocsija?
- Budapest XIII.kerületében tégla építésű társas házban lakásomban ablak és ajtó cserét szeretnék, valakinek ötelete, milyen típusút érdemes?