Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Eperfagylalt gyümölccsel recept

Eperfagylalt gyümölccsel recept

Az Eperfagylalt gyümölccsel hozzávalói:
1/2 liter tej,
1/2 cs. csokoládés pudingpor
1 1/2 evőkanál cukor,
4 érett őszibarack,
0,5 kg eperfagylalt,
4 dkg mandula


Az Eperfagylalt gyümölccsel elkészítési módja:
Négy evőkanál tejet elkeverünk a cukorral és a pudingporral. A maradék tejet felmelegítjük, levesszük a tűzről, a pudingporral összekeverjük, és felfőzzük úgy, hogy közben néha megkeverjük. Ezután lehűtjük. Az őszibarackot rövid időre forró vízbe mártjuk, majd meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és négybe vágjuk. Az eperfagylaltot kehelybe adagoljuk. A hideg csokoládéöntetet ráöntjük, mandulalevelekkel és őszibarackkal díszítjük. Azonnal tálaljuk.


Kategória: Fagylaltok receptjei


Az eperfagylalt gyümölccsel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook