Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Épp néztem én is. Ez a vivibabuka biztos nagyon szőke...
:))
Ez csúcs hirdetés A vivibabuka írta:
Sziasztok! füvet vennék meg érmét vennék a füböl egy 200 dbot érméböl meg 20 darabot fizetek értre 8000 ret okés az irjon pm akitudaadniokmegrépábolegy30 dbubibolegy 6 meg haleledelböl50igy adnák 10 k
Először is Boldog ,Sikerekben gazdag Uj Évet mindenkinek!
Lenne egy észrevételem és kiváncsi lennék csak nálam fordul elő vagy másoknál is.
Szituácio:kimész a piacra ,katt a vásárlásra kicsi idő mulva jön a kérdés mennyit vásárolsz(kb 5-6mp) ,beirod és katt a vásárlásra ,megint kis idő(megint 5-6mp) és kész.ez mind rendbe is lenne de ennek igy kellene müködnie mert egy alkalmi vételre sem tudok igy lecsapni.
Flash hiba ,java hiba?gépnek semmi baja és középkategoria plusz full memoria van ugyhogy kiváncsian várom a tapasztalatokat és a javaslatokat.
helló mindenkinek!
Vettem a kotyvasz anyónál cukkini receptet...már "sül".. :D :D szuper.. :D
B.Ú.É.K
Igen, így gondolom.
Az biztos, hogy minden terménynek megszabtam volna egy minimál árat, ami alá ne lehessen menni. Ez megvédte volna a sok figyelmetlen eladót is a tévesen beírt ártól, meg hát nem lennének a béka segge alatt az árak. Mi lesz a végén? majd 0, valamennyiért fogunk adni mindent?
Hogy gondolsz olyat...? Akkor nem fogyna az érme.
Biztos van aki megveszi 10 érméért is, de én nem vagyok köztük.
Nem baj, majd küldünk lóherét, az is kitűnő szilveszteri-újévi ajándék. Én ma már kaptam.
Sziasztok! Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Azt hiszem ajándéktárgyat sem fogunk küldözgetni 10 érméért....a beharangozott pezsgőspohár
Én is most olvastam.
Elég köztudott, hogy a magyar emberek találékonyságból kitűnők. Bizti csináltak valami galibát. De ha ráküldenek a tanyákra egy vírust, akkor megkeresem aki tette és kicsinálom! :D
Boldog Új Évet mindenkinek,tanyázónak és nem tanyázónak egyaránt:)
Legyen az elkövetkező évetek olyan,amilyennek szeretnétek.
Egészséget
Szeretetet
Békét
Boldogságot
Gazdagságot....Kívánok mindenkinek:)
Sziasztok!
Én is kívánok nektek,boldog,sikerekben gazdag új évet!
Boldog Új Évet Kívánok lányok!!!
Na és persze jó kedvet a kicsi tanyához! :D
Éjféltől Új Év köszönt ránk, Holnaptól 2011-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt!BUÉK
Új év hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked boldog új évet
szegedlive..... van sok számomra ismeretlen.
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes szilveszteri bulizást, aki csendesebben tölti a mai éjszakát, nekik is jó szórakozást!
Jövőre is gondozzátok szívvel-lélekkel a kicsit tanyátokat!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Szép reggelt, szép napot!
Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Boldog Új Évet Kívánok!
Szerencsére ki szoktam lépni, azt nem felejtem el.
:)
Jó éjt, megyek aludni, mert holnap nem fogom bírni az éjszakát...
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?