Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Szerintem félreértettük egymást
én 2 hetet mondtam és akkor eldöntsük ki az aki sokat tett hozzá a forumohoz pl 25 alatti játékos
(én special azon vagyok hogy a fiatalokat támogassuk)
2 hét eltelik megkérdezzük melyik szerveren játszik én pl az 1 esen ezt mindenki tudja rajtam kivül vannak még itt páran és teszem, fel 1000 spenotot elküld a gyereknek +én is meg a másik is ...
/ erre azért gondoltam kicsit fel melegiteni a forúm aktivitást ....
és tezsem fel 1 héten 1x er kiirom vagy te v más aktiv "25" szintű alatti játékosok stb...
De ha a többség azt mondja hogy hadjuk akkor én nem írom ki és nem foglalkózom ezzel a kérdéssel csak én is szeretek adni ha nekem is anno segítettek.
(tipikus magyar szokás tapossunk el mindenkit ha már én megdolgoztam érte másis dolgozzon meg ért)
Az is igaz.
De ha napi szinten teszünk ki valamit mondjuk terméktől függ, olcsóbban. Az lehet 0,50 - és akár 10 Kt is. Mindjárt gyorsan lecsapnak rá.
Jártam így már párszor, elnéztem és jóval olcsóbban tettem ki mint az aktuális piaci ár. Mikor már kinnt volt, olvasom, és sicc, már el is vitték.
Fogynak a tyúkólak mert mást építenek a helyére és sokan visszatartják a feladatok miatt,legalábbis akiről tudok azok ilyesmiket csinálnak a tojással.
Én is visszatartom mert nagyon sok kell a következő feladataimhoz.
+ tanulság Hangos vilmós -ról :)
anno nagyon tanyát akartam venni mivel hírdetést attak fel és itt is rákérdeztem ki mit mond ..
mivel anno barátnak jelöltem de nem jelölt vissza és csak most jelöltem barátnak valakit mit látnak szemeim (DEL tanya) " tanúlág ne árúlj tanyát a hangos vilmoson :):):)"
És el tudom képzelni aki ott hírdeti az érméket az is előbb utóbb erre a sorsra fog jutni..
Sziasztok!
valaki meg tudná mondani nekem, hogy mi fog kelleni a fakanálhoz?
Pár bükkfa deszka és kész a feladatom. Utána gyárthatom a fakanalat.
minden szerveren vagyunk itt 2-3
és lehet osztani is v ki mennyit gondol stb
ez ötlet !!!! mivel csak játék !!!! ha meg nem akkor nem nekem mindegy
csak forog az agyam és néha kell jótékonynak is lenni nem csak menni előre mint az örült :) én ezzel úgy vagyok 4-15ezer kt termény nem fog se előrébb se hátráltattni pl 2 föld termelj csak spenotot 480*3,8*2= 3628kt na pl és a többiek is adnak be ennyit pl
ezért kérdeztem én példának mondtam ezt a 25 szintet.
ez egy ötlet többen vagyunk kitaláljuk ha meg nem akkor nem lesz belőle semmi
pl minden héten 1x er ki lehet rakni egy mozgató üzzit figyelem felhivásnak.
kritérium hmmm: azt szerintem eldöntcsük ...
( azért gondoltam erre csomójan küldenek vitrinek ajándékokat egymásnak szerintem jobban megörülne egy zöldfülű ha kapna pl egy kis terményt
meg szerintem mindenki tudna valamit adni /mivel a cluba is rengeteget beleöl az ember/
Nem vennék ilyenbe részt, Bocs. Amit tudok azt termelem, haladok amennyire a játék engedi.
Nem mintha olyan hatalmas érték lenne az a 10 - 20 ezer.. De 15 - 20 ezer között van sok helyen az érme, és elég nehezen jön össze akár 1 hónap prémcsi is..
SZiasztok
Kezdeményezés :
Mit szólnátok aki fiatal pl 25 szint alatti és aktiv tag is és sok hozzá szólása van itt a forúmon pl minden második héten jutalomban részesítenénk részemről 1 szerveren 1 meglepetés csomag pl 10-20 ezer értékben terményt kapna őszedobjuk itt 1 szerveren vagy én megajándékozom... így pl lehetne kicsit élénkiteni a fiatal tanyásokat
várok minden hozzászólást kezdeményezést mit szóltok hozzá ... ha van rá igény akkor várom az ötleteket ki mit gondól
Csinos :) két kérdésem lenne érmével vásároltad a járgányt? Jól látom a növény helyére lehet berakni?
Találgattam hogy vajon hová lehet tenni de én azt hittem hogy a háziállat helyére kerül :)
Nekem nagyon tetszik a repülős lámpa most arra gyűjtöm majd a sorsjegyeket.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?