Emlékeztek az első füllyukasztásotokra? Hány évesen volt? Hogy viseltétek? (beszélgetés)
Újszülött voltam, nem emlékszem. Kórházban csinálták, olyan jól sikerült, hogy a mai napig rendszeresen be-begyullad, úgy hogy több mint 30 éve fülbevaló sincs benne.
A lányomnak nem szúrattam, rábíztam, ha majd akar csináltat magának.
6 hónapos voltam. Emlékszem rá. Fehér overálba voltam és rózsaszínű sálam volt. Az overált leengedték a derekamig, anyu fogott az ölébe, apu bohóckodott, a bátyám pedig ott ült egy széken. Orvos csinálta. elfagyasztotta a fülemet, átszúrta és beletette a fülbevalót, én meg üvöltöttem már a fagyasztásnál és végig.
Amikor elmeséltem a bátyámnak, azt mondta, hogy nem emlékezhetek erre, mert ő sem emlékszik, pedig ő már 1,5 éves volt!😂😂😂
Liberal adatlapja
regisztráció dátuma: 2024. júl. 30.
utoljára itt volt: ma 15:48
Nem hát.
Érdekes, hogy ez a Liberal pont most is aktív.
Kecsketejjel hogy álltok?
12 nekem nincs a lefogás a kulcsszavak közt. De egyébként nem értem, miért baj ha valakit érdekel hogy miért akarnak 3-4-5 éves lányok fülbevalót, ha közben nem képesek mozdulatlanul viselni a szúrást, hanem le kell fogni őket.
És ez tényleg kérdés nekem
Nagyon jól emlékszem.
6 éves voltam, és a nagymamámtól kaptam iskolakezdésre, egy nagyon szép kis arany fülbevalót.(A mai napig féltve őrzöm.)
A füllyukasztást, pedig elég jól viseltem.
Alig vártam, hogy végre elkezdődjön az iskola. 🏫😊
9 nem, az nem én vagyok, csak arra vagyok kíváncsi hány embernek lett babakorában, és hánynak pár évesen fülbevaló, illetve hogy utóbbiak önként akartàk e.
Illetve hogy ha önként akarták akkor ki is bírták e. Ezért mérdeztem