Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ember-undorom van. Ti hogy kezelitek? fórum

Ember-undorom van. Ti hogy kezelitek? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
91. Anka71
2011. jan. 8. 17:17

Úgy kezelem, hogy 15 éve egyedül dolgozom. Nem hiányzik senki innen mellőlem, ez így nagyon jó.

Férjem mondja néha, hogy bővítsünk, bővítsünk. Mondom neki, miért? Ha lenne pár alkalmazott, akkor pont azt a munkastílust kéne feladnom, amiben lenni szeretek.

2010. dec. 3. 20:52

Azon gondolkodtam, hogy nem is nagyon látok boldog embereket magam körül...

Az a baj hogy nehezen vesszük észre a kicsi dogokat amik kicsit feldobhatnák a szürke napokat.

Nem vagyok különb én sem sajnos..

Megértem ma a legtöbben a napi megélhetésért küzdünk, és bizony ilyen helyzetben munkát váltani nem egyszerű.

A hónap fénypontja ha a hitelek le vannak vonva, és a csekkek be vannak fizetve...

tényleg ez az élet....??

Ha ezt tudom nem várom annyira hogy felnőjek:))))

és a sok egyébről nem is beszélek.. illetve írok:)

89. garamond (válaszként erre: 88. - Melinda 79)
2010. dec. 3. 20:36

Ezért vagyunk itt, hogy ezeket elmondhassuk, nincs mit köszönni.

Jobb lenne, ha nem kellene néha kiakadnunk!

2010. dec. 3. 20:27

hamissággal.

Először ápolónőként dolgoztam. Imádtam. De még nagyon fiatal voltam....

Aztán megismertem azokat a típusú embereket, akiknek az okoz örömet ha gusztustalanul viselkednek a másikkal. Sajnos itt a betegekre is gondolok (otthonban dolgoztam)

Volt olyan hogy csak azért ültek az épület aulájában hogy megnézhessék a nővérek mit csinálnak.

Nem általánosítok de sok ilyen és ehhez hasonló viselkedés volt. Aztán miután más téma nem nagyon volt, ezt jól ki is beszélték egymás között.

A lelkiismeretem soha nem engedte hogy azért mert megéreztem hogy kezdek kiégni, bármelyik beteg megérezze.

Ezt a kiégett ápolónők figyelmébe ajánlom, akik úgy kezelik a beteget mint egy darab sz...t

Ha bárki úgy érzi már emberségből, és a szakmájának szeretetéből adódóan nem tud a betegekkel normálisan EMBERKÉNT bánni, nagyon sürgősen hagyja el ezt a szakmát!!! Senki nem tehet róla hogy kevés a fizetés stb......

Én elkezdtem tanulni, hogy egy másik szakmában el tudjak helyezkedni.

Az elejéről kezdtem érettségi stb..... de úgy érzem felesleges volt.

Nem tudok elhelyezkedni, mert a munkaerőpiacon ma mindenki ki van szolgáltatva. A munkáltatók válogathatnak a képzettebbnél képzettebbek között.

Az elvárásai nagyon magasak. Tanulok angolul, de mire meglesz a nyelvvizsgám már minimum két nyelv kell........

Igen mindent hamarabb kellett volna kezdeni....

Most egy irodaház recepcióján dolgozom, a munkáltató nagyon jól tudja hogy mindenki ki van szolgáltatva... nincs munkahely, hitelek, stb

még a minimumot sem adja meg ami pedig mindenkinek jár táppénz, szabadság... papíron minden rendben le van könyvelve.....

Mindegy legalább van....... Ide is minden típusú ember bejön és csak mosoly, vagy megpróbálod intelligensen helyrerakni.... általában a nagyon tanult gazdag emberek azok akiktől falra lehet mászni.

Először tapasztalom meg hogy tényleg úgy gondolják mintha nem is egy világon élnénk...és lehet hogy igazuk is van.

Jól esett leírni

köszönöm

2010. nov. 22. 15:51
inkább az állatok mint az emberek....
2010. okt. 18. 12:11
Adj ostoba ember kezébe hatalmat, és lesz nemulass... Ott aztán mindenkinek kiderül a valódi énje. Kár, hogy rengeteg rendes ember életét keserítik meg ezek az elmebajosok.
85. mendra (válaszként erre: 84. - Garamond)
2010. okt. 14. 07:58
Nem tudom ,hogy mindenkit megszédít e,de ö tudta,hogy ideiglenes dolog ez vele és mégis megkockáztatta.
84. garamond (válaszként erre: 82. - Mendra)
2010. okt. 14. 06:40
Ismerős ez a történet. A hatalom és a pénz megszédíti az embert. Szerintem egy kicsit mindenkit, nem?
83. mendra (válaszként erre: 82. - Mendra)
2010. okt. 13. 17:48
Találkoztam valamelyik nap egy régi szomszédommal.Miután rég nem láttuk egymást talán azt kérdezte volna ,hogy vagytok mi újság stb? Nem azzal indított szinte,hogy felfogja jelenteni az új szomszédját mert éjjel mindig világít valami a szobába .Kérdezem tőle és téged miért zavar mikor csak akkor láthatod ,ha elviszed a kutyádat sétálni.Azt felelte biztos,hogy lopják az áramot azért meri égetni a villanyt.Elmagyaráztam neki ,hogy az ember számítógépen dolgozik ,éjjel nappal ,de amúgy is mi közöd van hozzá?Válasza az volt,hogy akkor is kifog küldeni oda egy Elmüs embert aki megnézi az órát.Nem egy elkeseredett unatkozó öreglányról beszélek hanem egy 45 éves család Anyáról.Komolyan mondom szó nélkül otthagytam mert úgy éreztem ,ha még darálja a mondokáját leköpöm .:)
82. mendra
2010. okt. 13. 17:35
Volt egy nagyon jó fej kolléga nőnk,Nagyon jó kis társaság volt ,szerettem ott dolgozni.Nyugdijazták az akkori főnökünket és a helyébe lépett ,persze csak ideiglenesen míg nem találnak valakit.Ne tudjátok meg nem ismertünk rá már egy hét múlva.Kérdezem tőle ennyire nem bolondulhatsz meg múlthéten még,te is ugyanazt a melót végezted mint mi ,most meg ülsz a trónon és osztod az eszet.Képes volt egy egész szállodát magára haragítani ezzel a viselkedésével.Lényeg az az,hogy volt egy irodista csajszi akit sokan nem bírtak ahogy misem.(ő sem).Miután kis főnök lett belőle csak vele járt még kávézni is.Sajnos vagy nem sajnos én olyan vagyok elkaptam és megkérdeztem mikor kettesbe voltunk ,mire jó ez?Válasza az volt,hogy majd megtanulom ,hogy a túlélésért igenis küzdeni és jópofát kell vágni.Mondom neki ÉN SOHA!!!! soha nem fogom elfelejteni ,hogy hol kezdtem ,hogy hol tartok most ezt max magamba mérlegelem de úgy ,hogy ezt mások ne érezzék meg főleg nem negatívan.Fintor és ment a dolgára.Telt múlt az idő és találtak egy képzettségnek megfelelő embert a helyére.De sajna már késő volt neki ugyanis úgy megutálták a kollégái,hogy sírva kilépett.Megkérdeztem tőle akkor most ki a túlélő?
2010. okt. 13. 14:56
Ez meg egy túl öntudatos, kivagyi, akarnok, tiszteletlen, zsarnok, gonosz pályakezdő fruska.
80. garamond (válaszként erre: 79. - Makkmarcsi)
2010. okt. 13. 09:42

Hát ehhez csak azt tudom mondani, hogy teljes mértékben egyet értek!!

Csendben megjegyzem csak, nehogy vkit megbántsak ezzel, hogy az én esetemben is egy nyugdíjas tanárnő okozta a galibát és azzal próbált meg bántani, hogy a gyerekem iskolai dolgáról?? beszélt a főnökömnek (a gyereknek 5 magatartása volt és majdnem kitűnővel végzett).

2010. okt. 13. 09:13

Kedves Garamond!

Az eseted nem egyedi, hidd el. Akinek lelke van, és becsületes, az ebben a mai rideg magyarországi valóságban bekattan a sok szemét ember miatt. Engem a gyerekem által bántott valaki, illetve egy SENKI, akinek hatalmában állt. Bántotta a kicsimet ok nélkül, gondolhatod ezzel engem mennyire bántott; szörnyű volt. Ismétlem: semmi oka nem volt rá, pusztán a saját tehetetlensége (hogy totál hülye a gyerekekhez, és mégis tanárként dolgozhat). Aztán ez nem volt elég, beállt mögé a sorba a sok keselyű, aki tartott tőle (ismervén a módszereit), és inkább elhitették magukkal, hogy ennek a sz@rnak igaza van, és jogos, amit tesz; szóval szépen lassan ott tartottunk, hogy már annyi rosszindulat, bántás ért másoktól, akiket soha az életben nem bántottam egyetlen szóval sem, hogy azt hittem megőrülök. Szó szerint belebetegedtem, olyan fizikális tüneteim voltak, hogy attól tartottam belehalok - nem vicc, szó szerint. És akkor az ember elgondolkozik (nekem muszáj volt), hogy kik ezek, mennyit érnek? SENKIK, és SEMMIT!!!!!! Muszáj volt leráznom magamról a dolgokat, ha nem akartam rámenni. Nagyon nehéz volt, de elkezdtem tudatosan letojni őket. Nem szóltam, nem reagáltam; egyszerűen kiiktattam őket az életemből (amennyire tudtam). Sajnos azt nem tehettem meg, hogy ne találkozzam velük többet, de ha kellett is, akkor azt mondtam magamban: nem vagy rossz, csak ők a betegek. Mert szerintem, akiknek az okoz örömet, hogy más embereket bántsanak, pláne ok nélkül, AZOK a lelki-betegek. A saját elcseszett életüket akarják másra áttolni. Az ő szegénységi bizonyítványuk. A Te esetedben is azt hiszi ez a barom, hogy most nagyon okosat tett, most jól bevágódott valakinél, akitől remél valamit.. Hát, tudod mit fog kapni? Ugyanezt, csak hatványozottan vissza! A sorstól, gondviseléstől, tökmindegy - ki miben hisz.

Egyet higyj el nekem, és jusson eszedbe, ha még ilyen szituba kerülsz:

Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem hogy KI mondja!!!!

És ha ez a "ki" egy jellemhibás sz@r ember, akkor már Te is tudni fogod, hogy hová tedd a dolgot! Mosolyogj magadban az ilyen emberek szegénységén, sajnálatra-méltó mivoltukon, mert ezeket max. szánni lehet. Tudd, hogy különb vagy, és egy percet sem érdemelnek az ilyenek az életedből. Gondolj valami szépre, gondolj arra, hogy Te egyenes gerinccel járhatsz, tedd a dolgod, és minden rendben lesz!

Minden jót kívánok Neked!

78. mendra (válaszként erre: 77. - Garamond)
2010. okt. 13. 05:46
Tömény rosszindulat.Helyedbe azért megjegyezném neki ,mivel nem jött neki össze ezek után ne,hogy áskálódjon még majd valamit.(csak a miheztartás végett)
2010. okt. 12. 19:22

Állítólag bejött még tegnap az eset után a munkahelyemre délután, amikor én már hazamentem. Gondolom szeretett volna hallani vmi szaftosat, hogy mi bajom lett miatta, de mivel semmi ilyen nem történt elhúzott.

Ma egyébként találkoztam vele az utcán és akkorát köszöntem neki, hogy azt hittem leesik a haja.

Milyen emberek vannak, simán elnézte volna, ha engem gyerekes anyukát kirúgnak a munkahelyeről tele hitellel a nyakamon, csak azért mert volt egy tévedésem, amiből senkinek nem lett semmi baja!

2010. okt. 12. 12:25
óóó...mennyire ismerős ez:)
75. mendra
2010. okt. 12. 12:02
Ez épp egy szemészet volt akkor amikor engem nyugodtan előre vehettek volna mivel megégett a retinám .Nem tudtam kinyitni a szemem.De az öreglány a járó keretével be furakodott mert épp könnyezik a szeme.Mehettem volna a kórházba is ott volt az utcába ,de nem akartam felesleges köröket futni,mivel úgyis az a válasz rendelő 7-8 ig.
2010. okt. 12. 11:47
Nálunk a háziorvosi rendelőben van de és du rendelés is, pont a dolgozóknak kitalálva. Persze nem tartják be a ráérők és ezt kórházban nem is lehet megoldani. Egy nap szabi, ha vhova menni kell. Vagy csiliárdokért magánrendelő este.
2010. okt. 12. 11:39
Én is imádom az állatokat:)
72. mendra
2010. okt. 12. 11:20
De minden estre itt az iszap katasztrófa ,nagyon sajnálom ami történt de mikor megláttam az állatokat,hogy húsig lemarva tehetetlenül fekszenek elsírtam magam.Betegesen nagyon szeretem az állatokat jobban mint az embereket.
71. mendra (válaszként erre: 70. - Homokóra)
2010. okt. 12. 11:17
Tudom:))))))
70. homokóra (válaszként erre: 69. - Mendra)
2010. okt. 12. 11:11
Jól kiszúrtál velük:):)
69. mendra (válaszként erre: 65. - Homokóra)
2010. okt. 12. 11:08
Sajnos egy kettő úgy gyűjti a beutalókat mint más Tesco pontokat :)))) De nem 1 rendelést hagytam ott miattuk.
68. 504d3546bf (válaszként erre: 61. - Veledjooo)
2010. okt. 12. 11:04
Es akkor kivel jo? Mar ha neved veledjooo
67. mendra (válaszként erre: 66. - Mendra)
2010. okt. 12. 10:47
VESZNEK bocsi:)
66. mendra (válaszként erre: 61. - Veledjooo)
2010. okt. 12. 10:47
Nem tehetem meg mert sokat utazom ,de a bolt?ÁÁÁÁÁÁÁÁ Komolyan mondom nem hiszem el miket művelnek ,veszenek 3 tételt de az 20 percig eltart.Úgy nemérdeklik ,hogy épp áll a sor ha hátranéznének,mire én következem én érdekes mondom eldarálom mi kell 2 perc alatt.Idegesen megyek haza és a családom válasza IDEGORVOS!!!!!
65. homokóra (válaszként erre: 64. - Mendra)
2010. okt. 12. 10:45

Nem tudom, mire gondolsz..mármint hogy "lépten nyomon ott vannak:)"

Nyilván panaszuk van, ha orvoshoz igyekeznek..

64. mendra (válaszként erre: 63. - Homokóra)
2010. okt. 12. 10:42
Kb hajnalba most épp min1 az idő mert ha este 10 kor jövök haza akkor is lépten nyomon ott vannak ,és mindig kifogom őket.:( De ez nem türelmetlenség szerintem hanem utálat.
63. homokóra (válaszként erre: 60. - Mendra)
2010. okt. 12. 10:36

"Hajnalban igyekeznek a rendelőbe"

Tudom bizonyítani:):) De azért én nem gyűlölöm őket..

62. mendra
2010. okt. 12. 10:34
Isten ments,hogy én pl eladói munkakörbe dolgozzak.Ahol egész nap csak vigyorogjak és lessem mások kívánságait.Biztos,nem lenne türelmem ha levetetné velem valaki kétszer az árut a polcról.Engem a rendőr vinne el.De nem is csinálom ezt mint vevő sem.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook