Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elszúrtam egy pasival, mit tegyek? fórum

Elszúrtam egy pasival, mit tegyek? (beszélgetős fórum)


okt. 26. 20:09
Tanulj a hibádból
23. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 17:12
Miért érdekel ?
okt. 25. 16:19
Keress másikat
21. Bichi
okt. 25. 16:03
Én az egészet nem is értem. Adott egy pasi, akivel semmi nem volt, ő szíd, te nem tudod, hogy miért. Mi ez valami óvoda? Nem értem, hogy ebből a semmi kapcsolatért miért kéne tenni bármit is...
20. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 15:51
Nem is értem mit akarsz. Többször visszautasítottad, mielőtt megsértődött akkor is. Mit vártál, azzal bizonyítja, hogy rendes ember, hogy nyugdijas korodig randizni hívogat, mikor te meg nemet mondasz? Tudod mit tegyél? Itt már leégtél, majd legközelebb ne így viselkedj.
okt. 25. 13:41
Tedd azt, amit jónak látsz.
okt. 25. 11:03

Szerintem nem érdemes egy ilyen emberrel foglalkozni.

Lépj tovább!

17. Roxána (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 09:12
Összehasonlitgat a másikkal? Hm...lépj túl rajta!
16. semleges (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 01:57
Hagyd. Már így indul, hogy a fejedhez vág dolgokat. Miért óvtak tőle? Mondjuk gondolom.
okt. 24. 23:57

S erre nem az lenne a legegyenesebb dolog, ha megírnam neki, hogy hol s mikor találkozzunk, ha nem jön el, akkor egyértelmű a dolog, ha meg eljön, akkor egyrészt az én akaratom teljesült, másrészt talán rájönnék, hogy mi a baja.

Veszítenivalóm annyira nincs, mivel ha mégse jönne el, akkor le tudnám zárni a dolgokat s bizonyíthatom én is, hogy tényleg olyan szemét, mint amilyennek mondják.

14. michelle.r (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 23:52
Hagyd a francba. Még meg se ismerkedtetek egymással, de már annyira gáz ez az egész. Ebből egy kufirc bármikor összejöhet, de normális kapcsolatra szerintem semmi esély.
13. Ikebana3 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 23:44

Ha a fejemhez vágnának ilyeneket, komolyan elgondolkodnék rajta. Azért kíváncsiságból kinyomoznám milyen is az a másik, de a büszkeségem nem hagyná, hogy bármit is újra kezdjek.

Viszont ha sértőnek találnám azt, megismerve a tényeket, amit a fejemhez vágott, akkor nagyon beolvasnék neki. Azzal zárnék le mindent vele.

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Ikebana3)
okt. 24. 23:36
Nem az a problémám, hogy egyedül vagyok, hanem az, hogy össze vagyok zavarodva. Megtudta, hogy az egyik csajt, akivel kavart ismerem s azóta egyebet nem hallok tőle, hogy pont olyan számító vagyok, mint a csaj, semmiben sem vagyok különb tőle. A helyzet az, hogy nem tudom, hogy mi volt közöttük, de mióta kiderült, hogy ismerem a csajt vita van s meg vagyok bélyegezve. S nem tudom miért, mivel makacs s egyet fúj.
11. Ikebana3 (válaszként erre: 10. - Ikebana3)
okt. 24. 23:34

Folyt.: Én is azt mondom, amit sokan, mások: Csak a töltött káposzta jó felmelegítve.

Legyél büszke és lépj ezen túl emelt fővel.

10. Ikebana3 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 23:31

Ha az zavart, hogy este hívott, miért nem kérdezted meg tőle, hogy miért akkor hív?! Ha óva intettek tőle és te elhitted amit mások mondtak vele kapcsolatban, akkor a kérdés az, hogy miért hitted el és miért nem te magad jártál a végére?! Ha pedig egy kapcsolat elején "elfajulnak" a dolgok, akkor le kell zárni. Semmi értelme bármit lépni.

De ha most az a legfontosabb problémád, hogy egyedül vagy és ez neked nem jó, akkor indulj el egy másik irányba és ne nézz vissza.

okt. 24. 23:28
Teljesen kétségek kozott maradtam, s ezert gondoltam arra, hogy varok par napot s megirom neki, hogyha tenyleg az, akinek mondta magat, akkor ekkor es ekkor talalkozzunk, ha meg nem, akkor legalabb tudom, hogy mire ment ki az egesz. Veszitenivalom nincs. Ha ott lesz, ott lesz, ha nem akkor meg le tudom zarni ezt az egeszet.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Michelle.r)
okt. 24. 23:24
Mielott irtam a posztot s kitorolt, irta, hogy gondolta hogy jon le hozzam s talalkozunk, amire megirtam neki, hogy faraszto napom volt, most nem alkalmas. Erre megsértődött, a fejemhez vagta, hogy olyan vagyok, mint az egyik csaj (akit o barátnőmnek hisz), stb stb. Majd megirta, hogy o biza kitorol engem, mert jatszadozom. Kitorolt, majd irtam neki valamit, amire visszairt s utana megint megsértődött.
7. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 23:18
Nem is csodálom.
6. Lávli* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 23:15

Ne teperj. Attól, hogy kéreted magad, vagy hogy délelőtt hív el, még nem fognak változni a szándékai, "arra" kellesz.

Kitörölt, nem válaszol. Ennyi.

5. michelle.r (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 23:14

Persze, játszmázz tovább. Vagy kérdezd meg az eddigi tanácsadóidat, hogy hogyan tovább 😝


Komolyan szeretném megérteni, hogy miért játszmáznak az emberek egy kapcsolat kezdetén? Konkrétan mit jelent, hogy addig fajultak a dolgok? Mitől sértődött meg? Mit írtál neki, amire így reagál?

okt. 24. 23:11
Viszont tartok tőle, hogyha én jelentkeznék nála, akkor már a büszkeségtől se jönne el.
okt. 24. 23:09
Itt nem is mások véleményéről volt szó, hanem arról, hogy ha tényleg akart volna nem mindig este hívogatott volna, s nem vágott volna minden hülyeséget a fejemhez. Várjak míg lecsillapodnak a kedélyek s jelentkezzek én, félretéve a női büszkeségemet vagy hagyjam az ilyet menni.
okt. 24. 23:04
Ezért nem szabad mások véleményére adni.
okt. 24. 23:00
Rengetegszer hívott, hogy találkozzunk, de valahogy mindig este hívott el, s mindenki óvaintett tőle, hogy ne foglalkozzak vele. Addig fajultak a dolgok, hogy megsértődött rám, kitörölt, s olyan dolgokat vágott a fejemhez, ami nem igaz. Megírtam neki a véleményemet de nem írt vissza semmit, tehát haragszik. Várjak s jelentkezzek én annak reményében, hogy hátha szán rám időt vagy hagyjam a fenébe, egy ilyenért ne teperjek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook