Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Első szex 14 évesen az első igazi szerelemmel, vagy 18 után az aktuális fiúval? fórum

Első szex 14 évesen az első igazi szerelemmel, vagy 18 után az aktuális fiúval? (beszélgetős fórum)


1 2
2020. aug. 27. 21:45
Magamból kiindulva 21 évesen elveszítve a szüzességemet, nem gondolom, hogy 14 évesen alkalmas lettem volna rá.
53. szeefoo (válaszként erre: 49. - Nicole V)
2010. dec. 27. 14:41

Renegeteget számít!!Én most voltam életemben másodjára igaz először úgymentem h még nemvolt szexuális kapcsolatom a pasimmal csak a bőrömre kellett a roacuttan mellé fogigátló.de most kb 3hete voltam újból mert mostmár szexelek is meg minden és hoyg megvizsgáljon és hát én mondom enekd egy sztks orvosnál enm meretm volan levetkőzni feszült lettem volan meg minden.

de a magándokinál ahol voltam(ajánlom:Vámosi -Mátyásföld) Hát ott nyugtató zene csodaszép magán rendelő csodaszép vetkőző az orrom előtt sterilizálja magát és mutogat mindent h megnyugodjak majd felfekszek az asztalra ott is mindenről tájékoztat h mit cvscisnál..télleg biztonságban éreztem magam .igaz h egy rendelésre fizettünk anyával 6ezret de megértem h enm görcsöltem végig...

J és eza felnőttté válás....Ezt neked üzenem nicole v hoyg mi egy évesen voltunk a abrátommal sé any ajött h uyge nem feküdtetetlk le?nem kéne...nem örülnék neki...aztán egy hónap múlva lefeküdtünk sé anya bejön(nem mondtamneki) és megszólal: na myilen volt? élvezted? mert megtörtétn uyge ?érzem:) és nemvolt mérges meg semmi..érezte h így kellett lennie

2010. dec. 27. 14:28

Sziasztok!Erre a válaszra szreintem elég jó választ adok mert még énis új vagyok ebben az egészben. 23 hónapja jöttem össze a legelső pasimmal akkor 14voltam.Fél évig csak smároltunk és ismerkedtünk egymással 8hónapja voltunk együtt mikor látott először melltartóban :) Innentől kezdve kezdtük felfedezni egymás testét de még csak kézzel finoman először csak simogatni mellett meg minden aztán 10-11 hónaposak lehettünk mikor elsőnek igaz részegen megujjazott de fel voltam arra is készülve . Onnantól kezdve én vertem neki szoptam ő is nyalt meg minden de télleg az volt h ha nem akartam bármit egy fél szavamba se került és nem csináltuk:) aztán végül 13hónaposak voltunk mikor ebben az évben nőnapon lefeküdtünk:) És a behatolás egy incifincit fájt de télleg csak annyi h ugye még ilyen nagy dolog nem volt bennem és inkább a meghökkenés vezetett ehhez h kicsit fájt:)

Úgyhoyg úgy gondolom HOGY ezt az ember láyna saját maga érzi h mikro jó neki:) Nyilván nem egy diszkóvécéjében részegen kell elevszíteni mert soha többet nem lehet iylen élményben részed:) Amikor a barátom kérdezgette minden másodpercben h hogyvagy?nagyon fáj? élvezed?kellemes?ne haggyam abba? és te érzed h fontos vagy neki és a világért se tudna fájdalmat okozni:)


Úgy gondolom h ez egyrész nőtípustól függ


A másik legfontosabb dolog az h mennyire bízol a barátodban...Az első alkalomnak csak is yilen bizalomra épített kapcsolatban szabad megtörténnie.Nem azt mondom h iylen lassan kell haladni(Én 14voltam ő meg 15mikor összejöttünk és mikor lefeküdtem vele még csak15 múltam 3hónappal szóval ha nincs ez az érzelmi biztonság nem megyek bele így viszont egy örök élméyn marad) mint ahoyg mi tettük de meg kell adni a múdját egymás testéenek a felfedezéséhez:)

51. adyy
2010. aug. 19. 19:30

Hali! Először is elnézést szeretnék kérni, ugyanis a kérdésem nem passzol ehhez a témához, de igazából nem találtam megfelelő fórumot. Szóval bocsi,de aki tud az légyszi segítsen! Előre is köszi!

A kérdés a szex dobókockákkal kapcsolatos. Akinek van, vagy ismeri, meg tudná nekem írni, hogy a testrészek kockán milyen testrészek, a kényeztetés módján milyen kényeztetések, a pózkockák milyen pózokat és a hol pedig milyen helységeket jelölnek?

köszi

2010. aug. 19. 01:21

Na, ez biztos meglepő lesz, de én még 21 évesen sem voltam fiúval. És nem bánom, mert még nem találtam meg rá a megfelelő embert. Lehet túl maximalista vagyok, de ez van. Ennak ellenére 2-3 éven belül szeretnék mér saját családot.

Most is itt lenne rá az alkalom, hogy megtörténhessen, ugyanis van egy fiú(28 év.),aki már 2 éve udvarol nekem, de nem történt még vele semmi komoly. Nagyon rendes velem és figyelne is rám, de valahogy nem érzem azt, hogy ő lenne az igazi...Ezen most lehet csodálkozni, hogy lyen vagyok,de én tényleg az "igazival"szeretném, hogy megtörténjen és,akit tényleg szeretek.

49. Nicole V (válaszként erre: 44. - 94786a70d9)
2010. aug. 19. 00:08
16 vagyok. anuykámnak ezerszer mondtam már hogy nem akadályozhatja meg hogy felnőjek. de szerinte ez így van jól ahogy ő gondolja. a barátomra számíthatok mindenben, erről a nőgyógyászos dologról is sokat beszéltünk már, és ragaszkodik ahhoz hogy maszekhez menjek, ne körzetishez. sokat számít ez?
2010. aug. 16. 15:43
14 évesen azt hiszik a lányok, hogy már felnőttek és érettek. (nem rosszból mondom emlékszem én is ilyen voltam) Gyorsan mindent ki akarnak próbálni ami a felnőtt kor velejárója. Sokan csak ezért kezdik meg a szexuális életet is. Mindenáron idősebbnek akarnak látszani. Aztán észrevétlen eltelik pár év és mindenáron fiatalabbnak akarnak a nők látszani. Már sokat gondolkodtam, hogy miért nem jó nekünk (nőknek) annyi idősnek lenni amennyik vagyunk?
47. 94786a70d9 (válaszként erre: 46. - 090716)
2010. aug. 16. 15:23
Nincs is igaz szerelem,vagy csak keveseknek adatik meg és általában az elején mindig azt hiszik az emberek, hogy most ez az igazi. A végén meg kiderül, hogy semmi nem art örökké.A nagyanyáink még azért házasok, mert akkor nem volt elfogadható a válás. Tisztelet a kivételnek és boldogságot is nekik!!!!
46. 090716
2010. aug. 16. 15:16
Ezt honnan tudja, hogy "igazi szerelem"? Mert szerintem egy 14 évesnek fogalma sincs mi az igazi szerelem. Bizony sok idő, kapcsolat, és csalódás után jön csak rá az ember. 14 évesen meg kicst korainak tartom, de mindenki maga dönt. sztem nem a fórum miatt fog várni, vagy éppen nem várni az illető.
2010. aug. 16. 12:46
A 14 éves kort én még egy kicsit fiatalnak találom, de ha tényleg szerelemről van szó mind a két fél számára és egy ideje már járnak,miért ne.Én 16 éves voltam,jártunk 3 évig ,de akkor még nem voltam szerelmes és nem is a legnagyobb szerelem lett a dologból, idősebb is volt jóval,csak hosszú távú kapcsolat volt.Szóval nagyon megbántam.
44. 94786a70d9 (válaszként erre: 42. - Nicole V)
2010. aug. 16. 12:43
Szerintem is hülyén gondolja anyukád és ezért ne haragudj rám. Hány éves vagy most? Szerintem egyedül is simán el tudnál menni,nem kell ahhoz anyukád. A helyedben elmondanám neki a lenti hsz.-t, hogy a nem kívánt terhességnél,abortusznál jobb a fogamzás gátló tabletta.A fiúval pedig beszéljétek meg, hogy egyik hónapban te fizeted a másikban pedig ő, hisz ez mind a kettőtök érdeke. A szülőknek pedig meg kell értenie, hogy ez van, kezdtek felnőttek lenni és ebben támogatni kéne.
2010. aug. 16. 12:37
Ez az egyik dolog amit elcsesz anyukád,jobban örülne ha becsúszna a baba?? Biztos nem.Ha rendszeresen szexeltek nem árt kibiztosítani magatokat,ne várj menj el dokihoz!Én is egyedül mentem nőgyógyászhoz anno 16 múltam,velem sem volt hajlandó anyukám beszélni a szexről,(ez a másik nagy hiba!) csak azt nem értem ez mire jó? Már én is anya vagyok van egy 17 éves fiam,és bizony hol poénosan hol komolyan,de sokszor beszélünk a szexről,kezébe nyomom a gumit is ha kell, Ő nem kezdené a témát,hát kezdem én vagy az apja,nem dugjuk a homokba a fejünket!!!Van egy 12 éves lányom is ha eljön az idő fogunk beszélni a szexről, elkísérem a dokihoz is,állszent dolog kerülni a témát.
2010. aug. 16. 12:07
anuykám is teljesen ellenzi, nem is mertem elmondani neki majdnem 1 évig. most sem tudja elfogadni, és nem beszél a szexről, mert szerinte nem az ő dolga megbeszélni ezt. én már szeretnék fogamzásgátlót szedni, mert igy hogy elkezdődik a suli egyre kevesebb időnk lesz egymásra a barátommal, és nem akarom egy kis hibával elrontani mindent, de anyukám aztmondja hogy csakis 18 éves korom után hajlandó elvinni nőgyógyászhoz. de nemtudom hogy megkéne-e várnom ezt, mert tényleg félek attól, hogy valamit elrontunk. úgyhogy szerintem egyedül fogok elmenni, bár nem szeretnék.. valami tanács? :S
Non contact érintés nélküli lázmérők
2010. aug. 13. 22:58
sziasztok. Nem mondhatom magam idősnek, szóval nem vagyok régimódi sem, de 18 voltam. És én nem helyeslem a 14 éves kort. Ha lányom lesz egyyszer, erről biztosan elmondom neki a véleményem. Valóban igaz, mindig az tűnik igazinak, amelyikben vagyunk.
2010. aug. 13. 22:56
a 14úú az fura..de már én se ez a generáció vok..de akkor is várnék..
2010. aug. 13. 22:51
Én 18 múltam pont egy hónappal amikor először szerelmeskedtem a párommal, de akkor már több mint 7 hónapja jártunk. Nem akartunk elsietni semmit, de ez így volt tökéletes. Együtt veszítettük el a szüzességünket :) És azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretem!!! :))
2010. aug. 8. 17:56
háát nekem az elsővel fantasztikus volt a sex
2010. aug. 8. 17:00
háát én 13 évesen megismertem megismertem egy fiút, és egyből teljesen máshogy éreztem magam a közelében. persze akkor még messze volt az a szerelemtől..:P másfél év barátkozás után elkezdtünk járni..nagyon nagy volt a szerelem mindkettőnk részéről, és fél év után lefeküdtünk. (ezt kapta tőlem szülinapjára :P) mindkettőnknek az volt az első. :))) azóta is együtt vagyunk, lassan már 2 éve :) és lehet naív vagyok, de érzem hogy Ő a nagy szerelem:) (L)
2010. aug. 7. 21:38

semmiképp sem 14 évesen, de az első szerelem...ha igazán az kitart tovább, addig meg ismerkedjetek magatokkal és egymással ..sex nélkül...

szerintem 16 fölött már lehet érett rá az ember, de a védekezésről nem szabad megfeledkezni...

én büszke voltam rá hogy a legutolsó voltam a sorban :)

sokan nem hitték, mert olyan jó volt az összhang köztünk :)

2010. aug. 7. 21:33

Szerintem még fiatal 14 évesen! Én is nagyon szerelmes voltam ilyen idősen, de nagyon örülök neki, h nem vele történ meg az első szex, mert még nagyobb traumát okozott volna úgy az elvesztése, h neki adtam oda azt, amit soha másnak már nem adhatok!

szerintem 14 évesen éretlen az ember a szexre!

2010. aug. 7. 20:59
Szerintem nem az évet kell nézni, hanem azt, hogy tényleg szerted-e az illetőt és megérdemli-e azt, hogy odaadd Magad neki... De ez mondjuk nem csak az első alkalomra igaz...
33. agis
2010. aug. 7. 20:52
Én kevés híján 18 voltam, pont így volt jó. N em túl korán, nem túl későn...:)
2010. aug. 7. 15:34
Én 20 éves voltam, és nem hagyott bennem mély nyomokat!:(
Online játszótér
2010. aug. 7. 11:31

Én 15 voltam az első szexnél, a akkori párom meg 2-évvel volt több. Én szerelmes voltam, de nem úgy hogy jaj, majd meghalok, ha nem látom. Szóval nem ez a belezúgtam szerelem volt, hanem csak szerelem. És a szex sem isteni votl, hanem csak szex. Szóval mostmár azt mondom várhattam volna a következő fiúig, mert ő meg aztán nagyon nagy szerelem volt, de visszacsinálni nem tudtam. Nem mondom hogy megbántam, de lehetett volna jobb is!


Szerintem mindenképp olyan fiúval kell történjen, aki nagyon szeret, és nem csak a testet, hanem a lelket is! Aki tud kényeztetni, és nagyon figyelmes! Hát a kor... ez is örök vita marad. Fiatalnak fiatal a 14 éves, és gyerek még, de ebben a korban ők ezt nem így látják, és minél jobban tiltják nekik, annál jobban kell! Inkább azt tarom fontosnak, hogy ha már szexelni akarnak, védekezzenek is! Minimum legyen egy csomag gumi a lánynál is! Főleg mivel első, és elszakad, vagy nem sikerül felrakni..... legyen tartalék is.


Jah! Meg nem hiszem hogy most a nagyŐ-vel való szexről van szó, hanem csak szerelemről! Nagy Őre várhattam volna én is.... jó sokat...

De lényeg hogy nagyon legyenek szerelmesek, mert akkor tényleg figyelnek egymásra, és nem lesz rossz emlék!

2010. aug. 7. 11:04
Ismerőseim között többen 14-16 évesen kezdtük. Van akinek bejött, van akinek nem. És előre nem tudtuk volna megmondani, kinek fog bejönni :) Szerintem a szerelemre nem lehet ilyen általános szabályokat ráhúzni.
2010. aug. 7. 10:29

Szerintem a 14 éves még fiatal a szexhez,és ebben a korban igazinak érezheti azt is,aki nem az.

A szerelem és a belehabarodás között van különbség.

28. c33bd8536b (válaszként erre: 1. - Nicole V)
2010. aug. 7. 10:26

És a két kor közöttieket hova sorolod?:)


Aki 14 évesen nem vesztette el szüzességét, az feltétlenül csak 18 után fog szexelni? (ide egy csodálkozó jel jönne)

2010. aug. 7. 10:18
Egy 14 éves kislány még ehhez. Még csak 8.os. Én 18 voltam,és az első szerelem volt. A fiút imádtam,de nem volt egy hatalmas érzés sajnos:O(Később jobb lett. Ráérsz még.
26. Tamianyu (válaszként erre: 3. - Kitrákotty)
2010. aug. 7. 08:46

Én veled értek egyet.

14-15 évesen max hiszik a gyerekek,hogy érettek a szexre,de nem azok.Igaz van akinek még kora felnőttként is gyerekes a gondolkodása.

De ha valóban igaz szerelemről beszélünk,akkor ki lehet együtt várni amegfelelő időt,nem kell 14 évesen már szexelni.Ha meg nem erről van szó,akkor pláne ráér.Ebben a korban nagyorbb hajtóerő a kiváncsiság,és,hogy jaj a barátnők már rég nem szüzek...

2010. aug. 7. 07:54
14 évesen szerintem még várjon a szexszel. azt kellene a kislánynak eldöntenie, hogy miért akar lefeküdni a fiúval. mert mindenki azt mondja, vagy mert ő is akarja
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook