Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Élő vércsepp analízis fórum

Élő vércsepp analízis (beszélgetős fórum)


1 2
35. Aurika (válaszként erre: 33. - PpAndrás)
jan. 25. 09:44

Kedves PpAndras !

Csak most( !!) olvastam a hozzaszolasat. Nagyon szakszeru es rokonszenves.

Tarsadalomkutato vagyok, az idosodessel - foglalkozom. En mar a 70+ korosztalyhoz tartozom.

Nagyon erdekelne, hogy mit gondol az idosodo korosztalyok egeszsegi ismereteirol.

Udvozlettel Sarkozy Erika( Aurika alneven)

2013. júl. 28. 19:21
Azért nem mindenki kuruzsló, aki ezt csinálja, ahol én jártam ott meg is mondták, hogy ők nem foglalkoznak rák megállapításával, sokat olvastam német oldalakon ott tanítják is ezt iskolába és állítják, hogy ezt is meg lehet állapítani ám. Volt valaki, aki azt írta hogy 20 perces volt csak a vizsgálat. A vér 20 percig "él" levétel után szóval addig tudják vizsgálni, és vannak olyan emberek, akik 1 óráig tartják 20.000 Ft, kérdem én mi a fenéért nekem bőven elég 6000 Ft az a 20-30 perc . Én fél évente járok egy természetgyógyászhoz és nagyon meg vagyok elégedve. Amióta kevesebb húst eszem tényleg jobban érzem magam és jobb az élő vérképem is! Akinek kell privátba adok elérhetőséget.
2012. okt. 9. 22:49

Sziasztok.

Az Élő Vércsepp-kép támához szeretnék hozzászólni, ha még egyáltalán érdekel valakit.


Elöljáróban, nem vagyok orvos, sem természetgyógyász. Élelmiszer-ipari mérnök vagyok, s ha úgy tetszik egy kicsit értek a táplálkozáshoz, a mikrobiológiához, (évekig dolgoztam mikro-baci-laborban). és természetesen a vízhez is.


A vércseppképről csak az mondja, hogy "kamu", aki még nem látott ilyet! Legyen az orvos, vagy természetgyógyász, vagy sarki rendőr.


Sokmindent lehet egy cseppnyi vérből meglátni! És még több mindenre lehet következtetni. Hozzáteszem, hogy a vér, elméletileg steril, gyakorlatilag, ha nem volna benne baci, (mármint a vérben), akkor betegek sem lennénk! Aki ezzel a ténnyel vitába szál, annak halvány lila fogalma sincs az immunrendszerről, sem a mikrobacikról.


Tehát megfelelő nagyításban igenis lehet látni a bacikat! A virusokat viszont NEM! Ahhoz jóval nagyobb nagyításra volna szükség.


(Itt jegyzem meg, hogy a virusokat semmiféle antibiotikumokkal NEM lehet kezelni, még akkor sem, ha orvosa, gyógyszerésze mást mond, ezzel kapcsolatban! Ja, a virusok ellen még a védőoltások sem használnak! Jobb ha tudod...)


Az őszinteséghez az is hozzátartozik, hogy volt egy időszak, amikor orvostanhallgatókat tanítottam mikrobiológiára, egy fél évet kellett csak nekik tanulniuk.


Még egyszer ideírom, hogy érthető legyen, akkor, abban az időszakban csak fél évig kellett az orvostanhallgatóknak mikrobiológiát tanulniuk! A 18 félévből!


Miről is szólnak a betegségek túlnyomó részben?

Lehet gondolkodni!


Valaki írta lenntebb, hogy megmérette a vércukor szintjét orvossal és vércsepp-analízises módszerrel is. (én legalábbis ezt olvastam ki abból a hozzászólásból.)


Nos, a vércseppvizsgálat során én nem tudok, és szerintem senki más sem, ilyet megállapítani. Tehát vércsepp-analízissel vércukor szintet megállapítani NEM lehet. Ahhoz teljesen más módszer kell, ún. refraktométer. Hasonló, mint amivel az autók fagyállóját nézik meg.


Ha két azonos időben vett mintánál égbekiáltó az eredmény, akkor kéretik egy harmadik mérést is végezni. Mivel az orvosok fenemód túl vannak terhelve, (tisztelet a kivételnek), ilyet biztos nem vesznek jó néven egy "betegtől" sem!


Még egypár fontos dolog.

Természetgyógyásznak csak az nevezheti magát, aki ilyen vizsgát tett!!! Még akkor is ha éppenséggel orvos az illető.


Ha valaki "kutyafuttában" elvégez egy tanfolyamot, és utánna veri a mellét, hogy ő szakember, attól jobb menekülni.


Pl. én 25 évig csináltam egy távolkeleti hadonászós sportot. Mostanra, (65 éves vagyok), tehetséges kezdő lettem...


Tisztelettel

ppAndrás

32. Tami85
2012. márc. 26. 12:04

Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy Miskolcon hol csinálják az analízist és mennyibe kerül kb?Szeretném megtudni, hogy van e candida fertőzésem.Ugye ebből meglehet állapítani?

Előre is köszönöm!

31. kori54 (válaszként erre: 27. - 5e1b581a2e)
2012. febr. 26. 14:45
Hát ez nagyon tanulságos azt hiszem! Segít a döntésben. És még hány ilyen "természetgyógyászati" lehúzásos módszer van -tisztelet a kivételnek!
2012. febr. 2. 10:14

Sziasztok, szeretném a segítségetek kérni, hogy ez a vér analízis szerintettek a gyógyszerallergiát is kimutatja?

Köszönöm

29. Twentyseven (válaszként erre: 28. - Twentyseven)
2012. jan. 16. 12:43
28. Twentyseven (válaszként erre: 25. - Gondolkodj Okosan)
2012. jan. 16. 09:42
A dokinő mondta,hogy attól fájhat..előtte egy orvos se mondta meg,csak ráfogták,hoyg mert stresszes vagyok,aztán,hogy attól fáj vagy nem,mert savas az majd akkor kiderül ha megittam elégmennyiségű lúgos vizet
27. 5e1b581a2e (válaszként erre: 23. - Gondolkodj Okosan)
2012. jan. 14. 10:38

Bemásolom...Hátha valaki nem kattintana...


"sziasztok. . . hát ez a vércseppanalízis szerintem nem igazán állja meg a helyét. . . van egy ismerősöm. . . megcsináltatta, az analízis szerint teljesen egészséges. . . aztán elment egy Ct. vizsgálatra és laborba. . . . kiderült hogy rosszindulatú daganat van tele távoli áttétekkel. . . a labor szerint a tumor markerei az egekben vannak. . . mégegyszer csináltatott vércseppanalizist . . ott ismét az jött ki hogy teljesen egészséges. . . egy baj van csak hogy a kezdeti tünetekkor csináltatta meg a vizsgálatot, aztán mire elment a CT. . re eltelt majdnem fél év. . . ugyanis elhitte hogy egészséges csak azért fáj a dereka mert izomhúzódása van. . . hát nem jött be már járni sem bír és nagyon rossz a betegség prognózisa. .


szerintem ha már vér akkor mindenképp teljes vérkép stb. . . ."

26. 5e1b581a2e (válaszként erre: 21. - Gondolkodj Okosan)
2012. jan. 14. 10:34

Szia!

Tetszik a nicked,meg a hsz-k,nem azért,de...


"Az én ismerősöm elment vérvételre, megmérték többek között a vércukrát (normális volt), majd gyorsan lement a rendelő földszintjére vércseppanalízisre, ahol 3x olyan magasat "mértek". Kafa nem?"


1.Ez most konkrétan az az eset,amikor az illetőnek rá kell szánnia az időt arra,hogy a háziorvostól elindulva végigjárja amit kell,hiszen bármikor 11 felett mért érték már cukorbetegségnek számít,szval ellenőrizendő.


2.Akkor kezdem sejteni,hogy a csodás gyógyulások a cukorbetegségből honnan erednek...:/

25. Gondolkodj Okosan (válaszként erre: 24. - Twentyseven)
2012. jan. 13. 14:58
Szia, miből jutottál arra a következtetésre, hogy a fejfájásodat valószínűleg a véred savassága okozza?
2012. jan. 13. 14:56

Sziasztok!


Tegnap voltam. érdekes volt....

Megbökte az ujjam, 3 db üveglapra cseppentettünk a véremből, mindhármat külön külön megnéztük együtt monitoron és elmagyarázta a doktornő,hogy milyen az enyém,és milyennek kéne lennie. Igazából azért mentem el,mert rengeteget fáj a fejem,és arra jutottam azzel az egésszel,hogy savas a vérem,és hogy igyak lúgos vizet,meg egyek bio eztmegazt, nagyon kedves szimpatikus doktornő.

Kedvezményesen (4500,-) voltam a vizsgálaton,de ennél többet nem fizettem volna érte.20 perc volt kb 1 óra helyett,azt,hogy egészségesebben kéne élni, minden hús és tejterméket kerülve, nem feltétlenül gondolom,hoyg ez lenne a megoldás...

2012. jan. 13. 14:48

Nézzétek meg a 19. hozzászólást:

[link]

22. Gondolkodj Okosan (válaszként erre: 4. - Zlradics)
2012. jan. 13. 14:45

Ezek mit jelentenek? Konkrétumok?

"vércseppből megállapítja a vizsgálatot végző:

az anyagcsere állapotát" - ez mit fed? Milyen lehet egy anyagcsere? Minek az anyagcseréje?


"az emésztés és a felszívódás hatékonyságát" minek az emésztését, felszívódását? Vagy csak úgy általánosan? - Mari néni, magának jó az emésztése, felszívódása.


"a szervezet ásványianyag-és/vagy vitaminhiányát"

Az összeset? Ejha!


"az érelmeszesedés, a trombózis kialakulásának korai jeleit" Igen, ezek már kb 14-16 éves korban megjelennek, nagyot nem tévedhet az illető "diagnoszta"


"egyes szervek (például a máj, a vese, a szív stb. ) meggyengülését" No, ez különösen szépen van leírva: Mari néni, magának meggyengült a mája... Őszintén, nem szarkasztikus/cinikus ez?


"az oxigénellátás aktuális állapotát" Ez meg mi? Minek az oxigénellátottságát? A sejteknek, tüdőnek, agynak, hemoglobinnak, a citokróm C-nek?


"a kórokozó mikroorganizmusok (baktériumok, paraziták, gombák) jelenlétét" No, akinél a vérben ilyet meg tudnak állapítani, annál a betegnél nem a vércseppanalízis lesz az első gondolata... Pl: bacik a vérben = vérmérgezés (hétköznapi nevén). (A vér nagyjából sterilnek tekintendő. Azaz, ha vérkultúrát csinálnak, akkor nem tenyészik ki belőle semmi baci/gomba - vírusokat meg különösen nehéz tenyészteni, ezért nem is rutineljárás. Nem beszélve az apatogén vírusokról.)


"a vérben történő salakanyag-felhalmozódást (ideértve a fogakból kioldódó amalgámterhelést is, nehézfémterhelést)" Ez nagyon divatos, de mit is jelent: salakanyag-felhalmozódás? Példa? Elkeserítő, de a népszerű szavak használata nem fedi a valóságot.

A többit már nem is kommentálom.

"a hormonháztartás felborulását"

a baktériumflóra egyensúlyzavarát

a daganatos elváltozásokra utaló jeleket

külső és belső mérgezőanyagok jelenlétét

Csak ezt: "a sav-bázis háztartás eltolódásának jeleit" Minek a savaságáról van szó? Mert a szervezet számos egymástól jól elhatárolt sejttel, szövettel rendelkezik, így nem lehet "a szervezet savasságáról" beszélni. Ja, igen, ha a vérről van szó, akkor a lugosodást (pH emelkedést) a szervezet jóval kevésbé tolerálja, mint a vér "savasodását" (a pH csökkenését). Más a pH-ja a lizoszómának, a Golginak, a mitokondriumnak, a citoplazmának, vérplazmának, vizeletnek, beleknek, stb. Az egész lugosítás téma úgy félrevezető és hamis, ahogy van. Hangzatos, de nélkülöz minden ismeretet.

Emberek! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni!


„Bonyolult kérdésre mindig akad egy egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.”

21. Gondolkodj Okosan (válaszként erre: 10. - Zlradics)
2012. jan. 13. 14:30

Ez nem is igaz:

"A vizsgálati módszer hivatalosan is elismert, prof. Enderlein Nobel díjat kapott a módszer kidolgozásáért" Enderlein nem kapott Nobel díjat.

Az, hogy "hivatalosan elismert", az mit jelent? OEP nem támogatja, tudományosan nincs alátámasztva, viszont állati jól be lehet vele rezeltetni a hiszékeny embereket. Pl.látnak valamit, amire ezt mondják: "Látja, echinociták, magának omega3 zsírsav hiánya és/vagy sejten belüli parazitózisa van." Holott csak rosszul csinálták a vizsgálatot. Egyszerűen ez is egy újabb módszere a hiszékenység vámszedőinek.


Az én ismerősöm elment vérvételre, megmérték többek között a vércukrát (normális volt), majd gyorsan lement a rendelő földszintjére vércseppanalízisre, ahol 3x olyan magasat "mértek". Kafa nem? És még sorolhatnám. Csak az embereknek nincs idejük kivárni az alapos, és megbízható vizsgálatokat, ezért inkább a gyors, de megbízhatatlant választják. Persze, az, hogy megbízhatatlan, azt nem tudják, hiszen annyira el van hitetve, hoghy ez mennyivel jobb/könnyebb/fájdalmatlanabb, stb. stb. stb. És ezt mennyivel könnyebb elhinni...

„Bonyolult kérdésre mindig akad egy egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.”

2012. jan. 12. 09:06

Sziasztok!


Én ma megyek,holnap megírom mi volt:)

19. Kíwa (válaszként erre: 18. - Princes47)
2011. szept. 29. 21:46
És mik voltak a tapasztalataid?
18. princes47 (válaszként erre: 17. - 19Andi75)
2011. jún. 11. 12:34

Szia !


Én most a héten voltam Miskolcon.

2011. febr. 28. 08:33

Sziasztok!


Kedves zlradics!

Tudnál segíteni, hogy Miskolcon hol van ilyen hely, ahol biztosan nem átvágni akarnak?


Köszi szépen

2011. febr. 5. 13:57
Valaki tudna segíteni, hogy Miskolc vagy Debrecen környékén hol csinálnak élő vércsepp analízist?
2010. okt. 10. 12:08
én voltam vizsgálaton 6000 Ft volt korekt természetgyógyász ha valakinek kell megadom a telefonszámát.
2009. dec. 5. 21:39
Sziasztok, tudom, hogy adós vagyok a válaszokkal. Elnézést kérek mindenkitől, de nagyon be vagyok havazva. Igyekszem időt szakítani, és mindenkinek válaszolni fogok.
13. Dócy
2009. dec. 4. 12:51
Értem.Akkor lehet, h nem mostanába jutsz el a vizsgálatra, mert szerintem az influenzajárvny mégcsak most kezdődik.De majd mindenképpen számolj be, biztos sokakat érdekel.
12. c9cd845d08 (válaszként erre: 11. - Dócy)
2009. dec. 4. 12:47

Nem voltam, mert még szeretnék több véleményt hallani róla, de sajnos nem sokan ismerik.

Meg aztán megvárom, hogy lecsengjen ez az influ. időszak, nem szívesen megyek mostanában orvoshoz, ha esetleg a vizsgálat után szükség lenne rá.

11. Dócy
2009. dec. 4. 11:37

Kedves Zsoofyy!

Voltál már a vizsgálaton?És mi lett az eredmény?

10. zlradics (válaszként erre: 9. - C9cd845d08)
2009. dec. 1. 10:40

Szia.

A vizsgálat (eljárás) nem új, de sajnos Magyarországon még nem terjedt el, a nyugati orvoslásban sikerrel alkalmazzák.

Az elterjedés hiányának az oka


1. Drága a technológia (speciális mikroszkóp)

2. Eddig nem volt Magyarországon képzés. A vizsgálat végzéséhez vizsga letétele szükséges. Aki ma vizsgálatot végez, az vagy külföldön vizsgázott, vagy nálunk végzett.

Ha nem rendelkezik vizsgával a vizsgálatot végző az gáz.

3. Sajnos nagyon sokan úgy végzik a vizsgálatot, hogy a vizgálat után rátukmálják a páciensre az MLM rendszerben értékesített termékeiket. És ez is gáz. Nincs meg az egyensúly az egészségvédelem és az üzlet között.


A vizsgálati módszer hivatalosan is elismert, prof. Enderlein Nobel díjat kapott a módszer kidolgozásáért.


A vizsgálattal kapcsolatban ne legyenek kétségeid, a vérminta tartalmazza a kérdésekre a választ.

A minta kiértékelése pedig a vizsgálatot végző gyakorlatától függ.


Azt tudnod kell, hogy többféle vizsgálat létezik. De ha pl. csak candidára vizsgál, és közben felfedez bármilyen problémát, nem hallgathatja el. Etikátlan.


Ha nem még mindig nem bízol a vizsgálatban, kérdezd ki a természetgyógyászodat.

Mennyi ideig tart a vizsgálat, mire terjed ki, megkaphatod-e dvd-n a felvételt, Te is látod-e a monitoron a saját vérkenetedet? Sorolhatnám.


10.000 Ft-nál többett ne fizess a teljes vizsgálatért sem. Nem reális. A teljes vizsgálat majdnem 1 órás.


Ha valami eszedbe jut kérdezz bátran

9. c9cd845d08 (válaszként erre: 4. - Zlradics)
2009. nov. 30. 23:00

Köszi az infót!

Én természetgyógyásznál voltam ő elvégezné ezt a vizsgálatot, candida gyanú van nálam. Ha ennyire átfogó vizsgálat ez akkor mért nem reklámozzák jobban, hiszen megelőzés szempontjából is hasznos lenne. Talán ezért vannak kétségeim ezzel a vizsgálattal kapcsolatban és azért tettem fel a fórumra is a kérdést. Nem is jelentkezett senki rajtad kívűl még....

Tehát vagy ismeretlen ez a vizsgálati módszer még, vagy nem ismerik el hivatalosan....nem tudom mit gondoljak..

8. zlradics (válaszként erre: 7. - Murva)
2009. nov. 30. 13:05
Ird meg privben, hogy merre laksz, megnézem a nálunk végzett kollégák listáját.
7. murva (válaszként erre: 6. - Zlradics)
2009. nov. 29. 21:41
Szerinted megtudom valahol nézni van e ilyen a környékünkön?
6. zlradics (válaszként erre: 5. - Murva)
2009. nov. 29. 09:33

Ezt a vizsgálatot nem tudja a háziorvos kérni. Nem tudom merre laksz, van-e a környéketeken analízist végző orvos vagy természetgyógyász. A teljes analízis ára változó, 8e-30e Ft között mozog. Ez attól függ, hogy hol és ki végzi. A kombi szűrés (egyszerűsített) tartalmazza a Candida, koleszterin, savbázis, paraziták jelenlétének szűrését ez 4e Ft-tól kezdődik, vagy ha célzott szűrést szeretnél (csak candida, csak koleszterin) az 2e Ft-tól kezdődik.

De hangsúlyozom, az ár a vizsgálatot végzőtől függ.

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook