Ellopták a kocsim (beszélgetős fórum)
Annyit, amennyit leírtam.:/
Kivonattam a forgalomból, lemondtam a biztosítást, és csak viszi a pénzt az ügyintézés is.
Még semmi, próbálják a falvakban a magánkamerákat visszanézni.
Azt akkor biztos tudták követni valameddig merre járt, mert biztos nem a hasukra ütve keresik, pont ott ahol.
Mindig csak azt közlik , hol nincs.
Talán van telefonszám is hozzájuk, mert bizonyos szolgáltatótól várják, akik nem szeretnek együtt dolgozni a nyomozókkal.
Ezt nem értem azt hittem mindenkinek kötelessége ilyenkor azonnal információt adni.
Pont ma 1 hete vitték el.
Nyugi meglesz!
Több mint egy év volt mire a Simsonomat elkapták, a te autódon rendszám is van
volt rajta cascó, és többet fizettek, mint amennyiért vettük, mert akkori árát nézték."
iSMERŐS MEG VALAMI BAROMSÁGRA KÖLTÖTTE A CASCO-RA KAPOTT PÉNZT
úJ LADA SAMARA, SZERINTED ELLOPTÁK?
nANÁ!
Kérlek, ignoráld a fórumot is!
Nem vagy vicces, sőőőt.....
Ne állíts valótlant láthatlanba, nem tapasztalva,...
Ignorálsz ezentúl,,, ennyi.....
😄
Pótkerekes,
defektjavítós,
Velem még a 90-es évek végén történt, hogy rendőrök ébresztettek éjszaka, hogy hol az autóm, mert a rendszámot egy lopott fekete BNW-n találták meg. Az idióta közel 200-zal száguldozott a Szentendrei úton, amikor lekapcsolták. Tehát ha van egy kis szerencséd, csak a rendszám kellett nekik, az autó pedig áll valahol.
Igaz, hogy az én autóm ott volt, ahol hagytam, de azért ennek is van egy icipici esélye. 😊
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- 6 éve ellopták az autonkat, volt rajta még hátralék. Nem kaptunk azóta semmit. Most kiküldték, hogy van 700.000 tartozásunk.
- A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet?
- Tesóm diákját ellopták, és valaki felhasználta egy bkv-s büntetésre, amire kijött egy csekk a büntető összeggel..mit tegyünk?
- Ha van rendőrségi papír arról, hogy ellopták az iratokat, akkor is kell fizetni az újakért?
- Ellopták a kocsimat, segítsetek!