Elkezdtem tornázni, még az elején vagyok. Vajon hány... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én meg az enyémtől, hogy az én felépítésemhez, nem kell nagyobb. Nem vastagítani akarom és izmot sem szeretnék építeni, csak az izomzatot karbantartani, hogy ne kezdjek el lógni sehol.
Karom, hátam, vállam rendben van. Elég izmos,csak az állagomat szeretném őrizni sokáig.
Kormos Zoli tanácsa még mindig valid, főleg a kajánál.
Én nem haladnám meg a "Testtömege megőrzéséhez: .... kalória (kcal)/nap" szükséges értéket.
Vagy ha nem akarsz számolni, akkor szénhidrát, főleg az édes-lisztes dolgok drasztikus kerülése.
A mozgás pedig szigorúan "aerob" (magas oxigénfelvétel, magas pulzus, izzadás) ameddig bírod, az felgyorsítja a folyamatot.
Köszi megnézem.
Engem érdekel a testépítés, súlyzós edzésnél arra is kell figyelni, hogy ne gyorsan csináljuk,mert az fülre megy, hogy idézzem a Férjem,a technika a fontos.
dehogy jó nekem, ez csak adottság...
Ooooops, nekem is van olyan alkatrészem, ami csak lóg mint az ingaórán a rézsúly, de ez már nem érdekel..-DD
De jó neked!
Nekem kell nyomnom a súlyzózást, hogy ne kezdjen el lógni itt-ott;)
Illetve a futás ami még jól fogyaszt,mindent megmozgat a testen.
Futópadon szoktam,nagyon jó!
Hasról a legnehezebb fogyni, mindennap kell végezni, és ahogy Channa is írja,kell a súlyzós edzés is.
3 kg-os súllyal kezdtem,de már meg sem érzem,vehetem a 7,5 kg-os súlyzókat.
A hasi háj igen nehezen lankad...én rühellem a tornát, inkább kevesebbet eszem, azt is apránként.
...már megvan a látszata...
Ne csak hasprést csinálj!
Csinálj súlyzós kargyakorlatokat is, mert ez eltünteti az oldal hájakat és szép hátad lesz!
Én nem csinálok sok fajta gyakorlatot. Gugolásokat, lábemelgetéseket és kis súlyokkal gyakorlatokat.
Ezek formálják a lábakat, hátat, karokat és a törzset. Nem lesz integető izmod, nem fogsz buggyanni a melltartó pántok mellett.
És persze, hogy a has eltűnjön, a kaját is meg kell reformálni. Kevés köret.
További ajánlott fórumok:
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Elkezdtem tornázni!
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?
- 30as nő vagyok. Elkezdtem fazonra csinálni odalent....
- Elkezdtem tornázni Réka dvd-re. Nagyon jó, viszont megfájdult (szerintem)tőle a derekam.
- Ma elkezdtem Rubint Réka Add önmagad című sorozatának az első részére tornázni....