Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elkezdtem tornázni, még az elején vagyok. Vajon hány... fórum

Elkezdtem tornázni, még az elején vagyok. Vajon hány... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

24. srcrss (válaszként erre: 23. - Boch)
jún. 6. 11:55
😄
23. Boch
jún. 6. 10:36
Megvettem hozzá az atlétát, de aztán elmentem aludni.
22. Channa* (válaszként erre: 21. - Srcrss)
jún. 4. 17:57

Én meg az enyémtől, hogy az én felépítésemhez, nem kell nagyobb. Nem vastagítani akarom és izmot sem szeretnék építeni, csak az izomzatot karbantartani, hogy ne kezdjek el lógni sehol.

Karom, hátam, vállam rendben van. Elég izmos,csak az állagomat szeretném őrizni sokáig.

21. srcrss (válaszként erre: 15. - Channa*)
jún. 4. 17:35
Edzőtől tudom, hogy kisebb súlyzóval nem érdemes edzeni. Kezdőnek is legalább 2 kg-ost ajánlanak. De a lényeg, hogy szerintem súlyzós edzéssel nem lehet fogyni, csak izmot építeni.
20. Nikice (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
jún. 3. 22:55
Így van, visszaolvastam, hogy valaki leírta-e. Hasprés jó, lesz izom valamennyi, de ha az étrend nem változik, nem lesz látható.
19. fatalista (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 3. 00:22

Kormos Zoli tanácsa még mindig valid, főleg a kajánál.

[link]

Én nem haladnám meg a "Testtömege megőrzéséhez: .... kalória (kcal)/nap" szükséges értéket.

[link]

Vagy ha nem akarsz számolni, akkor szénhidrát, főleg az édes-lisztes dolgok drasztikus kerülése.

A mozgás pedig szigorúan "aerob" (magas oxigénfelvétel, magas pulzus, izzadás) ameddig bírod, az felgyorsítja a folyamatot.

18. Hondásnő (válaszként erre: 13. - Channa*)
jún. 2. 22:43
Ezeket ismerem,jók:)
17. Hondásnő (válaszként erre: 13. - Channa*)
jún. 2. 22:41

Köszi megnézem.

Engem érdekel a testépítés, súlyzós edzésnél arra is kell figyelni, hogy ne gyorsan csináljuk,mert az fülre megy, hogy idézzem a Férjem,a technika a fontos.

16. Hansika (válaszként erre: 12. - Channa*)
jún. 2. 21:45

dehogy jó nekem, ez csak adottság...

Ooooops, nekem is van olyan alkatrészem, ami csak lóg mint az ingaórán a rézsúly, de ez már nem érdekel..-DD

15. Channa* (válaszként erre: 14. - Srcrss)
jún. 2. 21:45
Ezért használok könnyű súlyzókat;)
14. srcrss
jún. 2. 21:22
Én a súlyzós edzéstől vastagodni szoktam, nem vékonyodni. 😄 Eddig 2,5 kg-os súlyzóval, és 8 kg-os kettlebellel edzettem.
13. Channa* (válaszként erre: 6. - Hondásnő)
jún. 2. 21:06

Én csak kis súlyt használok. 1 kg-ost.

Nem akarok túl izmos lenni.

Akár lehetne súlyzó nélkül is, de így hatásosabb.

Nekem is van 2,5 kg-os súlyzóm is, de azokat ritkán veszem elő, mert azokkal kevesebbet tudok csinálni.

Ilyeneket szoktam csinálni:

[link]

[link]

[link]

[link]

12. Channa* (válaszként erre: 9. - Hansika)
jún. 2. 20:49

De jó neked!

Nekem kell nyomnom a súlyzózást, hogy ne kezdjen el lógni itt-ott;)

11. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 19:50
Nézd meg az izometriás gyakorlatokat. Az izometriás gyakorlatok során az izmok aktívan dolgoznak, ami energiafelhasználással jár, így hozzájárulhatnak a zsírégetéshez és a fogyáshoz. Nem mellesleg szuperül is nézel ki. Ezekkel a gyakorlatokkal ég a zsír, és nem kell tartani az izomvesztéstől. Én legjobban a plenket és a guggolást szeretem. Fal mellett is. Pedig én már 70 éves vagyok.😀 Fogynom kell, és jó erőnlét kell.
10. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 19:45
Szerintem a kajára figyelj, és sétálj sokat.
jún. 2. 19:42
Én se edzést, se hasprést, semmit sem csinálok, és így is szép vagyok...
jún. 2. 19:11
kardio + táplálkozásra odafigyelni,ezek nélkül nem fog menni. Csak edzéssel nem lehet szép hasat"csinálni".De ezekeket biztos tudod...
7. Hondásnő (válaszként erre: 6. - Hondásnő)
jún. 2. 18:59

Illetve a futás ami még jól fogyaszt,mindent megmozgat a testen.

Futópadon szoktam,nagyon jó!

jún. 2. 18:55

Hasról a legnehezebb fogyni, mindennap kell végezni, és ahogy Channa is írja,kell a súlyzós edzés is.

3 kg-os súllyal kezdtem,de már meg sem érzem,vehetem a 7,5 kg-os súlyzókat.

5. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 18:51

A hasi háj igen nehezen lankad...én rühellem a tornát, inkább kevesebbet eszem, azt is apránként.

...már megvan a látszata...

4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 18:36
Hasi zsír leginkább étrenddel tüntethető el.
3. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 18:24

Ne csak hasprést csinálj!

Csinálj súlyzós kargyakorlatokat is, mert ez eltünteti az oldal hájakat és szép hátad lesz!

Én nem csinálok sok fajta gyakorlatot. Gugolásokat, lábemelgetéseket és kis súlyokkal gyakorlatokat.

Ezek formálják a lábakat, hátat, karokat és a törzset. Nem lesz integető izmod, nem fogsz buggyanni a melltartó pántok mellett.

És persze, hogy a has eltűnjön, a kaját is meg kell reformálni. Kevés köret.

jún. 2. 18:16
Én is a hasi zsírral szenvedek...én 120 db hasprést szoktam csinálni naponta.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook