Elhunyt László Atya (beszélgetés)
Nemrég HAva Henrikkel beszélgetett a Story TV-n, és ott elmondta, hogy még nagyon sok feladata van, egy templomot akart felújíttatni, nem is tudom, hogy hol...
De a Blogjába érdemes beleolvasni, nagyon érdekes...
Igen, az egyik hírben, a hírstarton benne volt, hogy hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el...
Én nagyon sajnálom, és el sem tudom hinni. hogy meghalt...
Ha jól emlékszem, valamikor 1998 és 2002 között rendszeresen szerepelt a TV-ben, betelefonálásos műsor formájában. Bárki beszélhetett vele, nem volt feltétel a katolikus vallás, sőt az sem volt baj, ha az illető nem volt hívő egyáltalán. Legfőképpen lelki problémákra szeretett szivesen válaszolni. Rendszeres nézője voltam. Akkor volt ő annyi éves mint én most. Néha-néha eszembe jutott, vajon mi van vele. Most már tudom és ez már így mnarad. Szomorú, hogy így történt. Legyen neki igaza, létezzen Mennyország és kerüljünk oda mindannyian! Nyugodjon békében!
Nem érzem véletlennek, hogy 2002-ben megszünt a műsora. Vagy akkor is beteg volt már, csak nem tudtuk?
mi is TÉGED, akkor majd beszéljünk-jó?:))
Gyermekeddel hogy VAGYTOK?
Örülök,hogy olvastam soraid, de a hír elkeserít..., de hát ISTEN tudja, Kinek az életében mi történhet.
Elhunyt a futballszerető atya - a Fradi saját halottjának tekinti
Elhunyt a futball, illetve a Ferencváros iránti szeretetéről is ismertté és népszerűvé vált Dr. Lipp László, közismert nevén László atya, írja a 100%Fradi. A katolikus pap olyannyira rajongott a Fradiért, hogy annak idején alapítványt is szervezett a klub megsegítésére. Az FTC saját halottjának tekinti.
Hosszú betegség után elhunyt Lipp László, akit a nyilvánosság László atyaként ismer.
1948-ban született Budapesten, 1971-ben szentelték pappá. Egyháztörténetből doktori címet szerzett. 1989-től a gazdagréti lakótelep egyházközösségi életének megszervezésén, valamint a templom felépítésén munkálkodott.
Számos közösségi feladatot vállalt, részt vett a tábori lelkészség és a hospice szolgálat megszervezésében is. Tavaly azzal tiltakozott az egészségbiztosítási törvény ellen, hogy levágatta a haját. Lipp László 61 éves volt.
Most az iwiw kilépő oldalán van, és a Google-ban,ha beírjuk, hogy László Atya, már ott van...
Röhejnek tartom, hogy "Az Ország Lelkészéről" nem emlékezik meg a Média, még a Híraadóban sem mondták be...
További ajánlott fórumok:
- Elhunyt Bódi László (Cipő)
- Lehet hogy velem van a baj? Mindenki azt mondja elhunyt szerettünk lelke velünk marad...
- Hallottátok, hogy elhunyt Kolonics György? :'-(
- Bank kinek adhatja ki egy elhunyt régi számlakivonatait?
- Melyik megadott körbe tartozó, és már elhunyt ember szemén keresztül néznéd meg a életét, mondjuk egy megmaradó álomként?
- Elhunyt Grétsy László