Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
jó, minnyá felrakom őket:DD van hát..:D pont előttem ültek..:D benne van a mintás ruhás csaj is..:DD
Akartam adni neki esélyt h hátha úgy jobb..:DD
Lol:D ez is jó:D mondjuk jó néha otthon lenni:D
Jézusom:s muti képeket!! a ciklámenes bigéről is van, remélem:DDD
De miért nem mondtad neki, hogy ne szárítgass semerre se???
Van, persze..:D olvasás, kártáyzás, társasozás, nagy séták, és reménykedünk, hogy 1x-1x majd kisüt a napocs:D
Naja:D hát..nem tom, majd Te eldöntöd, jó?:D mondjuk a ruhám sztem csinos volt, pláne ahhoz képest, hogy egyesek miket vettek fel..ciklámen nyári ruha és társai..én csak pilláztam hogy ez mit gondolt, hova jön?
Hát..nem mondhatnám..kiegyenesítettem, és így jobb egy fokkal. Mert a fodrász befelé szárította, azt meg utálom tök idegen tőlem ez a kis csini titkárnős haj. De ez van sajna..
Lol..:DD és van B terv, ha szar idő lesz?
Akkor még szerencse:D csini lettél? Megbarátkoztál a hajaddal?
Jah, majd befűtünk, és felveszem a fürdőt:D
Nem, de nem is bánom..diplomaosztón is fasza lett vna kosztümben, kesztyűben a 40 fokban..
Lol..de legalább legközelebb nem kell majd:D vagy az apartmanban felveszed:DD
Mondjuk eléggé valószínű, igen. Most sincs valami gatyarohasztó meleg.
Hát igen, úgy néz ki, hogy feleslegesen vettük eme nyaralásra a fürcsirucit:DD
Jaja, az lesz..bár lehet,h olyan hideg lesz este, h úgyis hosszú ujjúban leszek:D
Vasárnap dolgozni? Banyek, miért?
Ó, szép időtök lesz:s de..khm..legalább nem fogtok meggebedni:s
Na, az tuti jó buli lesz. Vigyél magaddal szúnyog elleni valamit:DD ott lesz ám banzaaaai:DD
Ma nem... Holnap ebédre Anyósékhoz megyünk, aztán este haza, és vasárnap még be kell mennem dolgozni, kb 2-3 órára, és délu/este megyünk Anyuékhoz, mert h másnap Balaton.
Jah:DD
Este csoptársakkal diplomazáróbulizunk a margitszigetre kiülve:D
Ti nem mentem most haza?
Remek:))
este?
Naja..
Nyuszis medált kaptam, tök cukiiii:DDD
Legalább ez..
Mit kaptál Anyudéktól?:D
Jaja, nem sokat szaroztak..11-kor kezdődött, 1 óra se volt az egész:D
majd rakok párat:D
Kösziiiiiiii:D
Meg is volt?:D képek?:D
GRATULAAA:)
Sajnálom!!! :(
SAjna én holnap reggel 7kor indulok dolgozni, úgy hogy elköszönök.
Jó diplomaosztást, este beszélünk!!
Jóccak
Itt meleg van.
Szép napot!
Meg hát, de nagy ügyet se akark csinálni belőle, h teljes új ruhatár, frizura, sminkes stb..:DD
Okéé, jóccak!
Azért csak meg kell adni a módját egy ilyen dolognak. Vagyis hogy én így képzelem:D
Semmi.. Pici szélfújás. Thats all.
Na, befejezem mai napi pályafutásomat.
Jóccakot
Ugye? De egész jó áron volt, 1990. Mondjuk a blézerem is nagy rám anyukám vmennyit bevesz belőle, de nem akarok 9000ért újat venni.
Röhej, hogy tök költséges cuccok kellenek egy ilyen alkalomra, holott egy évben 1x van rajtad:D v annyiszor se mert vizsgára v színházba ennyire nem öltözöl ki:D
Ott van már vihar?