Élet gyógyszereken (beszélgetés)
Az utolsó 10-et nem olvasva, de a máriatövis jo
.
Pajzsmirigy: nem lehet tőle semmi bajod, mivel ugyan ezt termeli a pajzsmirigy is, ha rendesen működik. 16 éve szedek letroxot.
Azt gondolom, hogy ami tönkreteszi a májadat, az a fájdalomcsillapítók. A gerincbetegségedre torna kell, nem gyógyszer.
Ja, egyik betegségedet sem lehet növényi alapú készítményekkel kezelni!
Ha nem akarsz meghalni, akkor a pm. gyógyszer kell, a cukorgyógyszer kell, a vérnyomást is csökkenteni kell és gondolom a szívbetegségedre is fontos szedni.
Amit tehetsz, az az, hogy szedsz valami gyomorkímélőt a gyógyszerek mellé.
Mi a baja a májadnak? Miért gondolod, hogy az megy tönkre?
A magnak több féle felhasználási módja is van, nem engedte az oldal kimásolni, idehoztam:
Az R-Alfa- Liponsavat én is szedem.
Kb. 1 teáskanállal teszek a zabpehelyhez. Nem tudom, mennyit kellene, de olyan sok mindent teszek a müzlibe, hogy ennél több már nem fér bele.🙂 Csak azért vettem, mert jót tesz a májnak.
Én Kolin & Inozitolt és R-Alfa-Liponsavat szedtem a májamra, mert magas volt a szemnyomásom és nem akartam elfogadni a szemcseppet. Lehetnek kellemetlen mellékhatásai és egy életen át csepegtetni kellene. Ez a 2 készítmény pedig fél év alatt megszüntette a problémát. Orvos kérdezte mit csináltam. Mondtam imádkoztam és hittem. Letépné a fejemet mint a DEXA orvosa is amiért nem fogadtam el a biszfoszfonátot. Szedje be ő!😉
A máriatövist sokan dícsérik. Ennek a kivonata is más kivonatokkal kombinálva van a Yiyánál. Ha jól tudom Articsóka & Máriatövis néven. De az őrlemény is jó lehet még nem próbáltam. 1 adag műzlibe mennyit teszel ami még tolerálható?
Én is ! 🙂
A müzlimbe teszek máriatövismag lisztet is.
A máriatövis magolaj segíti a máj méregtelenítő munkáját. Könnyebb bevenni mint a teljes magőrleményt, viszont a teljes magban több a hatóanyag.
Újhelyi Szabó Zoárdnak van egy nagyon jó tájékoztató videója a májtisztításról. Érdemes lenne megnézni. Én rég fent vagyok a csatornáján mert sokat tanultam már tőle.
Articsóka, máriatövismag
Ezekről olvass !
A férjem kb. 5-6 éve kényszerült vérnyomáscsökkentő szedésére. Márciusban volt egy epegörcs rohama, ami eléggé megijesztette, és komoly életmódváltásba kezdett. Ledobott 15 kilót, és azóta magától normális a vérnyomása. Ez egy teljesen természetes módszer a gyógyszertől való szabadulásra, semmi csodaszer és ingyen van. :-)
Nem tudom, van-e túlsúlyod, de ha igen, az a cukorbetegsége, magas vérnyomást, gerincbajt egyaránt okozhatja...
Ennyi betegség nem egyik napról a másikra jelenik meg a szervezetben, viszont egyik a másikból következhet.
Azt gondolom, hogy meg kéne beszélni az orvosoddal, hogy hogyan csökkenthetnéd ezt a gyógyszerterhelést a szervezetedben.
Nem egymást kell szapulni, mert ahogy elnézem , mindenki jót akar a kérdezőnek..
azt javaslom a kérdezőnek, hogy próbálkozzon a MI-nál...ez egy gép, terabájtok sokaságával, ezek sokaságából ad azonnal jó választ.
az egészség nagy kincs, nem játék...alaposan körbe kell járni, kérdezni.
kedves kérdező...töltsd le a ChatGPT-t, ott kérdezhetsz...érdemes.
Vicc.
Vettem be gyógyszeret fájdalomra.
Megkérdezte, hogy milyen irányba induljon el először.
Igazad volt , jobb magánban az ilyen tanács, mert én az ilyenre ugrok
"A YiYa termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához, gyógyszerészéhez!"
További ajánlott fórumok:
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Akinek 21-es cukra van és nem inzulinozza magát, élhet még teljes életet anélkül sok gyógyszert szedne?
- Magas vérnyomásra, felírt gyógyszert életfogytig kell szedni. Miért?
- 3 hete kibontott gyógyszer, mert felet kellett bevenni, bontva a buborékfóliában, bevennéd?
- Emelkedett inzulinrezisztencia értékkel sikerülhet gyógyszer és életmódváltás nélkül a baba?
- Úgy tudom, hogy a szervátültetetteknek életük végéig kell gyógyszert szedniük.Ők többféle gyógyszert szednek vagy csak egyet?