Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Élet gyógyszereken fórum

Élet gyógyszereken (beszélgetés)

1 2
jún. 23. 10:21
Sokan vagyunk így. Addig jó míg gyógyszerrel tudnak segíteni.
jún. 22. 20:30

Az utolsó 10-et nem olvasva, de a máriatövis jo

.

37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Channa*)
jún. 22. 17:48
Kimutatta a labor eredményem.
36. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 16:37

Pajzsmirigy: nem lehet tőle semmi bajod, mivel ugyan ezt termeli a pajzsmirigy is, ha rendesen működik. 16 éve szedek letroxot.

Azt gondolom, hogy ami tönkreteszi a májadat, az a fájdalomcsillapítók. A gerincbetegségedre torna kell, nem gyógyszer.

Ja, egyik betegségedet sem lehet növényi alapú készítményekkel kezelni!

Ha nem akarsz meghalni, akkor a pm. gyógyszer kell, a cukorgyógyszer kell, a vérnyomást is csökkenteni kell és gondolom a szívbetegségedre is fontos szedni.

Amit tehetsz, az az, hogy szedsz valami gyomorkímélőt a gyógyszerek mellé.

Mi a baja a májadnak? Miért gondolod, hogy az megy tönkre?

35. liliom10 (válaszként erre: 34. - 55Judit)
jún. 22. 11:34
Igen, olvastam ! 🙂 A müzli után, és a reggeli órákban úgyis többet kell inni.
34. 55Judit (válaszként erre: 33. - Liliom10)
jún. 22. 11:02
Direkt ezért mutattam. :) Írja azt is hogy igyál rá sokat.
33. liliom10 (válaszként erre: 31. - 55Judit)
jún. 22. 11:02
Köszi ! Akkor nem fogyasztok sokat, ha napi 2-3x1 teáskanállal is lehet.
32. 55Judit (válaszként erre: 30. - Liliom10)
jún. 22. 10:44
Én szedtem a Kolin & Inozitolt is mert aki nem eszik meg napi 4 tojást, annak a mája igényli a Kolin pótlását. Most csak szünetet tartok vele, de majd vissza térek rá.
31. 55Judit (válaszként erre: 30. - Liliom10)
jún. 22. 10:40

A magnak több féle felhasználási módja is van, nem engedte az oldal kimásolni, idehoztam:

[link]

30. liliom10 (válaszként erre: 28. - 55Judit)
jún. 22. 10:02

Az R-Alfa- Liponsavat én is szedem.

Kb. 1 teáskanállal teszek a zabpehelyhez. Nem tudom, mennyit kellene, de olyan sok mindent teszek a müzlibe, hogy ennél több már nem fér bele.🙂 Csak azért vettem, mert jót tesz a májnak.

29. 55Judit (válaszként erre: 28. - 55Judit)
jún. 22. 09:53
Vagy zabkásába szerinted elmenne?
28. 55Judit (válaszként erre: 26. - Liliom10)
jún. 22. 09:51

Én Kolin & Inozitolt és R-Alfa-Liponsavat szedtem a májamra, mert magas volt a szemnyomásom és nem akartam elfogadni a szemcseppet. Lehetnek kellemetlen mellékhatásai és egy életen át csepegtetni kellene. Ez a 2 készítmény pedig fél év alatt megszüntette a problémát. Orvos kérdezte mit csináltam. Mondtam imádkoztam és hittem. Letépné a fejemet mint a DEXA orvosa is amiért nem fogadtam el a biszfoszfonátot. Szedje be ő!😉

A máriatövist sokan dícsérik. Ennek a kivonata is más kivonatokkal kombinálva van a Yiyánál. Ha jól tudom Articsóka & Máriatövis néven. De az őrlemény is jó lehet még nem próbáltam. 1 adag műzlibe mennyit teszel ami még tolerálható?

27. Panna.33 (válaszként erre: 22. - Borian)
jún. 22. 09:32
Nekem nem sikerült. Van valami egyéb rendellenesség is, valami rezisztencia, de nem jut eszembe a neve, és most nem keresem meg a leleteket
26. liliom10 (válaszként erre: 23. - 55Judit)
jún. 22. 09:21

Én is ! 🙂

A müzlimbe teszek máriatövismag lisztet is.

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - 55Judit)
jún. 22. 09:16
Megnéztem a videót, köszönöm szépen. Sajnos már az emésztésem sem olyan mint volt, van olyan gyógyszer ami székrekedést okoz. Eddig ilyen problémám nem volt, most ez is előjött.
24. 55Judit (válaszként erre: 23. - 55Judit)
jún. 22. 08:41
Tegnap be is tettem a videót, lehet nem láttad azért a kérdésed.
23. 55Judit (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 08:39

A máriatövis magolaj segíti a máj méregtelenítő munkáját. Könnyebb bevenni mint a teljes magőrleményt, viszont a teljes magban több a hatóanyag.

Újhelyi Szabó Zoárdnak van egy nagyon jó tájékoztató videója a májtisztításról. Érdemes lenne megnézni. Én rég fent vagyok a csatornáján mert sokat tanultam már tőle.

22. Borian (válaszként erre: 19. - Panna.33)
jún. 22. 08:35
Ha sikerül jól beállítani a hormonokat, megoldható. Egy kollégám alulműködik, de amióta ismerem (15 éve) kifejezetten sovány.
jún. 22. 08:34
Nincs túlsúlyom, inkább sovány vagyok. Az AI-t már többször megkérdeztem, nem igazán kaptam rá megfelelő választ. Talán a máriatövis olaj segíthet? Arról jókat olvastam.
20. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 07:55

Articsóka, máriatövismag

Ezekről olvass !

19. Panna.33 (válaszként erre: 18. - Borian)
jún. 22. 07:00
Van túlsúlya feltehetően, de pajzsmirigy alulműkődéssel felteszem a fogyás sem egy fáklyás menet. Nekem is mindig beletörik a bicskám.
18. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 04:18

A férjem kb. 5-6 éve kényszerült vérnyomáscsökkentő szedésére. Márciusban volt egy epegörcs rohama, ami eléggé megijesztette, és komoly életmódváltásba kezdett. Ledobott 15 kilót, és azóta magától normális a vérnyomása. Ez egy teljesen természetes módszer a gyógyszertől való szabadulásra, semmi csodaszer és ingyen van. :-)

Nem tudom, van-e túlsúlyod, de ha igen, az a cukorbetegsége, magas vérnyomást, gerincbajt egyaránt okozhatja...

17. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 00:22

Ennyi betegség nem egyik napról a másikra jelenik meg a szervezetben, viszont egyik a másikból következhet.

Azt gondolom, hogy meg kéne beszélni az orvosoddal, hogy hogyan csökkenthetnéd ezt a gyógyszerterhelést a szervezetedben.

jún. 21. 20:57

Nem egymást kell szapulni, mert ahogy elnézem , mindenki jót akar a kérdezőnek..

azt javaslom a kérdezőnek, hogy próbálkozzon a MI-nál...ez egy gép, terabájtok sokaságával, ezek sokaságából ad azonnal jó választ.

az egészség nagy kincs, nem játék...alaposan körbe kell járni, kérdezni.

kedves kérdező...töltsd le a ChatGPT-t, ott kérdezhetsz...érdemes.

15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Regin_a)
jún. 21. 20:48
Dehogy! Nézd már meg mit kérdezett! El ne terjeszd már rólam hogy lebeszélek valakit a gyógyszarról! Rőr! Orvos adta, be kell szedni!
14. Regin_a (válaszként erre: 12. - 55Judit)
jún. 21. 20:42
Nem kell engedélyt kérned, de irtam mit nem szeretek. Tény, a hülyeséget magánba ird a topikindítónak. Mit akartál tanácsolni azzal az oldallal? Dobja el a bogyóit és szedja a yiya bogyókat helyette?
jún. 21. 20:41

Vicc.

Vettem be gyógyszeret fájdalomra.

Megkérdezte, hogy milyen irányba induljon el először.

12. 55Judit (válaszként erre: 10. - Regin_a)
jún. 21. 20:37
Jól van akkor! Tépd le a fejemet! Az egyik idegesít, a másikra ugrassz, én meg engedélyt kérek meghunyászkodásra!😜
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Regin_a)
jún. 21. 20:31
Úgy értelmeztem, a máj tisztítására keres nem gyógyszeres megoldást. Amit idézőjelbe tettél, az egyértelmű, úgy van. Bár, csenbben mondom, rajtam sok esetben segített a yiya. Sok éve használom eredményesen.
10. Regin_a (válaszként erre: 9. - 55Judit)
jún. 21. 20:04

Igazad volt , jobb magánban az ilyen tanács, mert én az ilyenre ugrok

"A YiYa termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához, gyógyszerészéhez!"

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook