Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Élet fél kézzel fórum

Élet fél kézzel (beszélgetés)

10. Zalma
jan. 23. 21:50
Sajnálom hogy ez történt veled. Találékonynak kell lenned a félkezes működéshez. Remêlem ,rendbe jön a kezed!
jan. 23. 21:01
Gyors felépülést kívánok neked!
8. tien (válaszként erre: 1. - Krisz101)
jan. 21. 19:28

Először is ,átérzem és teljes gyógyulást kívánok.

Gerinctörés (baleset)miatt húzatni kellett a csigolyákat és az idegszálak sérültek.

Kb.két évig nem tudtam mozgatni a karjaim,kezem.

Leginkább a kezeim voltak érintve.

Fizikoterápiás kezelés és elektromos impulzusok.

Most is vannak gondok(gyengeség ),de használható.

jan. 21. 16:10
Gyors és teljes gyógyulást kívánok neked.
jan. 21. 15:25

Voltam hasonló helyzetben, jobb kézműtét, 6 hét gipsz, a hüvelyk új is gipszben, hát nem volt egyszerű, és utána rehabilitáció, ez mind karácsony előtt. Nem volt egyszerű, mivel jobb kezes vagyok, sok mindent nem tudtam megoldani az elején, de a gyógyulásért megérte!

Kitartást, mielőbbi gyógyulást!

jan. 21. 10:38
Gyógyulj meg!
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Krisz101)
jan. 21. 10:37

Szia!

Ha nem vesztetted el az azt jelenti, hogy csak egy időre nem tudod használni. Van keringésed, érzékelésed vele ami majd javulni, erősödni fog. Adj időt a gyógyulásnak!

A mindennapokra kerestem neked videókat amik segíthetnek.

[link]

Teljesértékű gyógyulást kívánok!

jan. 21. 10:03

Gondolom lesz, esetleg volt rehabilizációs foglalkozás.Ott tudnak tanacsot adni és sorstársakkal is találkozol,ahol kapcsolatokat tudsz kialakítani.

Kitartást kívánok.

jan. 21. 09:32
Sajnos tanácsot adni nem tudok, de sok erőt és kitartást kívánok neked!
jan. 21. 07:55
Sziasztok!baleset miatt a bal karom teljesen használhatatlanná vált,valltol lefelé.... van valaki aki tudna tanácsot adni, aki ilyen helyzetben van, hogyan tudja a minden napokat csinálni? Teljesen össze vagyok törve...köszönöm szépen a válaszokat előre is:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook