Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elengedés fórum

Elengedés (beszélgetés)

ápr. 22. 03:02
felejtsd el surgosen ezt a pasit!nincs tobb pasi a vilagon csak ez az egy?nem ertlek!
ápr. 22. 00:25
Vannak önsors rontó emberek.
7. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 20:26
Dobd el!
6. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 20:21
Vannak akik imádják sanyargatni magukat...talán egyszer belátod h nem erdemes ilyenre pazarolni az időd.Bocs,de nem tudlak sajnálni,sem megérteni.
5. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 17:26
Majd elmúlik. A közelmúltban én is véletlenül összefutottam valakivel, akit nem láttam kb. tíz éve. Nem is köszöntünk egymásnak. Elfordítottam a fejem. Mintha egy idegen lett volna, pedig régen együtt aludtunk... Elmúlik, hidd el.
4. fenevigye (válaszként erre: 3. - Fenevigye)
ápr. 21. 17:03
lelked
ápr. 21. 17:03
Van egy olyan szólás-mondás, hogy aki egyszer megsimogatta a lelekd, az örökké benne is marad.
ápr. 21. 16:25
Nem mindenkinek elég 2-3 mérgező pofon. Tartsd oda a másik orcádat is párszor hátha egyszer elég lesz és el tudod engedni.
ápr. 21. 16:05
Volt egy férfi az életembe, aki játszott velem. Sok rosszat tett velem. Mindenkiből hasznott akar húzni. Eddig kétszer küldtem el az életemből. De láttam múltkor a városba és vissza jöttek az érzések. Nem értem saját magamat, nagyon mérgező férfi. De igy se tudom kiverni a fejemből. Most nagyon közeli ismerősömmel van, akit emlitettem neki hogy a család jóba van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook