Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Elegem van abból, hogy állandóan otthon ülünk! cikk

Elegem van abból, hogy állandóan otthon ülünk!


Hangzik el a nők szájából elég gyakran. De vajon ez miért van így? Szerintem több oka is lehet. A pasi vagy otthonülős típus, vagy a lelki állapotával vannak kisebb, nagyobb problémák, vagy az is lehet, hogy már nem tartja olyan fontosnak a barátnője, élettársa, felesége közelségét. Mit is válaszol a főcímben tett kijelentésre a férfi? A lehetséges válaszok közül felsorolok pár jellemző példát: nincs pénz, sokat kell dolgozni, fáradt vagyok, most nincs kedvem, maradjunk inkább itthon, most nagyon meleg van, most nagyon hideg van, mindjárt kezdődik egy nagyon fontos meccs, most formula 1 verseny van, inkább hívjuk át a haverokat, és még sorolhatnám.
Elegem van abból, hogy állandóan otthon ülünk!

Ezek a válaszok egyszer-kétszer elfogadhatóak, de ha egy nő mindig ezeket hallja, hónapokon, sőt előfordul, hogy éveken keresztül, akkor joggal gondolkodhat el azon, hogy érdemes-e egyáltalán fenntartani egy ilyen kapcsolatot. Azt mondom igen, az unalom képes megölni egy párkapcsolatot. Hangsúlyozom, itt nem arról van szó, hogy minden nap, vagy minden hétvégén program, program hátán kell, hogy legyen. Úgy gondolom, hogy a nők értékelik azt egy férfiban, ha nem úgy kell nyüstölni őket, hogy csináljanak már valamit közösen. Szerintem az a férfi, aki szereti partnerét, megpróbálja boldoggá tenni azzal, hogy figyelmes, és nem hagyja, hogy élete párja folyton-folyvást unatkozzon. Véleményem szerint havonta egy-két program senkinek sem megterhelő, sem anyagilag, sem pedig más egyéb szempontból.


De, hogy ne mindjárt szakításról beszéljünk, próbáljuk ezt a problémát valahogy orvosolni. Én a következőket javasolnám a hölgy olvasóknak. Írjanak össze minden olyan alkalmat az évben, amelyek esetében ünnepelni szokás. Névnap, születésnap, évforduló, húsvét, karácsony, újév, Valentin nap, nemzeti ünnepek…stb. Keresetükből folyamatosan rakjanak félre bizonyos összegeket, amelyek nem annyira feltűnőek. Egy-egy alkalom előtt jó pár hónappal szervezzenek meg olyan programokat, amelyek nagy valószínűséggel mindkettőjük számára érdekesek lehetnek. Sőt, akár egy-két alkalommal szervezhetne olyan programokat is, amelyeket csak a párja szeret igazán. Például vigye el kedvenc futball csapata egyik mérkőzésére, vagy hívja el valami szép tópartra pecázni. Ha így tesz, akkor a férfi érezni fogja szeretetét, és hogy Ön mindent megtesz annak érdekében, hogy egy kiegyensúlyozott, mozgalmas, és boldog párkapcsolatban éljenek.


Ha a pasi netalántán ezeket az úgynevezett meglepetéseket is visszautasítja, akkor mondhatja azt, hogy „De hát már megszerveztem mindent.”, „Már meg vannak a jegyek.”, vagy „Már előre befizettem arra a wellness hétvégére.”. Előfordulhat, hogy erre sem fog pozitívan reagálni. Lehet, hogy azt mondja majd, „Kész tények elé állítasz? Hogy képzeled ezt?”. Ha a férfi így reagál, akkor ott már komoly problémák lehetnek, vagy önmagával, vagy Önnel, vagy a kapcsolatukkal.Dézsy István

www.dezsyistvan.com
Írta: Dézsy István, 2015. szeptember 23. 09:08
Fórumozz a témáról: Elegem van abból, hogy állandóan otthon ülünk! fórum (eddig 105 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook