Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? fórum

Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)

10562. d560948772 (válaszként erre: 10560. - 00495ec28d)
2010. ápr. 22. 19:37

... aztán miben fáradott el Kiskegyed! ... áááááááááááááá, de jóóóóóóóóóóó Neked! :o) (Nah, mire gondoltam?) ;DDDD

Pussssz Lányok! SZép estét! Csak kicsit vagyok, mert hamarosan jön a ház "fura ura", és kedves pillantásokkal közli velem, hogy húzzak ki a szobájából... de tényleg kedvesen, viszont ez a lényegen nem változtat. 20.20-tól meccs van, már délután kialkudta velem. :o))

10561. 3fd432567f
2010. ápr. 22. 19:35
Hát,reggel rosszullét buszon,elszédültem,kivert a víz,melegem lett(pulcsiban!!!!),elgyengültem,hányinger...nem tudom,mi van velem :S Egy srác adta át a helyét...meló elviselhető...csináltatok egy bögrét páromnak,ami olyan,hogy ha forró ital van benne,akkor látzik rajta csak a felirat,és a fénykép ;)Várom már nagyon haa,2. helyezettek jelenleg,de fél ponttal vannak csak lemaradva...
10560. 00495ec28d (válaszként erre: 10559. - 3fd432567f)
2010. ápr. 22. 19:32

Na szióka!Napsütés meg volt ezek közül......hisztizni nem szoktam:-))))))))))))))

Volt még fáradtság,nagyon nagy fokú tört rám,és nem bírok kilábalni belőle.Neked?

10559. 3fd432567f
2010. ápr. 22. 19:22
Jóóó reggelt Vietnam:) Kinek hogy telt a napja? Napsütés,öröm,boldogság,hiszti,könnyek?:)
10558. d560948772 (válaszként erre: 10556. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 13:46
Én... építő vállalkozókkal tárgyalni? :DDDD Nem bírom a stresszt, nem igazán tudok erőteljesen konfrontálódni... és nem is akarok. De biztos megtalánám a megfelelő embert, aki elrendezze helyettem a dolgokat! :o)))
10557. d1134c8b65 (válaszként erre: 10555. - F3ef182e14)
2010. ápr. 22. 13:43

szia:))

léptem:))

10556. d1134c8b65 (válaszként erre: 10554. - D560948772)
2010. ápr. 22. 13:43

Mézy..tudod..a női lét nem kizáró ok semmiből sem:)))

max..téged ilyen szinten nem érdekel az építőipar:)))

és alkalmatlan..az biztos nem lennél.. az ember arra alkalmas..amire akarja,hogy az legyen:)))

10555. f3ef182e14
2010. ápr. 22. 13:42

Ahoj hölgyek

hogy telt ez a csodásan ragyogó napocska néktek?

remélem jól

10554. d560948772 (válaszként erre: 10552. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 13:35

... hjaaaa... iiiigen, értem... mondjuk én annyira nő vagyok, hogy bele se vágnék ilyesmibe, azért, mert nem... mert nem vagyok alkalmas rá semmilyen szinten... és ezt nem szégyellem, mert sok mindenre meg igen.

Amikor a lakást újíttattam fel... az unokatesóm fogta kézbe az egészet. Egy hónapra kiköltöztem a gyerekekkel anyuhoz.... és amikor hazajöttem visszkaptam a lakáskulcsot... ennyi volt a nagy melóm benn. Hja, meg kiválasztottam a csempét és a tapétát... :o)))

Hát minden elismerésem a Tiéd... elhiszem, hogy van stressz! :o(

10553. d1134c8b65 (válaszként erre: 10551. - D560948772)
2010. ápr. 22. 13:33

..........de be bizony..mondjuk a zsíros hajra nem esküszöm:))))))))))))))))))))))))))

mindent magadért csináltál:)))))))

10552. d1134c8b65 (válaszként erre: 10549. - D560948772)
2010. ápr. 22. 13:32

na erre azt szoktam mondani..egy szilárd.értékeivel tisztában lévő férfinak ez..nem okoz problémát..

nincsenek nagy igényeim..csak olyan legyen mint én..vagy ez túl nagy elvárás???se több..se kevesebb..csak ennyi..

na most gondold el,,hogy a múltkor mikor beszéltük a nőiességet...naszóval,,mikor mentem szerződést kötni..válogattam a vállallkozók között..ki vett komolyan???a világon senki..mert nő vagyok..de nem izgattam magam..amikor látták otthon vagyok a témában másképp álltak hozzám..addig csak egy hülye nő voltam...mit is akar ez??:((na igen..szóval..azért mondtam,hogy sok esetben hátrány nőnek lenni,ne tudd meg ,hogy lekezeltek..és elmondanám..nem nagy kaland egy építkezés..izgalmas....és ami a depresszióm okozza,hogy nem kaptam hitelt..és megakadtam..mert nem kaptam meg a fészekrakó hitelt,mint egyedülálló,,én meg tizenegynéhány..meg több százalékos kamattal nem fogok eladósodni..úgyhogy most keresem a lehetőséget..úgy cirka 10millió..amire szükségem lenne..15 milliós a költségvetés..de le van alapozva..meg a téglám..úgyhogy annyiból kijönne ahogy számoltam:)))

10551. d560948772 (válaszként erre: 10550. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 13:18
... áááááááááá, a fenébe, most jó mérges vagyok ám... akkkkooo' meg mit törődtem magammal annyi éven keresztül, torna meg hastánc meg miegymás... amikor 120 kg-san, zsíros hajjal is tökre bejöhetnék valakinek? :DDDDDDDDDDDDD
10550. d1134c8b65 (válaszként erre: 10547. - D560948772)
2010. ápr. 22. 13:15

Csillagom..most nem úgy a külsőség:))))))))))))))))))))))))))))

egyébként meg nem az alapján szelektálunk ki a kis csini:)))

a vonzalom...lehet valaki adonisz..ha nem tudsz két szót váltani vele..elmondanám neked..hogy a pasim..nem volt egy matyóhímzés..és nekem mégis Ő kellett,mert nekem tetszett..érted:DDD

mert vonzódsz hozzá..és hogy ki is tetszik mi fog meg a másikban..az megint egy más téma..:)))))))

ez az amit nem tudsz megfogalmazni..érzed és kész..vonzalmak,,mikor vonz magához érthetetlen módon valaki..megmagyarázhatatlanul..neked kell Ő ,de miért???

van az ideád..ami nálam a 185magas ..és fekete hajú....erőt sugárzó kiállás..tehát elsősorban ezeket nézem meg,de ha nincs meg az a kis szikra.akkor lehet ideál ide vagy oda nem fog működni a dolog:))))tehát ..magyarul..mindegy hogy néz ki az esküvői képen..mert én szeretem:))))))))))

10549. d560948772 (válaszként erre: 10545. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 13:05

Ajajajaj.... nehéz lesz utána.... alapból benn van az emberben az érzés (és legyen is benn), hogy a másik se legyen kevesebb mint Te... felépítesz egy házat... + a biztonságot... basszus... pasi aki ezzel versenyezni tud... hááááááááát... nemtom hol terem... :o( :o)

Volt férem nagylánya 30 éves, gyönyörű... végigmegy a strandon parányi bikiniben napraforgó módra forognak utána a férfiak... szép lakás, 3 évente új autó (nagyon keményen dolgozik, ez családi vonás nálunk), évente többször megy külföldre ... értelmes... ééééééééés egyedül van, és nem azért, mert úgy akar lenni... hanem - szerintem - stressz a férfinak, hogy túl kell szárnyalnia, mert valljuk be, pasiba genetikaileg bele van kódolva, hogy valamilyen szinten több legyen mint a nő.

10548. d560948772 (válaszként erre: 10546. - D560948772)
2010. ápr. 22. 12:59
... viszont nem ragaszkodom állandóan a biztonsághoz! :DDDD
10547. d560948772 (válaszként erre: 10545. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 12:59

:o))) 60 éves korukra egyformák... nagyhasúak és sörszaguk van! :o)))

Apááááááááám, azéééé' az csak fontos, hogy néz ki melletted az esküvői fényképen!? ;DDD

10546. d560948772 (válaszként erre: 10544. - Praktikati)
2010. ápr. 22. 12:57
Ez nem érvényes rám a RÁK-ból "Az érzelmi biztonságát önmagának kell megteremteni, ezt ne a társától várja." Éppen az a baj, hogy egyedül érzem magam érzelmi és mindenféle biztonságban... addig tudom kézben tartani a dolgokat, azt meg ugye muszáj. :))
10545. d1134c8b65
2010. ápr. 22. 12:57

ne kebelezze be a párját, hagyjon neki teret, időt a kibontakozásra. Ne tőle várja az anyagi biztonságot, hanem maga teremtse meg azt. Ne a külsőségek szerint ítélje meg a másikat, hanem a valós értékei szerint, amelyek néha igen eltérőek lehetnek

naszóval..ez rám vonatkoztatva,,nekem egy férfi nem azért kell,hogy eltartson..én magam akarom megteremteni a biztonságom..ezért kezdtem el építkezni tavaly egyedül és addig nem akarok családot,míg meg nincs alapozva a jövő...

soha nem külső alapján ítélek..nálam a külsőség nem számít..az érték amit képvisel..a gondolkodásmód. a szilárd jellem..az erkölcsösség, a becsület ezek a mérvadóak:)))

10544. Praktikati
2010. ápr. 22. 12:52
Mézy és Angel amennyi bepillantást engedtetek az életetekbe,azt mondhatom az előző horoszkóp is jellemző ránk!!!! :-)))))
10543. Praktikati
2010. ápr. 22. 12:49
Ezt is találtam...bocs,ígérem nem fogok többet bemásolni,de talán ezek kapcsolódnak az alap témához ,hátha jobban megismerjük nyavalygó párunkat,hátha jobban kezeljük a konfliktusokat és talán a párkapcsolat érdekében is kapunk egy-két tippet!!!! :-)))
10542. Praktikati
2010. ápr. 22. 12:46

Nem véletlenül születünk ilyen vagy olyan csillagjegyben. Ebben a rendszerben mindenkinek megvan a feladata az Élet minden területén, így a párkapcsolatban is. Az egyes jegyek párkapcsolati jellemzőiről már írtam, most lássuk azt, hogy mi a karmikus feladat, azaz az a téma, ami végigkíséri az egyes szülöttek párkapcsolatait, amivel mindenképp találkozunk és amit meg kell oldanunk.

A Tüzes jegyek (KOS, OROSZLÁN, NYILAS) feladata stabilizálni a kapcsolatokat. Meg kell tanulniuk az első lelkesedésen túl is kitartani, hosszútávon ugyanazt az érzelmi rajongást megtartani, amivel kezdetben jelen vannak a kapcsolatban.

KOS: meg kell tanulnia a párjáért is, nemcsak önmagáért küzdeni. Igyekeznie kell heves érzelmeit, konfliktuskeresését csillapítani annak érdekében, hogy a kapcsolat ne egy hadszíntérhez hasonlítson. Türelmet és megértést kell tanúsítani a párja iránt, és az sem baj, ha a tempóból egy kicsit visszavesz.

OROSZLÁN: legyen alázatosabb, emelje fel magához a társát. A párját ne az alattvalójának, hanem valóban az élete társának tekintse. Karmikus feladata annak belátása, hogy neki is lehetnek hibái, ha valami nem úgy megy, mint szeretné ne rögtön a másikra gyanakodjon.

NYILAS: lépésenként haladjon a célja felé, remek ötleteinek megvalósítását ne kizárólag a társára bízza, vegyen benne részt maga is. Legyen körültekintőbb és felelősségteljesebb, mert a kapcsolatban már kettőjük életéről kell dönteni. Nem elég szórakoztatónak lenni, hosszútávon részt kell vállalni a napi ügyek intézésében is.

A Föld jegyek (BIKA, SZŰZ, BAK) karmikus feladata annak megélése, hogy a kapcsolat nem kizárólag az anyagi, a materiális körülményektől függ. Fontos, hogy görcs és állandó latolgatás nélkül, felszabadultan tudjon részt venni a párkapcsolatban.

BIKA: ne kebelezze be a párját, hagyjon neki teret, időt a kibontakozásra. Ne tőle várja az anyagi biztonságot, hanem maga teremtse meg azt. Ne a külsőségek szerint ítélje meg a másikat, hanem a valós értékei szerint, amelyek néha igen eltérőek lehetnek.

SZŰZ: a sok agyalás helyett néha merjen a tettek mezejére lépni: kezdeményezzen! Ha valami nem célszerű, attól még lehet boldogító. Néha egy picit veszítse el a józan eszét és merüljön bele érzelmileg is a kapcsolatba, nem fogja megbánni.

BAK: hagyja, hogy a véletlenek is szerepet kapjanak az Életében, ne mindent tervezzen el előre. Ne nevelje a párját, hanem szeresse: dicsérje, biztassa, kényeztesse. Ez is egy befektetés, ráadásul meg is térül. Beszélgessenek többet és dolgozzanak kevesebbet. És ha a társának van igaza, nyugodtan elismerheti, a tekintélye ettől nem csorbul.

A Levegő jegyek (IKREK, MÉRLEG, VÍZÖNTŐ) karmikus feladata a kapcsolat megélése a mindennapokban. Hajlamosak csak szellemi-intellektuális síkon kapcsolódni e jegyek szülöttei, ami gondot okoz a mindennapok apró-cseprő teendőinek ellátása során. A gyakorlatiasságot nekik tanulni kell.

IKREK: karmikus feladata a társa iránti érdeklődése folyamatos fenntartása. Nem a kitartásáról híres. Úgy ossza be az idejét, hogy a kapcsolatra is jusson, ne felejtse el a nevezetes napokat, és néha egy kis romantika sem árthat meg. Lássa meg a kalandot egy tartós kapcsolatban is.

MÉRLEG: ne szorítsa magát háttérbe a társa javára, ne mondjon le terveiről, ne adja föl a személyiségét, hanem tegye gazdagabbá vele a kapcsolatot. Legyen több önbizalma, kapcsolatképesebb jegy nincs nála, tehát kiválóan meg fog felelni akkor is, ha nem alkalmazkodik mindenáron. Inkább kompromisszumot kössön, mint gyűjtögesse a megoldatlan problémákat.

VÍZÖNTŐ: karmikus feladata maga a párkapcsolat, annak is az intézményesített formája: a házasság. Meg kell tanulnia, hogy a kapcsolat nem az önfeladást jelenti. Attól, hogy kapcsolatban él, még lehet szabad. Különleges lehet, de különc ne legyen, mert az csak egy maszk, ami gyakran ráég az arcára, és önmaga sem fogja tudni, hogy kicsoda is valójában. legyen önálló, de legyen képes együttműködni is.

A Víz jegyek (RÁK, SKORPIÓ, HALAK) karmikus feladat a kapcsolat érzelmi hátterének biztosítása.

RÁK: a családcentrikussága és gondoskodása sokszor már nyomasztó, legyen tekintettel a környezete igényeire és ne erőltesse rá a szeretetét másokra. Meg kell tanulnia, hogy az érzelmek kinyilvánítása sérüléssel járhat, de emiatt elszigetelődni nem szabad. Az érzelmi biztonságát önmagának kell megteremteni, ezt ne a társától várja.

SKORPIÓ: jól ismeri a társát, ezért ne legyen féltékeny. A kapcsolatot ne a hatalmi játszma színterének használja, becsülje meg a ragaszkodást, ez nem jár mindenkinek. Legyen tekintettel arra, hogy a párja nem érezheti ugyanazt, de ez nem azt jelenti, hogy ő kevésbé lenne elkötelezett a kapcsolat iránt.

HALAK: figyeljen arra, hogy ne vállaljon föl olyan kapcsolatot, amiben nem teljesedhet ki. A kapcsolat számára a teljes összeolvadást jelenti, de legyen tekintettel a társa szeretetigényére is. Érzékeny lelkét gyakran megsértik, ezért muszáj megtanulnia megvédeni a határait. Odaadása végtelen, azt viszont ne engedje, hogy kihasználják.

10541. Praktikati
2010. ápr. 22. 12:37
Érdekesek ezek a horoszkópok,elolvasom,de fanatikus hívő nem vagyok......és néha olyanokat írnak mintha kukkolnák az életemet!!!!:-)))
10540. d560948772
2010. ápr. 22. 12:24
Jesszus... most nézem a párom KOS volt... és az én RÁK-ságom... ááááá, és tényleg olyan volt... :o)
10539. d560948772 (válaszként erre: 10538. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 12:19
Kisfiam skorpió! :o) Probléma megoldás: Nem értük el tegnap délelőtt a lánykát telón, mire a fiam: húúú, ha nem jön el a temetésre, akkor nagyon-nagyon megverem. :DDD (amúgy még hangos szót se nagyon hallottam köztük) :o))
10538. d1134c8b65 (válaszként erre: 10537. - Praktikati)
2010. ápr. 22. 12:15

az enyém is..bika:)))

tűrök amíg türhetek...de mikor vége.akkor isten irgalmazzon mindenkinek:)))..ez halálosan komoly..és a testvéreim kosok

mindíg mondom a nővéremnek..életemben annyit tűrni mint neki..az életben nem fogok..de ,hogy meddig tolerálom???kezdi kihúzni a gyufát...

édesapám skorpió..egyedül én vagyok az aki szembe mer vele szállni...

10537. Praktikati
2010. ápr. 22. 12:09
Az előzőt itt találtam a Hoxán...szóval Zoli kos én nyilas másképp kezeljük a konfliktusokat,ezért ordibál állandóan és ezért irritál engem annyira!!!!Ki ki nézheti a sajátját a mieink fedik a valóságot!!!:-)))
10536. Praktikati
2010. ápr. 22. 12:05

Szerencsére nem vagyunk egyformák. A tizenkét jegy probléma-megoldó taktikáját fogom bemutatni, de azt tudnod kell, hogy több típusból vagyunk összegyúrva.Vannak tipikus megnyilvánulások, markáns jellemzők, amelyek a konfliktus-kezelés fő irányvonalát adja, ez a cikk témája. Igyekszem arra is rámutatni, hogy melyik típust mi motiválja, így jobban érthető lesz számodra vitapartnered viselkedése.

KOS: Ő a leghevesebb játékos: gyorsan dühbe gurul, de épp ilyen sebességgel képes lehiggadni és fátylat borítani a konfliktushelyzetre. A Kos környezetében vita mindig van, a hangulat állandóan mediterrán, ugyanis rendkívül élvezi a feszültséget, a vitát, mert eközben megmutathatja erejét, bátorságát és küzdhet az igazáért. Annyira lételeme a küzdelem, hogy képes a legapróbb problémából is hadüzenetet kreálni csak azért, hogy megküzdhessen. Provokátor. Bármilyen témában szeret konfrontálódni. Heves, hangos, olykor agresszív vitapartner, aki a tettlegességtől sem riad vissza, ha nagyon felbosszantják. Valószínűleg a tárgyak is röpködnek, ez a konfliktus kezelési taktikájának része.

Nagy előnye viszont, hogy teljesen megoldás-orientált: amint felmerül a megoldandó helyzet, máris szállítja a lehetséges megoldási javaslatokat. Pikk-pakk intézkedik, nem sokat agyal, nem halogat, inkább cselekszik.

BIKA: Ő viszont nem a vitatkozás híve, ha egy mód van rá elkerüli még az veszekedés-szagú helyzeteket is. Nehéz kihozni a sodrából, de ha sikerült felbőszül és nekimegy az ellenfelének. Főként az anyagi természetű problémák késztetik küzdelemre. Nem heves, nem bátor, de ha már sikerült bevonni őt a konfliktusba, makacsul kitart álláspontja mellett. Nehéz vele vitatkozni, mert ő az, aki csak mondja a magáért, tántoríthatatlanul. Ha hatni akarunk rá, az érzelmi érvek talán megenyhítik. Vele kapcsolatban a jelszó: okos enged, szamár szenved. Ja, és nem is felejt. Arra lehet számítani, hogy a vita témát még jó ideig felemlegeti. A megbocsátás nem az ő erénye.

Figyelmedbe ajánljuk még:

» Naplóírás (cikk)

IKREK: Számára a vita inkább eszmecsere. Szó sincs érzelmi kitörésről, vagy váltig állított tézisekről. Egyszerűen kíváncsi a másik véleményére, ezért ütközteti. Nem veszekedős típus, meggyőzhető és flexibilis, úgyhogy komoly konfliktushelyzetekkel aligha kell mellette sűrűn szembenézni. Szívesen érvel ugyan, de ezt abszolút nem annak érdekében teszi, hogy ő kerekedjen felül, hanem, hogy újabb ismeretekkel bővüljön a tudásbázisa. Inkább beszélget, mint vitatkozik. Mivel a felületen lavírozik, nem érintik meg mélyen a konfliktushelyzetek, azonnal tovább tud lépni. Szintén a lazaságából fakadóan nem megy bele mélyen a problémás helyzetekbe, a megoldás számára inkább a továbblépés. A változás nagymesterével van dolgunk.

RÁK: Érzékenységéből fakadóan irtózik ugyan a harctól, ám szilárd, megingathatatlan elképzelései vannak a dolgokról, amelyeket képvisel is, ha másképp nem tudja érvényesíteni az akaratát. Jó érzékkel veti be az érzelmi manipuláció teljes eszköztárát, és a látszólag érzékeny, sérülékeny ember valóságos anya tigrissé is válhat, ha érdekei megkívánják. Főként érzelmi kérdésekben száll harcba. Vita-taktikájának része, hogy megsértődik és teljesen becsukja a füleit a másik fél mondanivalója előtt. Lezár, nem jut el hozzá az eltérő vélemény. Ha eljut ebbe a stádiumba, innen kimozdíthatatlan. Ráadásul ő sem feledékeny, egy életre megjegyzi, ha sérelem éri az önérzetét, és ilyenkor a másik felet bizalom megvonással bünteti igen hosszú időn át.

OROSZLÁN: Ő nem veszekszik, ugyanis számára magától értetődő, hogy neki van igaza. A Kossal szemben ő nem harcol az álláspontjáért, hanem jót mosolyog azon, aki nem ismeri el azt. Nem könnyű vele vitatkozni, mert az önérzete távol tartja a konfliktushelyzetektől. Ha mégis lealacsonyodik erre a szintre, hát kellő hevességgel tudja hirdetni a megfellebbezhetetlen érveit. Nincs, nem lehet más alternatíva. Egyedül a hiúsága legyezgetése mellett elrebegett ellenvélemény számíthat pozitív elbírálásban. Sok udvarlás, rajongás és kevés ellenkezés, ez a kezelésének titka.

SZŰZ: Konfliktuskezelésében is rendkívül precíz: a fejében hosszú listát állít össze érvekből és ellenérvekből és módszeresen analizálja is őket. Meghallgatja, sőt alaposan meg is fontolja a más véleményét is. Az azonban már korántsem biztos, hogy jut is valamire. Remek vitapartner, mert kellő felkészültséggel, észérvek felsorakoztatásával meggyőzhető. Neki igazából nem számít, hogy kinek a véleménye győz, csak az a fontos, hogy rendben menjenek a dolgok. Miután hosszasan rágódik egy-egy döntési pont fölött, nem a tettek embere. Lehet, hogy észre sem veszi, hogy az élet már megoldotta az a ő nagy dilemmáját. Ha a párja ambiciózusabb jobb, ha kezébe veszi az irányítást, minthogy kivárja a tökéletes analízis végeredményét.

MÉRLEG: Problémák szőnyeg alá söprő taktikája már-már legendás. Azt viszont kevesen tudják, hogy ha egyszer belemegy a konfliktusba, a legharcosabb bajnok válik belőle. Ő az, aki sokáig tűr, aztán egyszer csak borít, és ez a veszekedés még egy Kos temperamentumot is meglephet. Nincs kegyelem. De ez tényleg csak kardinális, főleg párkapcsolati kérdésekben fordul elő nála. Igazából egészen eddig a pontig lehetetlen vele vitatkozni, mert vagy eleve elismeri a másik igazát, vagy tisztában van ugyan a sajátjával, de nem megy bele a harcba. Igen ritkán fordul elő, hogy veszekedne, ekkor viszont legyőzhetetlen, meggyőzhetetlen és megalkuvást nem ismerő.

SKORPIÓ: Lehetőleg vele ne vitatkozzunk! Ugyanis nem bánik kesztyűs kézzel az ellenfelével. Neki ugyanis nem vitapartnere van, hanem ellensége. Remek érzékkel találja meg ellenfele érvrendszerének, személyiségének érzékeny pontját, és le is csap rá. Szenvedélyesen, kitartóan és hevesen vitatkozik. Csak az ütközzön meg vele, aki a véleményét magabiztosan képes képviselni, ugyanis lényeglátása hamar felfedi az érvek gyenge pontjait. Szereti mélyen beleásni magát a konfliktusba és addig benne maradni, amíg meg nem oldódik. Ráadásul ha alulmarad még bosszút is áll, a lehető legkínosabb helyzetekben képes felemlegetni sérelmét, pont akkor, amikor a legjobban fáj.

NYILAS: A tüzes jegyek közül ő a legkompromisszumkészebb. Ez abból adódik, hogy napi piszlicsáré ügyeken nem hajlandó vitázni, nagyobb kaliberű kérdésekben pedig kinyilatkoztat. Meggyőzhető, befolyásolható és az idealizmusa hamar ráveszi, hogy hagyja ott a konfliktushelyzetet. Nem okoz neki problémát, ha csak legyintenek az elméletére. Született pacifista, úgyhogy nagy veszekedésekre nem kell számítani, inkább azon van, hogy elsimítsa a dolgokat, mint belebonyolódjon a problémákba. Képes magát meggyőzni róla, hogy voltaképpen ez az ügy neki annyira nem is fontos, és már túl is lépett rajta.

BAK: Aki vele vitatkozik, vegyen magához 3 napi hideg élelmet és remekbe szabott, bombabiztos érvrendszert. A Bak ugyanis felkészült, szigorú, következetes vitapartner, aki akkor vesz részt a konfliktusban, ha annak számára értelme, célja van. Ekkor viszont a végsőkig képviseli gondosan kifundált, megalapozott és abszolút reális érveit. Igazából érdemes arra odafigyelni, amit mond, mert sokszor valóban igaza van. Tud kellően objektív és ésszerű lenni ahhoz, hogy ne a saját hasznát és előnyét keresse, hanem a valódi megoldást. Neki nem a győzelem a fontos, hanem a helyzet hosszútávú rendezése. Ideális vitapartner annak, aki szereti az érveit ütköztetni annak érdekében, hogy mindkét fél meglátásaiból végül egy kölcsönösen elfogadható, optimális megoldás szülessen.

VÍZÖNTŐ: Elméletekben nála nincs hiány, mindenre van megoldása, még ha meglehetősen sajátos is. Inkább beszélget, mint vitatkozik, nem mozgatnak benne érzelmeket a konfliktushelyzetek. Jó meglátásai vannak, ám az egyedi megoldásaival nem biztos, hogy mindenki tud azonosulni. Mivel a demokratizmus híve, nem célja, hogy bárkit is meggyőzzön, inkább annak örül, ha mindenki a maga gondolatmenete szerint jár el. Pont ezért irtózik attól, hogy más mondja meg neki, hogy mit gondoljon. A felmerült probléma megvitatása után a taktikája az, hogy mindenki cselekedjen belátása szerint.

HALAK: Vele lehetetlen egy jót vitatkozni, ugyanis mindig kicsúszik a helyzetből. Teszi ezt azért, mert nincs véleménye. Neki minden úgy jó, ahogy van. Sőt az a legjobb, ha megmondják neki, mit csináljon. Ő az alárendelt, a végrehajtó típus, aki nemhogy győzelemre, de még a véleménye megvédésére sem vágyik. El sem tudja képzelni, mások hogyan képesek vérre menő vitákat folytatni. Az ő konfliktuskezelő taktikája az, hogy nem vesz tudomást a konfliktusról, ha pedig a probléma a körmére ég, akkor inkább visszavonul szomorkodni, mintsem felsorakozna a csatamezőn. Béketűréséből kizökkenthetetlen.

10535. Praktikati (válaszként erre: 10532. - D560948772)
2010. ápr. 22. 11:45
Az már biztos, ha én fogyizok még a bőröm is szikrázik......a kaja az új depi gyógyszer :-)))).......na a csokit meg a sütiket én már régóta használom!!!!!
10534. Praktikati (válaszként erre: 10531. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 11:43
Sok sikert a napodhoz...végezz gyorsan......pussz!!!
10533. Praktikati (válaszként erre: 10531. - D1134c8b65)
2010. ápr. 22. 11:42
Köszi az ötletet túrós tészta lesz a vacsi pirított baconnel.....mindig szívesen látok kaja vendéget!!!:-)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook