Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
nem tartom szépnek egyáltalán. Tudod 6 éve vagyok együtt párommal aki roma származásu, tanult most teszi a 2. szakmáját normális tisztelettudó dolgos tiszta, nem is a szülei nevelték . Ennek ellenére még is egyfolytában diszkrimináció éri. Szóval ne mond nekem hogy de szép ez az ország mert csak hányok tőle.Lehet szép a maga nevében csak olyan emberek lakják....
Pécsről Pestre... És itt kerestem munkát, másnap már volt, utána tanfolyások tömkelege, külföldi munkák, és szépen előre... Megoldottam. A saját lábamra akartam állni bármi áron... :)
Na ez durva :O És hova költöztél, ha szabad kérdezni? És miből? És hogyan? És egyáltalán! XDD
Bocsi, csak ideges vagyok :D
na de most csajok lépnem kell holnap majd leszek többet, sziasztok
Najazér szépen... Szép a kishazánk nagyon, csak pár ökör rendszeresen négyéves turnusokban élhetetlenné kezdi tenni... De ettől függetlenül én szeretem... Nem könnyű, de szeretem :D
Nem az ország tehet róla, hidd el :)
Milyen ismerős ez....jaaa! Megvan! :D Pároméknál dettó! XDD
is-is. Az ország is egy hányás
hmmm...én tuti benyögném, hogy ha ennyire tehetséges, akkor egy pasi mégis miért lakik anyucival 25 évesen. Görénység, de ha egyszer ő is az...
Én 20 évesen költöztem el otthonról. Azóta soha semmit nem hoztam el otthonról, inkább vittem... De volt is rá lehetőségem. Hiába dolgozom eszement sokat, ettől még tudom, hogy előny, hogy 2 nyelven beszélek, vakon írok, és hát az is, hogy elég könnyen nyitok az emberek felé...
De ettől függetlenül azt mondom, hogy tényleg nehéz itthon, látom az ismerősökön én is...
ohh ne aggodj nekem egy nővérem van aki szent és sérthetetlen pedig elcseszte az életét fiatalon és rengeteg olyan orbitális hülyeséget csinált hogy egyszerüen csak pff pff... én is itthon vagyok babysittelem apám , nyomom a háztartást még akkor is mikor anáym itthon van, és mindenért fogjam be a szám mert elvagyok tartva. szal tele a tököm
Az országról beszélsz vagy....?
Egyet jobbról, egyet balról! :DD Hogy mi az, azt már a fantáziádra bízom! XDD
nekem már nagyon elegem van itthonból.
Engem a bátyám jobban kiakaszt mondjuk, mert nagyon lenéz emiatt :(((
hát...nem nagyon egyszerű, az fix...
Nna, akkor Te is jöhetsz hozzánk látogatóba Édesem! :O Legalább egy idegenre hallgatna a családom -.-
nálam is ez a helyzet csak nálam apám az aki hitetlen ez ügyben. Hiába mondom neki hogy be még simán bejárok idöre melozni ha felvesznek de haza már nem tudok jönni, albérletbe elmenni 1 fizuból mert párom még tanul ráadásul minimálbérből nem lehet
én még el sem mentem..helyette találtam egy kis mosogatnivalót:-(
nekem az nem elég..:DDDvalami kihagyhatatlanra vágyom..:D
fel tudok ajánlani.... ŐŐőő... izé. Vagy egy égetnivaló macskát, vagy egy fél zacskós levest :D
én 2 hónapja adtam be egy Ausztriai magyar céghez a jelentkezésem, idösekhez keresnek házvezetőt/ápoló féleséget. Anyám ezt csinálja már 9 éve 1 hónap kint 1 itthon.
Nekem egy barátom anyukája mondta, hogy hát, amikor ők fiatalok voltak, nem volt ennyire nehéz dolguk, és le a kalappal azok előtt, akik manapság megélnek és munkát találnak...
Szerintem nagyon igaz. Nyugi, az én anyám se hiszi el :D:D Szerinte mindig lehet munkát találni... Én is hiába beszélek neki... Evvan, ilyenek az anyákok :D
Itt vagyok...én nyertem!!mit kapok??:D
meg de nem maradok soká mennem kell faterért
huhh annyira fáztam,hogy egy extra gyors zuhi volt..:DDgyors és lényegre törő..:D
További ajánlott fórumok: